Što se tiće Papca i Hasana...Dragi su mi igrači i žao mi je što ne igraju za reprezentaciju...ali kada bi se plasirali na svjetsko i poveli njih dvojicu (oni se kao predomisle) umjesto nekih momaka koji su igrali u kvalifikacijama i izborili to svjetsko prvenstvo, onda bi to stvarno bilo sramotno prema igračima koji su zaslužili da idu...
Sve pod uslovom da se plasiramo...
23 igraca za juznu afriku
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sinus
-
LSD
#27 Re: 23 igraca za juznu afriku
Ništa bez Kerkeza,Jakirevića,Terkeša,Akrapovića,Hujdurovića,Piplice,Grujića...ti igraci su zadužili ovu reprezentaciju,ovu državu,ovaj predivni narod i ako imamo imalo obraza ti igraci se moraju povesti u JAR.
Treba odati veliko priznanje Mušoviću,Smajloviću,Hadžibegiću (nije mu fer što proziva Ćiru nacionalea),Muzuroviću,velikom magu Sliškoviću,Pušini koji podigao savez na noge i bio tu kad je bilo najteže,zatim Piriću koji je preuzeo repku kad niko nije smio i svim svim velikim ljudima koji su pomogli ovom napacenom NS na ovaj ili onaj nacin.
Bez ovih pobrojanih put u JAR nema svoj puni smisao.
Treba odati veliko priznanje Mušoviću,Smajloviću,Hadžibegiću (nije mu fer što proziva Ćiru nacionalea),Muzuroviću,velikom magu Sliškoviću,Pušini koji podigao savez na noge i bio tu kad je bilo najteže,zatim Piriću koji je preuzeo repku kad niko nije smio i svim svim velikim ljudima koji su pomogli ovom napacenom NS na ovaj ili onaj nacin.
Bez ovih pobrojanih put u JAR nema svoj puni smisao.
- buzzer
#28 Re: 23 igraca za juznu afriku
slazem se da bi poremetilo atmosferu medju igracima ako bi (tek) u avionu za pretotiju sreli hasana i sasu, da im se pridruze na gotovo.sinus wrote:Što se tiće Papca i Hasana...Dragi su mi igrači i žao mi je što ne igraju za reprezentaciju...ali kada bi se plasirali na svjetsko i poveli njih dvojicu (oni se kao predomisle) umjesto nekih momaka koji su igrali u kvalifikacijama i izborili to svjetsko prvenstvo, onda bi to stvarno bilo sramotno prema igračima koji su zaslužili da idu...
Sve pod uslovom da se plasiramo...
medjutim, kad bi ciro svojim motivatorskim/supljatorskim/oratorskim/sarmerskim/kakvimgod sposobnostima uspio nagovoriti ih da se sad vrate, stvari bi se sredile, a dobitak za reprezentaciju bi bio ogroman.
- ProbuseniDolar
#29 Re: 23 igraca za juznu afriku
Ne znam uopste cemu ova tema, jer jos nismo ni na pola puta do baraza, a kamoli do prvenstva ... Ali eto, ako pretpostavimo da cemo se plasirati, Hasan i Papac ni u kom slucaju ne smiju igrati ... Samo momci koji izbore JAR, zasluzuju, trebaju i moraju tamo i igrati ... Taman da je Messi Bosanac, ako nije ucestvovao u kvalifikacijama, ne treba ni na prvenstvu da igra ... To je moje misljenje!
-
bos
#30 Re: 23 igraca za juznu afriku
Ovo je bas neozbiljno. Kakva ba afrika majku mu, na pola smo puta da udjemo u baraz, kad se to osigura treba razmisljati o protivniku kojeg dobijemo i ako insallah i tu prepreku prodjemo...otvarajte 10 hiljada tema. Rano je jos, prerano. 
- bijelo_dugme
#31 Re: 23 igraca za juznu afriku
Epitop wrote:Šta pljujete po Hasanu nezahvalnici, dao je dosta za nas i kad se zna da je na njemu trenirana disciplina selektora dobro je i trpio ponižavnje. Da nije ništa ni dao za nas doveo je Misimovića u reprezentaciju. Haso legenda
Ako kako sam ja cuo mi cemo samo 14 igraca pozvat, hoce Munib rodjacima i zetu da pokaze JAR.