CINI MI SE DA IGRA NEGDJE SAD U BELGIJI.AL JE TANKE FORME.USTVARI KAD JE BIO U FORMI I STA JE POKAZAO DOSAD OSIM PAR PROBOJA I NEKOLIKO CENTARSUTEVAEpitop wrote:Jel Bešlija otpisan? Nije čovjek zaboravio igrati fudbala ako se vratio u Belgiju.
11 IDEALNIH PROTIV MAKEDONIJE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
¨POP
-
klixober
E vidis,tako se za mnoge mislilo.Pa je Barca otpisala Fabregasa,Quaresmu...a sada se cijela Evropa lomi da ih dovede pa i sama Barca.cyprus wrote:A ja pak nešto ne mislim da je Pjanić isto što i Krkić, Messi i Pele.komeba wrote:Tako razmisljaju prosjecni treneri.Veliki treneri prepoznaju talenat i gurnu ga u vatru sa 17 godina.Pele,Messi,C. Ronaldo,Benzema je sa 17 igrao u Lyonu,pa sada mali Krkic,pa skoro svi Brazilci su vec sa 17 godina standardni u svojim timovima.cyprus wrote:Ja mislim da Pjanić nije još za prvih 11.
A btw, bolje razmišljat kao prosječan, nego kao ispodprosječan trener
Kad se prepozna vanserijski talenat,a Pjanic to jeste,treba ga odmah gurnuti u vatru da dobije iskustvo.Nema boljeg nacina nego u prijateljskim utakmicama.
- limun_
dabome. ja bi ga koju god. nek se kiseli u juniorskoj, pa tek onda u mladu repku. u A tim, tek kad zabije 50 golova u jednoj od 3 najjace lige svijetacyprus wrote:Ja mislim da Pjanić nije još za prvih 11.
ovaj mali fakat ima jak lobby, ali to ne treba cudit; njegov babo je na "ti" sa a.wengerom, redovno mu salje kace s kajmakom i brlju. takodjer sam cuo i da je zakupio neke ugledne stranjske web portale, sve ne bi li ga onakog jadnog, utusio realu, milanu, arsenalu i sl. pickin dimovima.
ali nece moci..provaljeni ste
-
Kenozoik
Aa.. protiv Makedonije
---------------------------------------
------------Džeko--Barbarez--------
-Ibričić-Misimović-Rahimić-Pjanić-
-Papac--Spahić--Jahić--Mhrmović-
---------------Hasagić---------------
Vjerujem da će se Sergej vratiti, ali ne i Salihamidžić.
------------Džeko--Barbarez--------
-Ibričić-Misimović-Rahimić-Pjanić-
-Papac--Spahić--Jahić--Mhrmović-
---------------Hasagić---------------
Vjerujem da će se Sergej vratiti, ali ne i Salihamidžić.
- cyprus
Hm, solidan pokušaj sarkazma mogu ti rećlimun_ wrote:dabome. ja bi ga koju god. nek se kiseli u juniorskoj, pa tek onda u mladu repku. u A tim, tek kad zabije 50 golova u jednoj od 3 najjace lige svijetacyprus wrote:Ja mislim da Pjanić nije još za prvih 11.![]()
ovaj mali fakat ima jak lobby, ali to ne treba cudit; njegov babo je na "ti" sa a.wengerom, redovno mu salje kace s kajmakom i brlju. takodjer sam cuo i da je zakupio neke ugledne stranjske web portale, sve ne bi li ga onakog jadnog, utusio realu, milanu, arsenalu i sl. pickin dimovima.
Nego, nek mi neko objasni način po kojem se fudbalska nada poistovjećuje sa fudbalskom veličinom.
