3x ljubljenje?!
-
edu
#1 3x ljubljenje?!
Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kod pravoslavaca to znaci da 3 puta Bog pomaze. Kod nekih africkih plemena ne bih znao reci. Kod nekih juznoamerickih naroda isto.

E ali ova ti je najjacanisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta.

-
edu
Sreca pa nisam kontradiktoran...
Postujem druge u smislu da mi ne smeta sto je neko Kinez..crnac..Rom..Hrvat..Bosnjak..Srbin..postujem njihove obicaje..ali mi ovo zasmeta..jebes ga..sta cu..kako bi ti H&D reagovao da nisi druga vidio odavno..on ti pridje i cmoknete se 3x?? Bi li ti bilo svejedno???
Postujem druge u smislu da mi ne smeta sto je neko Kinez..crnac..Rom..Hrvat..Bosnjak..Srbin..postujem njihove obicaje..ali mi ovo zasmeta..jebes ga..sta cu..kako bi ti H&D reagovao da nisi druga vidio odavno..on ti pridje i cmoknete se 3x?? Bi li ti bilo svejedno???
-
Stari
Nije to nista u poredjenju sa tim ...koliko meni zasmeta kad vidim dva momka da se ljube ...bez obzira na to koliko puta to rade .... da parafraziram uvodnicara ....nije da sam nacionalista ...al fakat mi je ljepse gledati kad se dvije cure ljube nego dva momka....zasto? neznam?
- horns&drums
Ma jebe mi se koliko se neko ljubi puta, fakat. Ja se nekada ljubim tri puta iz zajebancije. Crnogorci se ljube 5 puta, je l' ti i to smeta?
Postuj druge i njihove obicaje i zivjeti ces sretno
Postuj druge i njihove obicaje i zivjeti ces sretno
-
havetinja
#7 Re: 3x ljubljenje?!
i ti nista...ni da uljetisedu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x...
- horns&drums
Eto care, vidis da moze. Svasta ce covjek ovdje procitati ovdje, madreeeee...

-
car-x
seha, izgleda da nije gledo one kvalitetne linkove od srpske brace.. trebo si ga pocastit.. pa bi drugacije razmisljo.. heheheŠeha wrote:Ma po meni je veliku gresku edu napravio sto nije nazvao "pomoz' bog" i stao u red. Mogao je biti poljubljen 6 puta![]()
![]()
- horns&drums
Ja bih uveo da se ljudi ljube strogo francuskim poljupcima, nikako drukcije. Bi l' ti to Angela smetalo?
:D
-
hadis
A vala svaki dan sam po forumima al ovako nesto jos vidio nisam!Cuj majke ti tipu smeta sto se cure 3X poljubise!Pa sta ima veze majke ti!
Pa jebo ga ti dok god mi na njih ne budemo gledali kao na obicne ljude nema ni od nas BiH nista!
Pa zbog tog NACIONALIZMA nam cijela drzava u SRANJU a ti sad bi jos i da se cure ne ljube kako hoce!
Daj majke ti odmori malo i ne gledaj ljude kroz IMENA i OBICAJE jer to nije dobro!
Evo ti moj primjer!Ja sam BOSNJAK a imam jako puno prijatelja SRBA i HRVATA i mogu ti reci da ovdje gdje sam trenutno (Austrija) jos nijedan BOSNJAK nije nista pomogao, a mnogi drugi SRBI i HRVATI jesu!Dakle malo TOLERANCIJE izmedju religija i sve je OK!!!
Pa jebo ga ti dok god mi na njih ne budemo gledali kao na obicne ljude nema ni od nas BiH nista!
Pa zbog tog NACIONALIZMA nam cijela drzava u SRANJU a ti sad bi jos i da se cure ne ljube kako hoce!
Daj majke ti odmori malo i ne gledaj ljude kroz IMENA i OBICAJE jer to nije dobro!
Evo ti moj primjer!Ja sam BOSNJAK a imam jako puno prijatelja SRBA i HRVATA i mogu ti reci da ovdje gdje sam trenutno (Austrija) jos nijedan BOSNJAK nije nista pomogao, a mnogi drugi SRBI i HRVATI jesu!Dakle malo TOLERANCIJE izmedju religija i sve je OK!!!
- horns&drums
Jos cekam potvrdu rusenja Angelinih stavova od nje same
:D
-
car-x
ja bi toleranciju prosirio.. dok god bude NJIH i ONI i slicnih torova, bice ovakvih i slicnih kurtonski izjava..hadis wrote:A vala svaki dan sam po forumima al ovako nesto jos vidio nisam!Cuj majke ti tipu smeta sto se cure 3X poljubise!Pa sta ima veze majke ti!
- horns&drums
Nece vjestica da prizna i gotovo
:D:D:D
-
gizmox
#23 Re: 3x ljubljenje?!
ti si bolesni psihopata i needukovani i nenaputovani ljakse.edu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
da to nisi, znao bi i da se holadjani, recimo, ljube tri puta, a blage veze nemaju sa pravoslavljem. znao bi i takodje da neki arapi to rade, jesi li ikada vidio rahmetli jasera arafata kako se ljubi bas tri puta? to je bilo na cnn-nu bar 198 042 puta. ali sta ces kad si primitivan i vjerovatno odgojen u jako nazadnoj obitelji.
i osim toga sta te zaboli sta drugi rade dok te ne ugrozava, cistokrvni primjer primitivizma gledati tudja posla.