7:15

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
StLouis

Post by StLouis »

pinkzelena wrote:
skojotovski wrote:sjecate li se ovih hajvana :-)

Image
Image

:lol: i ovi su uvijek nešto pravili,teglili.. :lol: ..
:D najbolji su...hahahha...a ja ih nazvao lolek i bolek...alzajmer luis, alzhajmer me je vzeo :D
lordi

Post by lordi »

Image

To je nepravda :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

dinchy84 wrote:to mi je bas poznato, ali nikako ne mogu vizuelno da ih se sjetim...

E ko se ovoga sjeti, svaka mu cast! Bio je jedan crtani s mackama.U jednoj epizodi je ovaj sin macak trebao da cuva "hladetinu", prodjose godine, a ja jos ne saznah sta je to hladetina :-)

Sjecam se ja :D ..

Evo ti jedna epizoda..

Bila ona djevojcica i oni covjeculjci sto su izlazili iz kutije za sibice..drveni i mogli se transformisat u sve zivo po potrebi.

I ona je nesto krenula da kuha.. uglavnom ubacila u sherpu luk..i pocele joj suziti oci :D ..
Uglavnom,taj luk je odjednom dobio oci,narastao velik..tako nesto..krenuo gutat sve zivo,a onda su ona 2 covjeculjka nesto uradila i od luka ostale samo oci.Stavili su neku dasku,uzeli drvenu kasiku..i udarali luk :D :lol:
tako je nesto bilo?
Malo ga ja sad ovo smlati,al te se epizode odlicno sjecam.Uvijek su kao oni dovrsavali neke njene poslove :D

Ne znam kako se zove crtani,al ga se sjecam :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

A sjećal se iko onih čudesnih stvorenja..?Tako se zvao crtani..bio onaj jedan sto je stalno govorio: ojojojojojoooooj
Bio je i taj :D
I ono što me zanima,jeste li i vi glavnog duloxa zvali ŠABAN.Vec je jedna forumashica rekla da je i ona mislila da je Šaban,pa reko da vidim imal nas jos :lol:
StLouis

Post by StLouis »

a sjecali li se neko ovog velemajstora :D

Image

mi smo jednog komsiju prozvali gargamel zbog sicusnog nosa :lol: na pocetku se ljutio do bola, a kasnije mu je bilo svjedno :D
kako se zvao njegov macak?
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

pinkzelena wrote:
razbijač_magle wrote:
pinkzelena wrote: Sta ti mislis,da ja necu svunoc spavati da bih tebe ovdje uspavljivala sa crticima :D ..
E jbg i ti bas te neke izrovio,nema ih na googlu,trazila sam..al sjecam ih se i ja :)
zacrvenjeh se... :oops: :D

pa šta mogu kad sam baš te crtane volio... nego, kad vidjeh ove pingvine sjetih se još jednog dosta rijetkog (mojne me kritikovat- rjetkost je zlato, ili ono bješe zlato rjetkost...ma tako nekako): sjeća li se ko onog maleckog pingvina vazda skroz zdepastog i šega,sa skijaškom kapicom s kikicom na glavi... :lol:

hajd mi nadji pa te :kiss: bato! :D

Bato,meni se čini da ti mene zajebavaš :).Imaš i ti internet,pa traži te crtiće,za koje niko nikad nije čuo osim tebe.
Ubila sam se tražeći Oscara,evo tu su i pingvini oni za koje ja znam,a taj sa kapicom...nikad čula :D.
No,možda i nađem,ali nađi i ti meni onog Vili Pa-Pa..što jede tortu od puževa :lol:
ma ne zajebavam bona nego konto da si neki hardcore crtićoljubac pa imaš kolekciju :D

nema Oskara al imaju podaci o njemu... crtani se zvao OSKAR BAJS, evo nađoh podataka: nema ga za pogledati jer je bio ex-Yu (hrvatska skola crtica) skupa sa Astro Ivicom u Zemlji Crtića - sjecas se DJECO IVICA SE ZOVE, KOG NACRTAM BUDE ŽIV... :lol:

koji bona vili papa sad, nikad čuo :shock:

joj evo ovaj mi nađe pingvina odoh da mu se zahvalim :D :-D
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

dacina_curica wrote:
razbijač_magle wrote:zacrvenjeh se... :oops: :D

pa šta mogu kad sam baš te crtane volio... nego, kad vidjeh ove pingvine sjetih se još jednog dosta rijetkog (mojne me kritikovat- rjetkost je zlato, ili ono bješe zlato rjetkost...ma tako nekako): sjeća li se ko onog maleckog pingvina vazda skroz zdepastog i šega,sa skijaškom kapicom s kikicom na glavi... :lol:
hajd mi nadji pa te :kiss: bato! :D
jel' mislis na Cili-Vilija? imas ovdje kamaru nekih stvari http://www.chillywillyfan.com/

Image
ČILI VILI MA DA. OOOJ ŠTO SE OBRADOVAH :D

Hvala curice (joj ja napisah gore da si muško - sorry :D ) :kiss:
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Stluois, gargamelov mačak se zove azrael :P