-
JEDRILICA
---------------------------Hasagic--------------------------
Salihamidzic----------------Spahic------------------Papac
-----------------Bajramovic----------Rahimic--------------
-----------Ibricic------------------------------Salihovic-------
---------------------------Barbarez--------------------------
--------------Dzeko-----------------------Muslimovic
Salihamidzic----------------Spahic------------------Papac
-----------------Bajramovic----------Rahimic--------------
-----------Ibricic------------------------------Salihovic-------
---------------------------Barbarez--------------------------
--------------Dzeko-----------------------Muslimovic
-
klixober
Momak je u jednoj od najjacih liga svijeta standardan i mozda i glavni igrac.Igra vise nego i Dzeko i Muslimovic(pogotovo).I ti sumnjas da li je on za prvih 11cyprus wrote:Hm, solidan pokušaj sarkazma mogu ti rećlimun_ wrote:dabome. ja bi ga koju god. nek se kiseli u juniorskoj, pa tek onda u mladu repku. u A tim, tek kad zabije 50 golova u jednoj od 3 najjace lige svijetacyprus wrote:Ja mislim da Pjanić nije još za prvih 11.![]()
.
Nego, nek mi neko objasni način po kojem se fudbalska nada poistovjećuje sa fudbalskom veličinom.
- cyprus
On je za prvih 11 u našoj reprezentaciji isto onoliko koliko i Krkić za prvih 11 u Španiji trenutno. Dobro, sad će neki reći nismo mi Španija (slabiji smo dosta), ali nije ni Metz Barcelonakomeba wrote:Momak je u jednoj od najjacih liga svijeta standardan i mozda i glavni igrac.Igra vise nego i Dzeko i Muslimovic(pogotovo).I ti sumnjas da li je on za prvih 11
-
klixober
Ispred Krkica(koji nije standardan u Barceloni) u reprezentaciji Spanije igraju standardni igraci najboljih evropskih klubova.Ispred Pjanica(koji je standardan u Metu) bi da se ti pitas igrali nestandardni igraci mnogo losijih klubova nego sto je Metz.cyprus wrote:On je za prvih 11 u našoj reprezentaciji isto onoliko koliko i Krkić za prvih 11 u Španiji trenutno. Dobro, sad će neki reći nismo mi Španija (slabiji smo dosta), ali nije ni Metz Barcelonakomeba wrote:Momak je u jednoj od najjacih liga svijeta standardan i mozda i glavni igrac.Igra vise nego i Dzeko i Muslimovic(pogotovo).I ti sumnjas da li je on za prvih 11.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
Da li je neko gledao sportsku emisiju korner maloprije,Baho bio u posijeti kod jednog fudbalera u Engleskoj,žena mu iz Bosne pa kaže da bi rado igrao za našu reprezentaciju,bio bi nam pravo pojačanje!!! evo linkovi o igraču:
http://www.watfordfc.premiumtv.co.uk/pa ... 18,00.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Ellington
http://www.watfordfc.premiumtv.co.uk/pa ... 18,00.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Ellington
-
Borej
------------------hasagic----------------
papac------spahic------nadarevic------hrgovic
---------------rahimic-----------------------
---------------bajramovic------------------
salih(beslija)--misimovic-------salihovic
-------- dezko(muslimovic)-----
salih nece, beslija se izgubio....ne znam da imamo jos nekog igraca tog tipa...maletic mi nekako prometan bez ucinka....
ovako imamo solidan vezni red, prilicno brz(naravno ne mislim da je miske brz:D), s dobrim suterima koji znaju dobro odradit posao naprijed a i nazad....na kojoj poziciji igra pjanic ne znam ali za dobrog vezanjaka se moze naci mjesta....kao i za barbareza....pogotovo sto uvijek ima problema s povredama, uvredama, a i kartonima... eventalno u nekoj defanzivnoj varijanti nekog umjesto salihovica, ili nekog u vezu umjesto napadaca kojeg ovisi o formi....
na kojoj poziciji igra pjanic, ako je neko upucen bilo bi lijepo kad bi ga uporedio s nekim igracem.....po ovom sto cujem ofanzivni vezni e sad jel tipa misimovica, fabregasa, deca dakle s kim bi se mogao uporedit po kretanju na terenu....?
