11.06.2007-SARAJEVU I SARAJLIJAMA

Locked
Ahmmed

Post by Ahmmed »

voajer wrote: Malo zdrave razmjene misljenja nije za odmet, to pomaze da se bolje razumijemo i prociscava crijeva.
A ako mi dozvolis i uz sav respekt, ova pitanja nisu iskljucivo pitanja Bosnjaka kao naroda vec pitanja svih bosanskohercegovackih patriota i ljudi koji vole ovu zemlju i pripadaju joj dusom i tijelom.
E, tako....Ali, malo se odmaklo od zdrave rasprave :)
voajer

Post by voajer »

CovjekIzBosne wrote:
nexo wrote:Procitah samo nekoliko prvih postova i "zivot mi se zgadi", sto je cesta uzrecica na nasim forumima. Nemogu da shvatim te ljude, tzv. Sarajlije ili kako nas nazivaju u Tuzli ili Zenici, Sarajlice. Kakve veze ima to sto je gradonacelnik ili gradonacelnica iz Fojnice, Kiseljaka, Trebinja ili...Ovi i ovakve Sarajlije, ako je to vec vece od same Bosna i Hercegovine, (da budem iskren, meni jeste i zato u Sarajevu vise ne zivim) onda neka urade nesto sto ce to promjeniti, mislim na politicko, kulturno i ekonomsko stanje u gradu.
Srebrenica je simbol patnje i bola citave Bosne i Hercegovine i ovakvi komentari, bez obzira iz kakvih pobuda dolaze nisu na mjestu.

jarane Sarajlije su ti djubrad velika plakali su i Afrikancima u Ruandi 1992-1995 da im pomognu a sad jednoj SREBENICI u kojoj je za JEDAN dan zakaleto 10 000 Bosnjacke nejaci i staraca nece da pomognu ni da cuju za njihov jad i tugu i ocaj.
Lazes ko pas. Ja sam Sarajlija i hocu da pomognem i interesuje me zivo sve sto se tice tih ljudi.
Ti si obican glupan koji sebi ne zna definisati ni na koga je ljut a kamoli sta drugo. Takvi biju zene kad dobiju otkaz na poslu.
darius_maximus

Post by darius_maximus »

CovjekIzBosne wrote:
Ahmmed wrote:
CovjekIzBosne wrote:
jarane Sarajlije su ti djubrad velika plakali su i Afrikancima u Ruandi 1992-1995 da im pomognu a sad jednoj SREBENICI u kojoj je za JEDAN dan zakaleto 10 000 Bosnjacke nejaci i staraca nece da pomognu ni da cuju za njihov jad i tugu i ocaj.
Ti si bezobrazan, nepismen i u posljednje vrijeme, vodiš glavnu riječ na ovom forumu, što, doduše, govori više o nama nego o tebi.
Ahmeddeeeee Sultane Turski izvinjavam se nemoj samo slati zamnom dzelate.
Ja fakat ne znam sta je s tobom covjece iz Bosne...
Nece sarajlije da cuju za jad i ocaj? Hajd samo razmisli koliko ima ljudi ovdje u Sarajevu kojima su kuce spaljenje, djeca pobijena, sve najgore sto mozes zamisliti... Kako ljudi kao ti ne shvataju da niko vise ne cuje nici jad i ocaj... Kako mozes bolan tako bezobrazno, dobro ti napisa covjek, pisati...??? Bio sam na demonstracijama poslije presude u Haagu i znas ko nas je cuo? Niko, isto kao i Srebrenicane, sto mi je jako zao, i sve bih dao da to mogu promijeniti... Ali ne ovakvim komentarima, ne tako, bolan...
CovjekIzBosne

Post by CovjekIzBosne »

voajer wrote:
CovjekIzBosne wrote:
nexo wrote:Procitah samo nekoliko prvih postova i "zivot mi se zgadi", sto je cesta uzrecica na nasim forumima. Nemogu da shvatim te ljude, tzv. Sarajlije ili kako nas nazivaju u Tuzli ili Zenici, Sarajlice. Kakve veze ima to sto je gradonacelnik ili gradonacelnica iz Fojnice, Kiseljaka, Trebinja ili...Ovi i ovakve Sarajlije, ako je to vec vece od same Bosna i Hercegovine, (da budem iskren, meni jeste i zato u Sarajevu vise ne zivim) onda neka urade nesto sto ce to promjeniti, mislim na politicko, kulturno i ekonomsko stanje u gradu.
Srebrenica je simbol patnje i bola citave Bosne i Hercegovine i ovakvi komentari, bez obzira iz kakvih pobuda dolaze nisu na mjestu.

