pinkzelena wrote:skojotovski wrote:sjecate li se ovih hajvana![]()
i ovi su uvijek nešto pravili,teglili..
..
7:15
Moderator: _BataZiv_0809
-
pinkzelena
dinchy84 wrote:to mi je bas poznato, ali nikako ne mogu vizuelno da ih se sjetim...
E ko se ovoga sjeti, svaka mu cast! Bio je jedan crtani s mackama.U jednoj epizodi je ovaj sin macak trebao da cuva "hladetinu", prodjose godine, a ja jos ne saznah sta je to hladetina
Sjecam se ja
Evo ti jedna epizoda..
Bila ona djevojcica i oni covjeculjci sto su izlazili iz kutije za sibice..drveni i mogli se transformisat u sve zivo po potrebi.
I ona je nesto krenula da kuha.. uglavnom ubacila u sherpu luk..i pocele joj suziti oci
Uglavnom,taj luk je odjednom dobio oci,narastao velik..tako nesto..krenuo gutat sve zivo,a onda su ona 2 covjeculjka nesto uradila i od luka ostale samo oci.Stavili su neku dasku,uzeli drvenu kasiku..i udarali luk
tako je nesto bilo?
Malo ga ja sad ovo smlati,al te se epizode odlicno sjecam.Uvijek su kao oni dovrsavali neke njene poslove
Ne znam kako se zove crtani,al ga se sjecam
-
pinkzelena
A sjećal se iko onih čudesnih stvorenja..?Tako se zvao crtani..bio onaj jedan sto je stalno govorio: ojojojojojoooooj
Bio je i taj
I ono što me zanima,jeste li i vi glavnog duloxa zvali ŠABAN.Vec je jedna forumashica rekla da je i ona mislila da je Šaban,pa reko da vidim imal nas jos
Bio je i taj
I ono što me zanima,jeste li i vi glavnog duloxa zvali ŠABAN.Vec je jedna forumashica rekla da je i ona mislila da je Šaban,pa reko da vidim imal nas jos
-
razbijač_magle
ma ne zajebavam bona nego konto da si neki hardcore crtićoljubac pa imaš kolekcijupinkzelena wrote:razbijač_magle wrote:zacrvenjeh se...pinkzelena wrote: Sta ti mislis,da ja necu svunoc spavati da bih tebe ovdje uspavljivala sa crticima..
E jbg i ti bas te neke izrovio,nema ih na googlu,trazila sam..al sjecam ih se i ja![]()
![]()
pa šta mogu kad sam baš te crtane volio... nego, kad vidjeh ove pingvine sjetih se još jednog dosta rijetkog (mojne me kritikovat- rjetkost je zlato, ili ono bješe zlato rjetkost...ma tako nekako): sjeća li se ko onog maleckog pingvina vazda skroz zdepastog i šega,sa skijaškom kapicom s kikicom na glavi...![]()
hajd mi nadji pa tebato!
Bato,meni se čini da ti mene zajebavaš.Imaš i ti internet,pa traži te crtiće,za koje niko nikad nije čuo osim tebe.
Ubila sam se tražeći Oscara,evo tu su i pingvini oni za koje ja znam,a taj sa kapicom...nikad čula.
No,možda i nađem,ali nađi i ti meni onog Vili Pa-Pa..što jede tortu od puževa
nema Oskara al imaju podaci o njemu... crtani se zvao OSKAR BAJS, evo nađoh podataka: nema ga za pogledati jer je bio ex-Yu (hrvatska skola crtica) skupa sa Astro Ivicom u Zemlji Crtića - sjecas se DJECO IVICA SE ZOVE, KOG NACRTAM BUDE ŽIV...
koji bona vili papa sad, nikad čuo
joj evo ovaj mi nađe pingvina odoh da mu se zahvalim
-
razbijač_magle
ČILI VILI MA DA. OOOJ ŠTO SE OBRADOVAHdacina_curica wrote:jel' mislis na Cili-Vilija? imas ovdje kamaru nekih stvari http://www.chillywillyfan.com/razbijač_magle wrote:zacrvenjeh se...![]()
![]()
pa šta mogu kad sam baš te crtane volio... nego, kad vidjeh ove pingvine sjetih se još jednog dosta rijetkog (mojne me kritikovat- rjetkost je zlato, ili ono bješe zlato rjetkost...ma tako nekako): sjeća li se ko onog maleckog pingvina vazda skroz zdepastog i šega,sa skijaškom kapicom s kikicom na glavi...![]()
hajd mi nadji pa tebato!
