Nek mu punac cifut kupiLucy01 wrote:Haj'mo pocet akciju da i Sehi kakvu kljusinu kupimopitt wrote:ta ta ......kaze pustio bi je i da ga osedlaLucy01 wrote: Opa, bome Seha samo na visoko puca![]()
Jel' to ona sto jase konje i hoda po onim takmicenjimaa i siromasni su, jadna majko
:D:D
da se uklopi
![]()
2006 Izbori/USA
- pitt
-
genija
#27 Re: 2006 Izbori/USA
Cuj protiv higher taxes for tobacco industry? Halllooo, ako glasas protiv higher taxes za tobacco co. oni ce jos vise imati paretina, a vi jos vise lung cancer!StLouis wrote:Vratio sam se s biralista. Dao sam glas demokratskom kandidatu/senatoru, glasao sam ZA amandman 2, "Steam cell research", protiv amandmana 3( higher taxes for tobaco industry), I glasao sam za povecanje minimum vage $5.75 to $6.75.
Pitanje novopecenim amerikancima, i svima vama koji ste postali drzavljani u zemljama u kojim trenutno boravite; Koliko vam znaci direktno birati osobu/stranku, koja ce vam predstavljati zemlju/narod, i da li uopce izlazite na izbore?
Ja nemogu glasati, ali bi glasala sigurno protiv tobacco co. a za smanjivanje Tuition za College!
- StLouis
#28 Re: 2006 Izbori/USA
Vec sam rekao da sam glasao iz protesta. Na kraju, svako vodi svoj interes...genija wrote:Cuj protiv higher taxes for tobacco industry? Halllooo, ako glasas protiv higher taxes za tobacco co. oni ce jos vise imati paretina, a vi jos vise lung cancer!StLouis wrote:Vratio sam se s biralista. Dao sam glas demokratskom kandidatu/senatoru, glasao sam ZA amandman 2, "Steam cell research", protiv amandmana 3( higher taxes for tobaco industry), I glasao sam za povecanje minimum vage $5.75 to $6.75.
Pitanje novopecenim amerikancima, i svima vama koji ste postali drzavljani u zemljama u kojim trenutno boravite; Koliko vam znaci direktno birati osobu/stranku, koja ce vam predstavljati zemlju/narod, i da li uopce izlazite na izbore?
Ja nemogu glasati, ali bi glasala sigurno protiv tobacco co. a za smanjivanje Tuition za College!
-
neko iz mase
Jasta nego glasati. Ja sam bio na izborima jutros, gdje sam bio informisan o situaciji i ljudima, glasao sam direktno za ljude, a gdje ne moj glas je isao demokratima. Budemo vidjeli koliko ce dobrog izaci iz ovog svega
-
Vozdra_123
#30 Re: 2006 Izbori/USA
staropeceni kanadjanin ti odgovaraStLouis wrote:Vratio sam se s biralista. Dao sam glas demokratskom kandidatu/senatoru, glasao sam ZA amandman 2, "Steam cell research", protiv amandmana 3( higher taxes for tobaco industry), I glasao sam za povecanje minimum vage $5.75 to $6.75.
DA, izlazim na izbore i smatram da moj glas vrijedi nesto u izboru osobe koju smatram da bi me najbolje mogla predstavljati u gradskoj / provincionalnoj ili drzavnoj instituciji
-
Vozdra_123
nineac wrote:Jebiga nemam pravo glasa, ali bi normalno glasao za demokrate. Ovi raznorazni "poslanici" "moralisti" koji imaju "values" mi toliko vise idu na k... da mi dodje da sam pocnem ljude zvati da glasaju za demokrate.
-
EI Presidente
Mi koji zivimo u Distriktu smo obespravljeni jer nam glasovi ne vrijede qrcu...
- repeater
bob corker - moj sujed. nije on toliko glup koliko glumi.Lucy01 wrote: I naravno, glasam za Henry Ford Jr. i to ne samo zato sto je demokrata (jer su US demokrati po mom skromnom misljenju, pussies), nego zato sto onog seljacinu Corrker-a smislit ne mogu i sto ljubi guzicu i kome treba i kome ne treba
![]()
-
EI Presidente
dobro sidanas wrote:hos' ti u brckoEI Presidente wrote:Mi koji zivimo u Distriktu smo obespravljeni jer nam glasovi ne vrijede qrcu...![]()
![]()
-
EI Presidente
-
FFK as Lucy01
Ja sa ispunila svoju gradjansku duznostpitt wrote:U mom dzematu smo ih poderali
Lucinka, opet ste dole usrali izgleda
....glasala sam
-
water
hej lijepoga li jutra. Nicija nije do zore gorila. Sto neko rece eto malo i poruke za ostatak svijeta. Put u sunovrat je zaustavljen, sad postoje male sanse da ce se svijet poceti vracati na nekakav normalan kolosijek. Ne bi lose bilo da Montana i Virginia padnu pa da oba doma pripadnu demokratima. Ja sam ispocetka mislio da nema puno razlike ali ima: da je Gore predsjednik danas bi svijet bio drugacije bolje mjesto. Isto tako ce biti u sledecem destljecu kad moj man Obama (moze i Spitzer) zajase.
Nazdravlje
Nazdravlje
-
Helem
Sanatorij je izgubio u Pensilvaniji, Cigane i Jevreje poznajes po frljavom pogledu u ocima.
Interesuje me bosanski ciganluk, vecina nasih glasala je za Republikance.
A izgubili su katastrofalno.
Opet kriva procjena, skoro kao u Bosni.
- pitt
ja vala ne znam ni jednog naseg sto je za republikance glasaoHelem wrote:Sanatorij je izgubio u Pensilvaniji, Cigane i Jevreje poznajes po frljavom pogledu u ocima.
-
BimmerX
-Nije on glup ali je lik lopov ko' djavorepeater wrote:bob corker - moj sujed. nije on toliko glup koliko glumi.Lucy01 wrote: I naravno, glasam za Henry Ford Jr. i to ne samo zato sto je demokrata (jer su US demokrati po mom skromnom misljenju, pussies), nego zato sto onog seljacinu Corrker-a smislit ne mogu i sto ljubi guzicu i kome treba i kome ne treba
![]()
Nesto zijeva o iligal imgrantima a on ih ima zaposlenih kod sebe na stotine, placa ih minimalka. I inace ovi supljaci republikanci haraju tenn.. Od kako su oni dosli na vlast meksa ilegalnih u neshville-u i okolici pola miliona... a buncaju i skrivljuju na demokrate sve..pihhh
-
water
ma helem je iz druge dimenzijepitt wrote:ja vala ne znam ni jednog naseg sto je za republikance glasaoHelem wrote:Sanatorij je izgubio u Pensilvaniji, Cigane i Jevreje poznajes po frljavom pogledu u ocima.
Opet kriva procjena, skoro kao u Bosni.![]()