Lazes ko pas. Ja sam Sarajlija i hocu da pomognem i interesuje me zivo sve sto se tice tih ljudi.
Ti si obican glupan koji sebi ne zna definisati ni na koga je ljut a kamoli sta drugo. Takvi biju zene kad dobiju otkaz na poslu.
Hebo ti sebe skonto si me a samo da mi je znati, jeli ince nesmijes da izades iz kuce, ili si jednostavno p***a koja nesmije da kaze nista pa na forumu dodu da se malo izjasni da ljudi iptice kao tebe cuju ponekad
CovjekIzBosne

Post by CovjekIzBosne »

voajer wrote:
CovjekIzBosne wrote:

Hebo ti sebe skonto si me a samo da mi je znati, jeli ince nesmijes da izades iz kuce, ili si jednostavno p***a koja nesmije da kaze nista pa na forumu dodu da se malo izjasni da ljudi iptice kao tebe cuju ponekad
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

CovjekIzBosne wrote:
valterbranisarajevo wrote:
CovjekIzBosne wrote: Bosnjaci ti jerane ne zive u Sarajevo i to odavno, tu je sve odano Cica TKiti mislim TITU

Ovo vam je trn u oku. I pored najbolje volje niste uspjeli isprati mozak ljudima koji veoma dobro znaju ko im je jedini uspio obezbijediti život dostojan čovjeka.. :D
KOOOO???? Ako mislis na TKitu onda moras da znas da je Tkita imao 50 godina da dovede normalan zivot, mada ga ni tada nije doveo, a da je BOsna imala samo 10 a da Srbi i Hrvati nisu kocili sad bi se ljudi po Sarajevu pisali po Tkitinim slikama.
Imo si i ti evo vec dosta prilika da napises normalan post ali ti nikako da to podje od ruke a posto ovdje niko nece nista kociti ja se evo moram skruseno da popisam na svaki tvoj post!!!!!
dripac

Post by dripac »

CovjekIzBosne wrote:
CovjekIzBosne wrote: Bosnjaci ti jerane ne zive u Sarajevo i to odavno, tu je sve odano Cica TKiti mislim TITU

Ovo vam je trn u oku. I pored najbolje volje niste uspjeli isprati mozak ljudima koji veoma dobro znaju ko im je jedini uspio obezbijediti život dostojan čovjeka.. :D
KOOOO???? Ako mislis na TKitu onda moras da znas da je Tkita imao 50 godina da dovede normalan zivot, mada ga ni tada nije doveo, a da je BOsna imala samo 10 a da Srbi i Hrvati nisu kocili sad bi se ljudi po Sarajevu pisali po Tkitinim slikama.
Glupaneeeee!!!!
dripac

Post by dripac »

CovjekIzBosne wrote:
voajer wrote:
CovjekIzBosne wrote:

Glupaneeee!!!!
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Naravno da treba razgovarati. Ne vjerujem da je iko zlonamjeran i da ne želi bolji život srebreničanima, svim ostalim povratnicima u Istočnu Bosnu, svim povratnicima u BiH, svim građanima. samo kako se kaže: hiljadu ljudi, hiljadu čudi - svako ima svoj pristup rješavanju problema, i kakvi smo mi zna se tvrdoglavi - onda svako smatra da je njegov pristup najbolji, a da ono što je zamislio neko drugi nije efikasno. Onda tu nastupaju male varnice. :)
voajer

Post by voajer »