salih nece, beslija se izgubio....ne znam da imamo jos nekog igraca tog tipa...maletic mi nekako prometan bez ucinka....
ovako imamo solidan vezni red, prilicno brz(naravno ne mislim da je miske brz:D), s dobrim suterima koji znaju dobro odradit posao naprijed a i nazad....na kojoj poziciji igra pjanic ne znam ali za dobrog vezanjaka se moze naci mjesta....kao i za barbareza....pogotovo sto uvijek ima problema s povredama, uvredama, a i kartonima... eventalno u nekoj defanzivnoj varijanti nekog umjesto salihovica, ili nekog u vezu umjesto napadaca kojeg ovisi o formi....
na kojoj poziciji igra pjanic, ako je neko upucen bilo bi lijepo kad bi ga uporedio s nekim igracem.....po ovom sto cujem ofanzivni vezni e sad jel tipa misimovica, fabregasa, deca dakle s kim bi se mogao uporedit po kretanju na terenu....?
-
klixober
Pjanic je ofanzivni vezni.Nacinom igre i konstitutijom podsjeca na Iniestu ili Fabregasa.Borej wrote:------------------hasagic----------------
-
Borej
hvala....nama je oduvijek trebao takav tip igraca i bilo bi dobro kad bi on imao kvalitet za repreznatciju...po ovom sto se da procitat o njemu svakako ima.... pa od mujcina nismo imali kvalitetnog veznjaka.....komeba wrote:Pjanic je ofanzivni vezni.Nacinom igre i konstitutijom podsjeca na Iniestu ili Fabregasa.Borej wrote:------------------hasagic----------------
- limun_
niko u fudbalu nije postao zvijezda sa 17 ili 18 (toga ima samo u sahu)..i ti i ja znamo da ima na desetine primjera igraca-nada, koji su rano debitovali (u puno jacim repkama) i tek poslije, logicno, stekli status "velicine"".cyprus wrote:Hm, solidan pokušaj sarkazma mogu ti rećlimun_ wrote:dabome. ja bi ga koju god. nek se kiseli u juniorskoj, pa tek onda u mladu repku. u A tim, tek kad zabije 50 golova u jednoj od 3 najjace lige svijetacyprus wrote:Ja mislim da Pjanić nije još za prvih 11.![]()
.
ovo je prijajteljska, i treba ga probati... pogotovo s obzirom na nikakvu konkurenciju
jedini problem je sto decko igra prednjeg veznog, a tu vec imamo misimovica, ali on se moze pomjerit u poluspica...
meni bi Stilic igro u prvih 11
Last edited by limun_ on 11/03/2008 04:19, edited 1 time in total.
- Chopper_Horrace
a na kojem je Salihamidzic igrao mjestu ako ne na desnom boku? mislim da je manje od 10 god. porslo kako je rekao ne reprezentaciji...red_djavo wrote:Nadarevic i Bajic uopste nisu losi stoperi, tako da Papac moze popuniti rupu na lijevom boku, a Spahic na desnom... Ti bokovi nas unistise ima 10 godina, nikako da nadjemo prave igrace
i na kojoj je poziciji Music igrao onda?
-
red_djavo
Salihamidzic je igrao na desnom boku, u pravu si, pretjerao sam sa godinamaChopper_Horrace wrote:a na kojem je Salihamidzic igrao mjestu ako ne na desnom boku? mislim da je manje od 10 god. porslo kako je rekao ne reprezentaciji...red_djavo wrote:Nadarevic i Bajic uopste nisu losi stoperi, tako da Papac moze popuniti rupu na lijevom boku, a Spahic na desnom... Ti bokovi nas unistise ima 10 godina, nikako da nadjemo prave igrace
i na kojoj je poziciji Music igrao onda?
