3x ljubljenje?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
edu

#1 3x ljubljenje?!

Post by edu »

Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Kod pravoslavaca to znaci da 3 puta Bog pomaze. Kod nekih africkih plemena ne bih znao reci. Kod nekih juznoamerickih naroda isto.
nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta.
E ali ova ti je najjaca Image
pitt

Post by pitt »

Nista mi ne smeta kad se 2 cure ljube.... :D:D
edu

Post by edu »

Sreca pa nisam kontradiktoran...

Postujem druge u smislu da mi ne smeta sto je neko Kinez..crnac..Rom..Hrvat..Bosnjak..Srbin..postujem njihove obicaje..ali mi ovo zasmeta..jebes ga..sta cu..kako bi ti H&D reagovao da nisi druga vidio odavno..on ti pridje i cmoknete se 3x?? Bi li ti bilo svejedno???
Stari

Post by Stari »

Nije to nista u poredjenju sa tim ...koliko meni zasmeta kad vidim dva momka da se ljube ...bez obzira na to koliko puta to rade .... da parafraziram uvodnicara ....nije da sam nacionalista ...al fakat mi je ljepse gledati kad se dvije cure ljube nego dva momka....zasto? neznam?
horns&drums

Post by horns&drums »

Ma jebe mi se koliko se neko ljubi puta, fakat. Ja se nekada ljubim tri puta iz zajebancije. Crnogorci se ljube 5 puta, je l' ti i to smeta?

Postuj druge i njihove obicaje i zivjeti ces sretno
havetinja

#7 Re: 3x ljubljenje?!

Post by havetinja »

edu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x...
i ti nista...ni da uljetis :cry:...i ja bih se ljutio...na sebe :D
Toozla

Post by Toozla »

...ja bih svim kokoskama skratio noge........ili genetskim inzinjeringom dodao cetvrti prst....

...bas mi nesto smeta.....a nisam..... :D
car-x

Post by car-x »

ljubi ba, halo, dokle ide nasa glupost i netrpeljivost?!??!

sta koga boli kurac koliko se puta tamo neko ljubi? jel to stvarno do te mjere doslo da to nekom moze smetat?!?!

strasno..
edu

Post by edu »

Ode ovo u pogresnom smjeru...

Ne smeta mi sto su Srpkinje..smeta mi sto to moraju pokazivati na takav nacin..isto k'o sto mi smeta "selamanje" sa 15 metara..k'o sto mi smeta krst..mjesec i zvijezda oko vrata..meni je to kurcenje...
horns&drums

Post by horns&drums »

Eto care, vidis da moze. Svasta ce covjek ovdje procitati ovdje, madreeeee... :shock: :lol:
car-x

Post by car-x »

Šeha wrote:Ma po meni je veliku gresku edu napravio sto nije nazvao "pomoz' bog" i stao u red. Mogao je biti poljubljen 6 puta :D :) :)
seha, izgleda da nije gledo one kvalitetne linkove od srpske brace.. trebo si ga pocastit.. pa bi drugacije razmisljo.. hehehe
horns&drums

Post by horns&drums »

Ja bih uveo da se ljudi ljube strogo francuskim poljupcima, nikako drukcije. Bi l' ti to Angela smetalo? :D:D
pitt

Post by pitt »

Threesome :D:D
hadis

Post by hadis »

A vala svaki dan sam po forumima al ovako nesto jos vidio nisam!Cuj majke ti tipu smeta sto se cure 3X poljubise!Pa sta ima veze majke ti!
Pa jebo ga ti dok god mi na njih ne budemo gledali kao na obicne ljude nema ni od nas BiH nista!
Pa zbog tog NACIONALIZMA nam cijela drzava u SRANJU a ti sad bi jos i da se cure ne ljube kako hoce!
Daj majke ti odmori malo i ne gledaj ljude kroz IMENA i OBICAJE jer to nije dobro!
Evo ti moj primjer!Ja sam BOSNJAK a imam jako puno prijatelja SRBA i HRVATA i mogu ti reci da ovdje gdje sam trenutno (Austrija) jos nijedan BOSNJAK nije nista pomogao, a mnogi drugi SRBI i HRVATI jesu!Dakle malo TOLERANCIJE izmedju religija i sve je OK!!!
CROCOP

Post by CROCOP »

Belgijanci se ljube 3x takodjer. Mozda su cure iz Belgije? Da sam na tvom mjestu bilo bi mi zao i smetalo sto se pri tom ljubakanju nisu mene, odnosno, tebe sjetile. :lol:
horns&drums

Post by horns&drums »

Jos cekam potvrdu rusenja Angelinih stavova od nje same :D:D
car-x

Post by car-x »

hadis wrote:A vala svaki dan sam po forumima al ovako nesto jos vidio nisam!Cuj majke ti tipu smeta sto se cure 3X poljubise!Pa sta ima veze majke ti!
Pa jebo ga ti dok god mi na njih ne budemo gledali kao na obicne ljude nema ni od nas BiH nista!
Pa zbog tog NACIONALIZMA nam cijela drzava u SRANJU a ti sad bi jos i da se cure ne ljube kako hoce!
Daj majke ti odmori malo i ne gledaj ljude kroz IMENA i OBICAJE jer to nije dobro!
Evo ti moj primjer!Ja sam BOSNJAK a imam jako puno prijatelja SRBA i HRVATA i mogu ti reci da ovdje gdje sam trenutno (Austrija) jos nijedan BOSNJAK nije nista pomogao, a mnogi drugi SRBI i HRVATI jesu!Dakle malo TOLERANCIJE izmedju religija i sve je OK!!!
ja bi toleranciju prosirio.. dok god bude NJIH i ONI i slicnih torova, bice ovakvih i slicnih kurtonski izjava..
horns&drums

Post by horns&drums »

Nece vjestica da prizna i gotovo :D:D:D:D
pitt

Post by pitt »

A wrote:
horns&drums wrote:Jos cekam potvrdu rusenja Angelinih stavova od nje same :D:D
Ja sam za drugarski stisak ruke :oops:
jel stisak ruke i kad se dvije cure sretnu? :D:D
car-x

Post by car-x »

horns&drums wrote:Nece vjestica da prizna i gotovo :D:D:D:D
kladim se da se ljubi dva put..
r_faruk

Post by r_faruk »

.......ovaj................. jel bilo jos nesto osim ljubljenja.................... :-) :D
gizmox

#23 Re: 3x ljubljenje?!

Post by gizmox »

edu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
ti si bolesni psihopata i needukovani i nenaputovani ljakse.

da to nisi, znao bi i da se holadjani, recimo, ljube tri puta, a blage veze nemaju sa pravoslavljem. znao bi i takodje da neki arapi to rade, jesi li ikada vidio rahmetli jasera arafata kako se ljubi bas tri puta? to je bilo na cnn-nu bar 198 042 puta. ali sta ces kad si primitivan i vjerovatno odgojen u jako nazadnoj obitelji.

i osim toga sta te zaboli sta drugi rade dok te ne ugrozava, cistokrvni primjer primitivizma gledati tudja posla.
novalic

Post by novalic »

car-x wrote:
horns&drums wrote:Nece vjestica da prizna i gotovo :D:D:D:D
kladim se da se ljubi dva put..
jok..

ja sam sigurna da se i ona ljubi... 3 puta... 8-)

horns, nisam li u pravu 8-)
Post Reply