Ahmmed wrote:
voajer wrote: Malo zdrave razmjene misljenja nije za odmet, to pomaze da se bolje razumijemo i prociscava crijeva.
A ako mi dozvolis i uz sav respekt, ova pitanja nisu iskljucivo pitanja Bosnjaka kao naroda vec pitanja svih bosanskohercegovackih patriota i ljudi koji vole ovu zemlju i pripadaju joj dusom i tijelom.
E, tako....Ali, malo se odmaklo od zdrave rasprave :)
Pa ne mislim tako. Postoje frustracije u vezi glavnog grada, to je sigurno. Ovakva nam razmjena uvreda uz pokoji argument dozvoljava da formulisemo svoj stav i tako ga predstavimo onom drugom. ovo je puno bolje nego dase tome suti.
Ja sam prije mnogo godina kroz ovakvu jednu bezveznu raspravu ipak dosao tobe i prestao da idealizujem Sarajevo i od tada ga prihvatam sa svim njegovim vrlinama i manama. A mana ima i one smetaju ljudima, ne vidim zasto se o nima ne bi smjelo i trebalo otvoreno govoriti.
mr.nice

Post by mr.nice »

ovako sam ja pisao prije protesta:

Presudom u Haggu po tužbi BiH protvi SCG zbog agresije i genocida počela je igra zvana Srebrenica. "Hladni rat" na relaciji Dodik - Silajdžić u koji povremeno zalutaju i Tihić (misleći da je još pozicija) i Komšić (misleći da će njegovo "neutralno" stajalište nekog zanimati) polako ali sigurno se uvukao u dnevnu politiku.

Ova tema zahtjeva kompleksnu analizu da bi se shvatilo da je ovo igra mazanja očiju preko leđa sirotih srebreničana koji su si dozvolili manipulaciju od strane bošnjačkih političara prije svega Silajdžića.

Igra zvana Srebrenica se igra prema usvojenim pravilima koja su:

1. Silajdžić zahtjeva izdvajanje Srebrenice iz RS-a

2. Dodik traži referendum

3. Srebreničani ni sami ne znaju šta hoće ili bolje rečeno koga bi da slušaju, svoju podsvjest koja im govori da je najbitniije da nastave sa održivim povratkom da pokažu i Srbiji i Maldiću i Karadžiću da im iako su počinili genocid nad njima ne mogu ubiti i njihovu volju da svojim životom u Srebrenici stalno podsjećaju na okrutne trenutke srpske politike. Međutim njima treba posao jer ti ljudi ne mogu da žive od zraka i tapšanja po leđima "federalnih političara". E sada Silajdžić im nudi novu "perspektivu" zvanu Srebrenica u FBiH ili nekakav distrikt.

E sad kad smo utvrdili pravila možemo nastaviti....

1. Silajdžić koji konstantno održava nadu srebreničana pričom o distriktu zaboravlja da nema ingerencije u RS, a još manje političku moć da takvo nešto učini. Još gore je to što nema ni poleđinu zapadnih zemalja u svom poduhvatu.

2. Dodik koji je u početku svog mandata propustio priliku da ode kod Srebreničana i ispuni sve njihove zahtjeve vezane za njihov opstanak. On sada vuče očajničke poteze kako bi pridobio strane političare i medije svojim potezima dovođenja nekakvih investicija u Srebrenicu.

3. Inicijativni odbor za iseljavanje iz Srebrenice čini kardinalnu grešku jer su u početku svog "bunta" protiv nezaposlenosti i zaostalosti Srebrenice odmah najavili iseljavanje i to u roku.. to im je oduzelo svaki politički manevar. Druga greška je ta što su iseljavanje izveli parcijalno tj. dio po dio stanovništva i time su pokazali svima da iako su zaprijetili stalnim iseljavanjem to neće nikada učiniti.

4. Majke Srebrenice kritikuju Komšića da se svrstao na stranu izvršitelja genocida jer im je jedini jasno rekao da od izdvajanja nema ništa. Ova izjava upućena Hrvatu, nosiocu Zlatnog ljiljana je više nego neoprezna i javnost je dobila percepciju da je i ta organizacija nažalost ispolitizirana, jer su osudili svaki daljnji korak SDP-a katastrofom.

5. Međunarodna zajednica kao i 95 god. sve nijemo gleda sa strane i uobičajno sa njihove strane ne čini ništa.

E šta treba podhitno Srebrenici da im pokažemo da nam je svima stalo do njih:

1. Inicijalna finansijska sredstva koja će omogućiti renoviranje svakog porušenog objekta. Jer ako se moglo obnoviti Sarajevo od temelja može i Srebrenica. Ta sredstva ne bi bila ni 50-ti dio onoga što je uloženo u Sarajevo zbog veličine grada.