- cyprus
Ako mi vjeruješ da bih i ja prije stavio Štilića u prvih 11, nego Pjanića, a i ne vidim zašto je ovaj prvi bolji igrač nego ovaj drugi (nisam navijač Želje, btw vodimo 0:1limun_ wrote:niko u fudbalu nije postao zvijezda sa 17 ili 18 (toga ima samo u sahu)..i ti i ja znamo da ima na desetine primjera igraca-nada, koji su rano debitovali (u puno jacim repkama) i tek poslije, logicno, stekli status "velicine"".
ovo je prijajteljska, i treba ga probati... pogotovo s obzirom na nikakvu konkurenciju
jedini problem je sto decko igra prednjeg veznog, a tu vec imamo misimovica, ali on se moze pomjerit u poluspica...
meni bi Stilic igro u prvih 11..sa boljim suigracima oko sebe, njegov bi talenat jos vise dosao do izrazaja..mada je tu prava guzva, posto je i on play
Pa dobro, znam da je prijateljska, i mislim da mu treba dat priliku, ali od početka, ne znam baš. Nijedan igrač nigdje nije pravo iz juniora uletio u standardnu postavu, nego valjda treba prvo ulazit sa klupe, pa kad stasa, odnosno kad se pokaže, onda mu polako betonirat mjesto u najboljih 11.
-
Mobile_Disco
---------------------------Buric-----------------------------------
-----Spahic----------------Markovic------------------Papac-----
-----------------Bajramovic----------Sabic-----------------------
-----------Salcinovic------------------------------Salihovic-------
---------------------------Barbarez-------------------------------
--------------Dzeko-----------------------Hadzic----------------
Onako.. Simpatizerski
-----Spahic----------------Markovic------------------Papac-----
-----------------Bajramovic----------Sabic-----------------------
-----------Salcinovic------------------------------Salihovic-------
---------------------------Barbarez-------------------------------
--------------Dzeko-----------------------Hadzic----------------
Onako.. Simpatizerski
- Zwanziger
#48 Re: 11 IDEALNIH PROTIV MAKEDONIJE
Na golu: Hasagic
U odbrani:Papac, Bajic, Spahic, Hrgovic
U sredini:BAjramovic, Salihovic, Misimovic, Beslija
U napadu:Dzeko, Muslimovic
Ovo bi prema mojoj ocjeni trebao biti kostur ekipe za kvalifikacije. Treba gurati malog Salihovica, fantastican je igrac, ima sut, tehniku, snagu. Misimovic igra u zivotnoj formi, zabija redovno po Njemackoj, vec je dao 8 golova(najbolji je strijelac Nurnberga) i samo su Diego(Bremen), van der Vaart(HSV), Huszti(Hannover) efikasniji sto se tice veznih igraca. Treba racunati na jos na Ibricica, Ibisevica, Pjanica...ne mogu se sad sjetiti jos nekog da valja
Ovo bi prema mojoj ocjeni trebao biti kostur ekipe za kvalifikacije. Treba gurati malog Salihovica, fantastican je igrac, ima sut, tehniku, snagu. Misimovic igra u zivotnoj formi, zabija redovno po Njemackoj, vec je dao 8 golova(najbolji je strijelac Nurnberga) i samo su Diego(Bremen), van der Vaart(HSV), Huszti(Hannover) efikasniji sto se tice veznih igraca. Treba racunati na jos na Ibricica, Ibisevica, Pjanica...ne mogu se sad sjetiti jos nekog da valja
- campa_xxx
#49 Re: 11 IDEALNIH PROTIV MAKEDONIJE
Zwanziger wrote:Na golu: Hasagic
BARBAREZ
-
Mobile_Disco
#50 Re: 11 IDEALNIH PROTIV MAKEDONIJE
Ajd ovi svi mogu proci.. a BAJIC??? Jesi gledo i jednu njegovu tekmu otakako je u reprezentaciji? Ja ga ni jednom nisam gledao da je bio dobar..Zwanziger wrote:Na golu: Hasagic