ps - i nek' svijetli u mraku
40 dana i 40 noci ili DOBROVOLJNA APSTINENCIJA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
maccarona wrote:apropos gornja ili donjaanais_nin wrote:koja?forUMASH wrote:....sve se moze....samo nek' je ziva glava......![]()
![]()
gornja il donja?
da te pozdravim anais
jesi mi dobro cuvala mrke u medjuvremenu?
-
water
eh dragi moji omladinci i omladinke, ne bi vam lose bilo da se pomalo pocnete navikaviti, jer kad djeca dodju i zena vam pocne bivati pomalo muhanata, malo kroz pms, malo kroz ovo, malo kroz boli glava, malo kroz ono bice vam dobrovoljne apstinencije malo vise nego sto biste zeljeli, ali hej vazna je ljubav
da odgovorim na postavljeno pitanje:
da, sada to ko bez sale mogu odraditi (mislim na 40-dnevna apstinenciju), ono da boli boli ali eto

da, sada to ko bez sale mogu odraditi (mislim na 40-dnevna apstinenciju), ono da boli boli ali eto
- anais_nin
#31 Re: 40 dana i 40 noci ili DOBROVOLJNA APSTINENCIJA
svaka ovca se svome stadu vracastochar wrote:eki anais... otkud tebe?anais_nin wrote:Cesto mi padne na pamet ovaj film....pogotovo u ovo doba godine![]()
da li ste se ikad dobrovoljno odrekli sexa na neki vremenski period???jeste li uspjeli izdurati bez istog onoliko koliko ste odlucili?
I da se iz bilo kojeg razloga odlucite na taj potez sta mislite koji bi vam bio maximum izdrzljivosti?
Da li bi mogli ispostovati svih 40 dana?
posebno da se pojavi kakva primamljiva prilika?
- anais_nin
....al sto te ne ubije ojaca te je l tako?water wrote:eh dragi moji omladinci i omladinke, ne bi vam lose bilo da se pomalo pocnete navikaviti, jer kad djeca dodju i zena vam pocne bivati pomalo muhanata, malo kroz pms, malo kroz ovo, malo kroz boli glava, malo kroz ono bice vam dobrovoljne apstinencije malo vise nego sto biste zeljeli, ali hej vazna je ljubav![]()
![]()
da, sada to ko bez sale mogu odraditi (mislim na 40-dnevna apstinenciju), ono da boli boli ali eto![]()
- anais_nin
tech10 wrote:Ne znam broj al' znam da bicu tvoj, bicu tvoj...anais_nin wrote: P.S. eto recimo da je masturbacija dozvoljena, ali SEX jok.....hajde koliko dana maksimum, da vas cujemhcou brojeve
![]()
- anais_nin
nama mech ne gine kako god okrenesforUMASH wrote:...pa bez donje nema smisla participirati u ovoj temi.....![]()
![]()
![]()
ps - i nek' svijetli u mraku
nego brojeveeeeee hocu brojeve
).....ali ne bih odgovarala za svoje akcije nakon ispunjenog zadatka
- maccarona
anais_nin wrote:maccarona wrote:apropos gornja ili donjaanais_nin wrote: koja?gornja il donja?
da te pozdravim anais
ja sam hvala Bogu, uglavnom gornja
![]()
![]()
jesi mi dobro cuvala mrke u medjuvremenu?
explodirala tema
- van Basten
Ja skrušeno priznajem da NE bih mogao dobrovoljno apstinirati 40 dana, pa nek je i Desanka dozvoljena, bez obzira. Samo prijeka nevolja može me natjerati na toliku apstinenciju, a takva apstinencija opet nije dobrovoljna