Hvala curice (joj ja napisah gore da si muško - sorry
-
IlijaLadin
Stluois, gargamelov mačak se zove azrael 
Azrael, Azrael, učini nešto. (il je onom klovnu govorio)
Žao mi je gospodaru, ali ja ne znam ni jedan krokodilski vic
Azrael, Azrael, učini nešto. (il je onom klovnu govorio)
Žao mi je gospodaru, ali ja ne znam ni jedan krokodilski vic
-
pinkzelena
Ama Willy Pa-pa,onaj puž..kako ne znaš.. što mu je mama uvijek pravila tortu od puževarazbijač_magle wrote:
koji bona vili papa sad, nikad čuo![]()
-
razbijač_magle
veze blage...pinkzelena wrote:Ama Willy Pa-pa,onaj puž..kako ne znaš.. što mu je mama uvijek pravila tortu od puževarazbijač_magle wrote:
-
hammerhead
najjaci suStLouis wrote:pinkzelena wrote:skojotovski wrote:sjecate li se ovih hajvana![]()
i ovi su uvijek nešto pravili,teglili..
..
najbolji su...hahahha...a ja ih nazvao lolek i bolek...alzajmer luis, alzhajmer me je vzeo
obermajstori
-
pinkzelena
razbijač_magle wrote:veze blage...pinkzelena wrote:Ama Willy Pa-pa,onaj puž..kako ne znaš.. što mu je mama uvijek pravila tortu od puževarazbijač_magle wrote:
Joj mene,nije puž,nego pače Willy.. ima onaj nervozni prasac,što radi u nekom dućanu...
Haj nema veze..možda se neko sjeti..
-
amrino
Sjecam se ja...Joj i ona svinja kad se pocne pentrati po onim stalazama i davati im one zute bombone....vazda mi voda krene na ustapinkzelena wrote:razbijač_magle wrote:veze blage...pinkzelena wrote: Ama Willy Pa-pa,onaj puž..kako ne znaš.. što mu je mama uvijek pravila tortu od puževa
Joj mene,nije puž,nego pače Willy.. ima onaj nervozni prasac,što radi u nekom dućanu...
-
amrino
Joj to je bilo super...dinchy84 wrote:to mi je bas poznato, ali nikako ne mogu vizuelno da ih se sjetim...
E ko se ovoga sjeti, svaka mu cast! Bio je jedan crtani s mackama.U jednoj epizodi je ovaj sin macak trebao da cuva "hladetinu", prodjose godine, a ja jos ne saznah sta je to hladetina
-
pinkzelena
amrino wrote:Sjecam se ja...Joj i ona svinja kad se pocne pentrati po onim stalazama i davati im one zute bombone....vazda mi voda krene na ustapinkzelena wrote:razbijač_magle wrote: veze blage...
Meni je dobro kad oni dođu kod prasca u dućan i krenu izvoljevati,daj ove bombone,daj one..on svaki čas gore-dole,na kraju se nešto iznervirao i sve porazbijao,a oni ništa ne kupiše
- Tesssa
isti Sulejman TihicStLouis wrote:a sjecali li se neko ovog velemajstora![]()
mi smo jednog komsiju prozvali gargamel zbog sicusnog nosana pocetku se ljutio do bola, a kasnije mu je bilo svjedno
![]()
kako se zvao njegov macak?
P.S. Macak je Azrail, ako nisam nesto pobrkala
- StLouis
dinchy84 wrote:isti Sulejman TihicStLouis wrote:a sjecali li se neko ovog velemajstora![]()
mi smo jednog komsiju prozvali gargamel zbog sicusnog nosana pocetku se ljutio do bola, a kasnije mu je bilo svjedno
![]()
kako se zvao njegov macak?![]()
![]()
P.S. Macak je Azrail, ako nisam nesto pobrkala
-
zeno
#119 izgubljeni
gdje se moze naci zadnja sezona serija izgubljeni, sopranosi, prijatelji, vili i grejs...
- Bonnie-Clydova mala
a jel se iko sjeća pileta La Piaf?
Ide ona super pjesma na početku: He's the one, he's the one, he's La Piaf...i on mi je uvijek bio cool...
Ide ona super pjesma na početku: He's the one, he's the one, he's La Piaf...i on mi je uvijek bio cool...
-
IlijaLadin
Da sjećam se, napisao sam negdje već 
Nego. Znate onaj crtani o nekom liku koji živi u staroj kući i ima crveni autić u garaži iznad koje mu je soba u kojoj živi. I kad negdje zatreba spušta se niz onu (a-la striptiz bar / vatrogasnu) cijev.
E sad, taj autić je, čini mi se i sam vozio. Jednom se i prehladio

A mogao je ustati i na zadnje točkove.
Sve mi se pomiješalo
Nego. Znate onaj crtani o nekom liku koji živi u staroj kući i ima crveni autić u garaži iznad koje mu je soba u kojoj živi. I kad negdje zatreba spušta se niz onu (a-la striptiz bar / vatrogasnu) cijev.
E sad, taj autić je, čini mi se i sam vozio. Jednom se i prehladio
A mogao je ustati i na zadnje točkove.
Sve mi se pomiješalo
-
IlijaLadin
Joj, nije taj
Njega znam.
Sad se sjetih cipelića.
Elem, ovaj je lik živio negdje u ruralnom području. Nije imao komšija, onako sama trošna kuća
Sad se sjetih cipelića.
Elem, ovaj je lik živio negdje u ruralnom području. Nije imao komšija, onako sama trošna kuća
- Bonnie-Clydova mala
e onda ne znam, to si ti sanjao