FIFA World Cup 2026 – Panini album (diskusija, razmjena i kolekcionarstvo)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RJ57
#26 Re: FIFA World Cup 2026 – Panini album (diskusija, razmjena i kolekcionarstvo)
"fudbaleri i timovi" su bili legendarni albumi ali slabo koji sam skupio
-
suspect_zero
#27 Re: FIFA World Cup 2026 – Panini album (diskusija, razmjena i kolekcionarstvo)
cyprus wrote: ↑10/05/2026 12:25Ne bih se ubrojao u starije kolekcionaresve_ovo_ja wrote: ↑04/05/2026 23:42 Ima li ovdje starijih kolekcionara, koji vam je prvi Panini album sto ste skupljali?![]()
Ali ovo je prvi album koji sam skupljao:
Ali prvi koji sam skupio je bilo svjetsko 2014Otad mi je nijjet da popunim za svako svjetsko...
Btw... o vi što kupujete čitave boksove... Koji vam je kurac?![]()
Da sam ja neka vlast, donio bih zakon o izuzimanju albuma ovima koji ga popune za manje od mjesec danaOvi što to uspiju unutar sedmice, to je već za robije
![]()
Slažem se, kakva je čar ako nema one nervoze dok danima skupljaš
-
kiligonzales
#28 Re: FIFA World Cup 2026 – Panini album (diskusija, razmjena i kolekcionarstvo)
sto mi ovi admini pobrisase temu o predvidjanju mundijala:D
nekad je Pape vodio temu na kojoj smo se kolektivno takmicili ko ce vise utakmica i tacnih rezultata pogoditi, a ovaj admin kad smo docekali dan da razvijemo nesto tome, da nebi na forumu gurali iz kola u kolo temu, ukide istu
Nema veze nek je pobriso.. Ali bar da obavjesti da obrazlozi cemu to... Kad nista od onoga nema profitabilnu osnovu
nekad je Pape vodio temu na kojoj smo se kolektivno takmicili ko ce vise utakmica i tacnih rezultata pogoditi, a ovaj admin kad smo docekali dan da razvijemo nesto tome, da nebi na forumu gurali iz kola u kolo temu, ukide istu
Nema veze nek je pobriso.. Ali bar da obavjesti da obrazlozi cemu to... Kad nista od onoga nema profitabilnu osnovu