MUNAFIK wrote:chuchumbamayumbe wrote:Samo jedno pitanjce za ove sto se gnusaju LGBTQ populacije...kakav bi stav zauzeli prema vasem djetetu ako bi ono sutra doslo i saopstilo vam svoja opredjeljenja?
naravno nema nikakve sanse da moje djete dodje i iznese slicna uvjerenja, jer moje djete ce prolaziti kroz, kako to neki na forumu kazu ''sistem ispiranja mozga'' pa cu dati sve da mu ja isperem mozak prije pederskog lobija i propagande...
Oh koji eklatantan primjerak "muskarcine" idiota. Sorry, ali jesi. I zao mi je tvog djeteta. Jer tvoj ultraprimitivan mentalni mu sklop i nacin razmisljanja mu/joj ne moze podariti nista normalno, kamoli roditeljsku ljubav, paznju i razumijevanje.
I onda se ti deklariras kao "normalan" i "ispravan". O Boze.
Ovo je sjajan primjer drustva i ogranicenosti u kojoj zivimo. Sistem vrijednosti u najprimitivnijem obliku. Jer jako je bitno znati ko s kim ide u krevet. I sta tamo radi.
Glavni problem ovakvih stavova o homoseksualnoj populaciji je niska naobrazba, kompleksi manje (vise) vrijednosti, nedostatak interesa za bilo sta u zivotu (citaj: glup, pa trolla o tudjim zivota umjesto da se posveti svom), religija (novokomponirana varijanta), planiniski ljudi koji su sisli u grad pa nam sad objasnjavaju zivotne istine.....
Mene su roditelji naucili da ne gledam u tudji tanjur, novcanik i krevet. Valjda je to ipak neka temeljna kultura. Ako nista drugo....