Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Apstinirao sam punih 16 godina i evo me danas ziv i zdrav, al od kad sam probao kako je mogu izgurati do 7 dana dok ne prestanu dani berbe jagode, a onda sve nadoknadim
lady_bug wrote:mogla bih izdrzati 40 dana, ali zasto bih to radila
pa recimo mnoge istocnjacke filozofije/tehnike koje za cilj imaju poboljsanje kvalitete seksa propagiraju odredjene vremenske periode apstiniranja od orgazma, pa izbjegavanje samog seksualnog cina (osim uvoda) odredjeno vrijeme, itd itd....dobrovoljno apstiniranje odredjeni vremenski period moze vratiti intenzivan zar u vec uhodan sex itd itd postoji dosta razloga ZASTO glavno pitanje je BI L SE MOGLO IZDURAT
lady_bug wrote:mogla bih izdrzati 40 dana, ali zasto bih to radila
pa recimo mnoge istocnjacke filozofije/tehnike koje za cilj imaju poboljsanje kvalitete seksa propagiraju odredjene vremenske periode apstiniranja od orgazma, pa izbjegavanje samog seksualnog cina (osim uvoda) odredjeno vrijeme, itd itd....dobrovoljno apstiniranje odredjeni vremenski period moze vratiti intenzivan zar u vec uhodan sex itd itd postoji dosta razloga ZASTO glavno pitanje je BI L SE MOGLO IZDURAT
anais_nin wrote:
pa recimo mnoge istocnjacke filozofije/tehnike koje za cilj imaju poboljsanje kvalitete seksa propagiraju odredjene vremenske periode apstiniranja ...