2. Oslobađanje određenih davanja državi preduzeća koja otvore svoje pogone u Srebrenici. I na taj način omogućiti zapošljavanje srebreničana.

3. Omogućiti svakom srebreničanu da se školuje koliko želi na trošak države koliko god želi. Tj. ako nema dovoljan broj studenata u Srebrenici da se otvore izdvojena odjeljenja onda im finansirati školovanje na bilo kojem fakultetu u BiH ali pod uslovom da će se vratiti u Srebrenicu i raditi u preduzećima u Srebrenici bar 5 god.

4. Uhapsiti Mladića i Karadžića

Sve ostalo su bajke koje im se obećavaju ovo su stvari koje će im pomoći, a njima preostaje još jedino da osnuju političku stranku i da ne dopuste da ih vode "istrošeni" političari u svrhu "većih" ciljeva....

ovako poslije portesta:

Ja i poslije danasnjeg protesta mislim da je ovo sve ispolitizirano. Da se niko ne uvrijedi, niti negiram genocid niti zelim uvrjediti zrtve genocida.
Prvo se Inicijativni odbor naziva Inicijativnim odborom za iseljenje iz Srebrenice, a sada je vec Inicijativni odbor za izdvajanje Srebrenice iz RS-a.
Drugo ali nimalo bitno je nastup svih prisutnih. Niti jedna kritika nije bila upucena(koliko sam vidio na tv.u) federalnim politicarima koji su Srebrenicu ustvari doveli tu gdje jeste. Takodje ljudi koji vode Srebrenicu zive u Sarajevu, pa me zivo interesira da li i oni spavaju u satorskom naselju ili u toplom domu.
Na kraju jadni ljudi prozivljavaju ponovo teske dane zbog cega? Zbog necijih politickih ciljeva?
O izdvajanju Srebrenice iz RS-a se ne bi trebalo raspravljati bar jos 10-ak godina dok se koliko god je moguce stanje u ovoj drzave normalizuje tj, dok najmanje bude bitno politicko uvjerenje, a politicka vodilja svakog gradjanina njegov stomak. E onda mozemo razgovarati, ali ovako vodjeni prije svega H. Silajdzicem i njegovim pulenima, istim onim koji su potpisali sporazum u Dejtonu necemo nigdje stici.
Takodje srebrenicki vrh ako ga tako mogu nazvati je izuzetno los, a narod je slijep i ne vidi. Dokad to ce sami odluciti ali sam siguran da nece dobiti nikakav distrikt i nece dobiti izdvajanje iz Srebrenice, ne zato sto ja to ne podrzavam (podrzavam i mislim da je potrebno samo ne mislim da je to prioritet) nego zato sto situacija u drzavi nije tako jednostavna....

i ovkao sad
Ako mislite da ce se postici nesto izdvajanjem Srebrenice iz RS, ako mislite da je to prioritet, onda nemam rijeci. Pa ljudi jeste li vi svjesni u kakvom se tamo stanju zivi. Boli cuna Malkica on ima kucetinu dobro neko napisa niko je onakvu na forumu nema ;) Kamo srece da svi iz Srebrenice imaju onako velike kuce, da zive uljudno i dostojanstveno, da im djeca budu doktori i inzinjeri, ekonomisti i pravnici, pa da od Srebrenice naprave cudo, a ovako stoji jedno ruglo od grada koje je nazalost poznato samo po genocidu. Pa ako vam je to prioritet da izdvojite Srebrenicu iz RS-a umjesto da svojoj djeci obezbjedite sigurnu buducnost i da se zato zauzimate za skole itd... onda se po meni svi Srebrenicani mogu preseliti u Sarajevo! Druga stvar, hocete distrikt, svoje finansije, da sami o sebi odlucujete? OK, a kome to da se ustupi, opet Malkicu? Dokazanom profiteru na genocidu? Pa to je ne samo tragicno i vec nazalost smijesno.
Pa isti onaj Silajdzic je sjedio u vladi kad je Srebrenica padala i bolio ga kurac za to... Pa da su Srebrenicani imalo osvjesteni danas bi bio protjeran sa onog skupa! A on vas zastupa... Pa komedija.... A da negovorim da je on taj Dejton potpisao....
Dalje...
Iako nisam iz Sarajeva, odakle pravo nekom prozivati taj grad, pa gospodo ljudi iz tog grada su krvarili vise od bilo kojeg drugog grada... a sad... jeli ono malo u dusi pravih Sarajlija nadjacano sasvim je nebitno... Znamo svi dobro ko cini vecinu danasnjeg stanovnistva u Sarajevu... Ljudi i djeca iz Istocne Bosne i Sandzaka.... Pa gdje su ti iz Istocne Bosne pa i oni su prozivjeli isto sta i Srebrenicani... Cisto sumnjam da im je bilo mrsko...
silence_is_sexy

