6 radikalnih muslimana uhapseno u New Jersey - 4 iz ex YU

Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

zlata wrote:
array wrote:
zlata wrote:Ma ja vise nista ne vjerujem...ni Bush-u ni njegovim medijima. K'o zna..kakve sve zamke Bush sprema ljudima...da bi obrazlozio sva svoja *ranja i propuste.

Nasli agenta...da blente napali...da krenu u akciju...i onda ih agent snim'o. Uffffff...u vrazju mater...jes'im poduhvat...napast rezerviste u New Jersey-u! :oops:

Ovo je cista medijska sminka...po Bushovoj narudzbi. Jos sad..od'kad mu je World Bank Vukovic u belaju s'onom ljubavnicom...mora krenut medijsku paznju sa sebe i svojih jarana.
Ti si zlato izgleda sva napravljena od konspiracy teorija. Nista niscim.
U zadnje vrijeme JESAM. Definitivno! Ako se ratovi...mogu zapoceti lazima..na konsipracijski nacin...onda moramo biti svjesni da je "Jure" spreman na sve.

A sad jos kako su mu *ovna do usiju...kadar je sve i svasta uciniti...k'o Hitler u svojim zadnjim danima.

Sad se sjetih da su me tako isto k'o ti...napali rodjaci 1990-e kad sam im rekla sta mislim...o srpskoj politici i Milosevicu (da sam Ustasa i nacionlista-provokator :-) ). Da..oni docekali Cetnike goloruci...da ih odvedu k'o ovce...na mucenje i klanje....a ovaj konsipraijski teoreticar zaobisla licke balvane...i spasila glavu.

A sve to sto sam bila skuzila...nije bilo zato sto sam nenadmasiv mozak...nego sam citala "krivu stampu" i smatrala da je "sve moguce".

Kad si nauvjernija da ti se muz ne kurva...on se udvara ili najboljoj prijateljici...ili rodici...a gluho bilo...more bit i sestri rodjenoj. :x Zato sumnjaj u sve...i trazi dokaze...
ili ne daj boze bratu rodjenom... sve je moguce :D :D

ipak si nenadmasiva :roll:
leonard

Post by leonard »

libertyBiH wrote:Izgleda da su ova tri brata Albanca dobili debele pare od KOS-a (tako bar pricaju njihovi sunarodnjaci za cijeli slucaj) a mogu vam reci da ima logike.
Bez komentara!
Mr_M

Post by Mr_M »

Vjerovatno nisu htjeli kupovati njihove bureke. :D
Fair Life

Post by Fair Life »

libertyBiH wrote:Izgleda da su ova tri brata Albanca dobili debele pare od KOS-a (tako bar pricaju njihovi sunarodnjaci za cijeli slucaj) a mogu vam reci da ima logike.
Ma ja... bijele beretke.
niskoprofilni

Post by niskoprofilni »

Simptomatican je taj albansko-kosovski lobi u SAD (ja protiv albanaca nemam nista). Kad su oni u pitanju ne kaze se da su s Kosova, sto ocito i jesu, nego da su s prostora bivse Jugoslavije :x. Koji licemjeri ti ameri!
Fair Life

Post by Fair Life »

niskoprofilni wrote:Simptomatican je taj albansko-kosovski lobi u SAD (ja protiv albanaca nemam nista). Kad su oni u pitanju ne kaze se da su s Kosova, sto ocito i jesu, nego da su s prostora bivse Jugoslavije :x. Koji licemjeri ti ameri!
Jos bolje da su napisali... da su iz Prizrena.

Tako bi Amerikancima bilo jasnije... GDJEJETO.
saki

Post by saki »

Cudi me da su Albanci. Da su Bosnjaci ne bi me cudilo.
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

ma ti kapitalisti bi ***ali rodjenu mater a kamoli da neke ne aljbance progalse teroristima.
lisabonne

Post by lisabonne »

saki wrote:Cudi me da su Albanci. Da su Bosnjaci ne bi me cudilo.

sto?
saki

Post by saki »

lisabonne wrote:

sto?
Vjera Albanaca je albanstvo. Bosnjaci su pogodniji za takvu vrstu regrutacije, a i "vracanje" islamu je popularnije kod Bosnjaka nego kod Albanaca.
Plus sto SAD uzivaju veliki ugled medju Albancima.
Maraschino

Post by Maraschino »

saki ,

sta ti dodje raki :wink: :D
Post Reply