Azrael, Azrael, učini nešto. (il je onom klovnu govorio)
Žao mi je gospodaru, ali ja ne znam ni jedan krokodilski vic :P
StLouis

Post by StLouis »

BINGO!! Azrael se zvao :D joj kako je samo bio smotan :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

razbijač_magle wrote:
Ama Willy Pa-pa,onaj puž..kako ne znaš.. što mu je mama uvijek pravila tortu od puževa :D
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

pinkzelena wrote:
razbijač_magle wrote:
Ama Willy Pa-pa,onaj puž..kako ne znaš.. što mu je mama uvijek pravila tortu od puževa :D
veze blage... :roll:
hammerhead

Post by hammerhead »

StLouis wrote:
pinkzelena wrote:
skojotovski wrote:sjecate li se ovih hajvana :-)

Image
Image

:lol: i ovi su uvijek nešto pravili,teglili.. :lol: ..
:D najbolji su...hahahha...a ja ih nazvao lolek i bolek...alzajmer luis, alzhajmer me je vzeo :D
najjaci su
obermajstori :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

razbijač_magle wrote:
pinkzelena wrote:
razbijač_magle wrote:

Joj mene,nije puž,nego pače Willy.. ima onaj nervozni prasac,što radi u nekom dućanu...
Haj nema veze..možda se neko sjeti.. :roll:
amrino

Post by amrino »

pinkzelena wrote:
razbijač_magle wrote:
pinkzelena wrote: Ama Willy Pa-pa,onaj puž..kako ne znaš.. što mu je mama uvijek pravila tortu od puževa :D

Joj mene,nije puž,nego pače Willy.. ima onaj nervozni prasac,što radi u nekom dućanu...
Sjecam se ja...Joj i ona svinja kad se pocne pentrati po onim stalazama i davati im one zute bombone....vazda mi voda krene na usta :D
amrino

Post by amrino »

dinchy84 wrote:to mi je bas poznato, ali nikako ne mogu vizuelno da ih se sjetim...

E ko se ovoga sjeti, svaka mu cast! Bio je jedan crtani s mackama.U jednoj epizodi je ovaj sin macak trebao da cuva "hladetinu", prodjose godine, a ja jos ne saznah sta je to hladetina :-)
Joj to je bilo super... :D I mali fakat nikad nije uspio da sacuva tu hladetinu- sta god da je- pa su na kraju morali rucat kuhani LUK! :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

amrino wrote:
pinkzelena wrote:
razbijač_magle wrote: veze blage... :roll:

Sjecam se ja...Joj i ona svinja kad se pocne pentrati po onim stalazama i davati im one zute bombone....vazda mi voda krene na usta :D

Meni je dobro kad oni dođu kod prasca u dućan i krenu izvoljevati,daj ove bombone,daj one..on svaki čas gore-dole,na kraju se nešto iznervirao i sve porazbijao,a oni ništa ne kupiše :lol:
Tesssa

Post by Tesssa »

StLouis wrote:a sjecali li se neko ovog velemajstora :D

Image

mi smo jednog komsiju prozvali gargamel zbog sicusnog nosa :lol: na pocetku se ljutio do bola, a kasnije mu je bilo svjedno :D
isti Sulejman Tihic :D :D :D

P.S. Macak je Azrail, ako nisam nesto pobrkala :roll:
StLouis

Post by StLouis »

dinchy84 wrote:
StLouis wrote:a sjecali li se neko ovog velemajstora :D

Image

isti Sulejman Tihic :D :D :D

P.S. Macak je Azrail, ako nisam nesto pobrkala :roll:

:lol: :lol: ej sulejmana, odhranila majka :lol:
zeno

#119 izgubljeni

Post by zeno »

gdje se moze naci zadnja sezona serija izgubljeni, sopranosi, prijatelji, vili i grejs...
Dendrlix

Post by Dendrlix »

Ne mogu da vjerujem kako se niko nije sjetio

Image

BRUM BRUM

Nigdje nije htio bez sirupa da ide
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

a jel se iko sjeća pileta La Piaf?
Ide ona super pjesma na početku: He's the one, he's the one, he's La Piaf...i on mi je uvijek bio cool...
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Da sjećam se, napisao sam negdje već :)

Nego. Znate onaj crtani o nekom liku koji živi u staroj kući i ima crveni autić u garaži iznad koje mu je soba u kojoj živi. I kad negdje zatreba spušta se niz onu (a-la striptiz bar / vatrogasnu) cijev.

E sad, taj autić je, čini mi se i sam vozio. Jednom se i prehladio :D :D

A mogao je ustati i na zadnje točkove.

Sve mi se pomiješalo :)
Bonnie-Clydova mala

Vatrogasac Simo :D
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Joj, nije taj :D Njega znam.

Sad se sjetih cipelića.

Elem, ovaj je lik živio negdje u ruralnom području. Nije imao komšija, onako sama trošna kuća :)
Bonnie-Clydova mala

e onda ne znam, to si ti sanjao :D
Post Reply