Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ssanjicaa wrote:mame nam biraju, 100%, hahha! moja živa ne zna kada će taj mladoženja. dolazi neki dan s pijace i kaže meni: znaš onu moju Jasnu, baš sam je srela. Rekoh: znam i šta kaže Jasna?? pa eto kaže Jasna da joj se sin taman oženio ( inače sam često slušala o njemu, kako ima fin posao, kako je kulturan i pristojan...sve na njemu, pri njemu...joj... I tako rekoh ja: i dobro mama, šta ćemo sad??!! A, ona će meni na to: pa SAD nećemo ništa!!! hahha!
Mama je kraljica!
Kad pogledam ove nase stare sa ugovorenim brakovima, tad nije bilo razvoda kao danas...hem sto se nije smjelo hem sto gledam ove dede i nene,ali one prave dede i nene/bake nije bitno i vidim kako jos imaju postovanje jedno prema drugima. Eh to je meni divno! Ali i toga je sve manje.
danas se ljudi puno manje vole, pa se onda i manje cijene, najlakša stvar je razvod, svak pomisli bar je to jednostavno, jednostvanije nego se zamarati rješavanjem problema...??? ili su se prije problemi zataškivali, bolje da se ništa ne zna, a oduvijek su posatojali...??? ( ono: neka, bona pusti, kakav
je takav je, neka proće ga, šta fali što ima tu "nakvu", a to što malo razbija kad popije, bgti ima kupit nove stolice... )
Manje se ljudi vole a i samim tim manje cijene, slazem se.
A bona ako odes, neJmas materi ni ocu gdje i ko ce te onda polovnu!
Last edited by amhrienizi on 27/11/2011 22:24, edited 1 time in total.
Muskarac
- 32 godine (za par dana)
- visokoobrazovan
- stalno zaposlen
- zivi i radi u inosatranstvu (EU)
- 180cm
- 70-75kg
- zelene oci
- smeda kosa
-
-
-
- neozenjen
Nebitan32 wrote:Muskarac
- visokoobrazovan
- stalno zaposlen
- 180cm
- 70-75kg
- zelene oci
- smeda kosa
-
-
-
- neozenjen
- visokoobrazovan
- stalno zaposlen
- 180cm
- 70-75kg
- zelene oci
- smeda kosa
-
-
-
- neozenjen
- visokoobrazovan
- stalno zaposlen
- 180cm
- 70-75kg
- zelene oci
- smeda kosa
-
-
-
- neozenjen
-----to sam ja-----
Mlad, obrazovan, zaposlen, zivis u EU, solidno visok, vitak a ne ozenjen, jarane ili si neki ters covjek ili si ruzan, nesto ne stima