a sta fali jednacini 2M + 1Z, kad vi mozete svoje sanjat, mozemo i miking31 wrote:a to ti ko biva zamislila 2M + ti?
Pa vidis bona da je u vecini postova zamisao 2Z +1M
Dje ces ti to
2+
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
saangel21
Ne svidja mi se ni jedna varijanta, a vec kada bi to radila onda bi to izgledalo ovako, ja, Angelina Jolie i Brad Pitt, ali j... ga, cujem on se iselio, kaze istjerala ga Jolieva iz kuceanais_nin wrote:a sta fali jednacini 2M + 1Z, kad vi mozete svoje sanjat, mozemo i miking31 wrote:a to ti ko biva zamislila 2M + ti?
Dje ces ti to
- anais_nin
pa nemamo svi iste fantazijesaangel21 wrote:Ne svidja mi se ni jedna varijanta, a vec kada bi to radila onda bi to izgledalo ovako, ja, Angelina Jolie i Brad Pitt, ali j... ga, cujem on se iselio, kaze istjerala ga Jolieva iz kuceanais_nin wrote:a sta fali jednacini 2M + 1Z, kad vi mozete svoje sanjat, mozemo i miking31 wrote:a to ti ko biva zamislila 2M + ti?
Dje ces ti to
-
saangel21
anais_nin wrote:pa nemamo svi iste fantazijesaangel21 wrote:Ne svidja mi se ni jedna varijanta, a vec kada bi to radila onda bi to izgledalo ovako, ja, Angelina Jolie i Brad Pitt, ali j... ga, cujem on se iselio, kaze istjerala ga Jolieva iz kuceanais_nin wrote: a sta fali jednacini 2M + 1Z, kad vi mozete svoje sanjat, mozemo i mija bih recimo radije samo angelinu, jer brad nema muda da bih ga iskreno ubrojila u ono +1
![]()
ma ako ga nije stvarno istjerala, hoce kad tad, angelina, zderacica muskaraca
samo vreba novu "zrtvu"
- anais_nin
ako mislis na muski rod, pa takvim ne-mudonjama kao Brad i treba...samo sto cesto zna biti naopako, zenske se iskaljuju na finim momcima, a ovim idiotima beskicmenjacima podilazesaangel21 wrote:Ma izgleda da njima i treba tako!!!
a sto se mene tice ja ga ni u svoj fantasy 2M + 1Z ne primam
-
saangel21
Ma ja se samo salim, a ja u svojim fantasy ubrajam samo 1M+ja, taj 1M je evo vec godinama istianais_nin wrote:ako mislis na muski rod, pa takvim ne-mudonjama kao Brad i treba...samo sto cesto zna biti naopako, zenske se iskaljuju na finim momcima, a ovim idiotima beskicmenjacima podilazesaangel21 wrote:Ma izgleda da njima i treba tako!!!
plakace on jos za jenniferkom
![]()
a sto se mene tice ja ga ni u svoj fantasy 2M + 1Z ne primam![]()