#87 Re: 11.06.2007-SARAJEVU I SARAJLIJAMA

Post by silence_is_sexy »

blank wrote:
dripac wrote:
Nije mi jasno šta hoćete više od Sarajlija. Od 92 pa na ovamo postali smo ugrožena vrsta i manjina u sopstvenom gradu, upravljate kantonom, upravljate entitetom, upravljate državom, upravljate i našim gradom, gradonačelnica Sarajeva je iz Fojnice, a ne iz Sarajeva, i opet smo mi najgori. Nas više i nema tu, možeš se obratiti jedino onima koji su u periodu od 92.-2007. došli u Sarajevo i istresati svoje frustacije na njima. Što se mene lično tiče, meni je već odavno pun k...c i bošnjaka i srba i hrvata.
Fuj!
zgrazaj se ti koliko hoces...

ali covjek ti je rekao istinu... sarajlije su davno postale manjina. jos jedna stupidna generalizacija. jos jedno busanje u prsa vlastitom moralnoscu i uzvisenoscu vlastitih ideja...

sta hoces od tih nepostojecih sarajlija? nadam se da ce uskoro popis stanovnistva pa da se jednom za sva vremena vidi kakav nam je sastav stanovnistva...

10,000 "raznih" (domorodaca i dosljaka ako vec toliko volis takve generalizacije) sarajlija je poginulo u ratu i jel' se iko cese po jajima zbog toga. bosnjacki vrh vec godinama pere narodu mozak mantrom o srebrenici i tako je uspjesan u tome da se cijeli rat sveo na srebrenicu. ko nije iz srebrenice nije ni osjetio rata. nije ni bosnu branio. svi smo mi srebrenica.

nisam previse sarajlija, tuzlaka, mostaraca, biscana... (dopuni listu ako zelis) vidio na desetu godisnjicu pada srebrenice na komemoraciji u potocarima. ali sam vidio reisa cerica koji drzi dvosatni vaz... besmislenu koreografiju u reziji sulejmana kupusovica... govor "istaknutih & uvazenih" bosanjckih mudrih glava... pederski "govor izvinjenja" borisa tadica, vidio sam i nekoliko desetaka nabrijanih momaka u majicama na kojima je pisalo "naser oric je heroj"... vidio sam i autobuse majki koje su cekale na desetak kilometara od potocara jer se nisu mogle probiti do mezarja zbog silnog obezbjedjenja najdrazih nam politicara... vidio sam i srpsku policiju koja je "obezbjedjivala" skup... vidio sam ono sto sam trebao da vidim... svu bijedu tih ljudi i svu bezobzirnost majmuna svih oblika koji koriste nesto takvo u svrhu samopromocije. bilo mi je beskrajno drago sto sam tu... bilo mi je drago zbog samog sebe - jer sam mislio da je casno i moralno biti tu u tom momentu i jer sam kao sarajlija i ne-bosnjak i ne-musliman osjecao da je to jedino ispravno mjesto na planeti za biti u tom momentu. bilo mi je drago i jer sam konacno prestao da imam bilo kakve iluzije o bosni i hercegovini (veliku vecinu sam "izgubio" davno nekad ali ovo je bila zadnja kap...).

osjecao sam se beskrajno bijedno kada sam citao dijelove optuznice koje je BiH podigla prtiv srbije (naravno, rijec je o "update-iranoj" verziji). tamo nije bilo rata kakav sam ja prezivio. tamo su bili neki srbi koji su napali bosnjake. i ubijali ih. tamo nije bilo mjesta za ostale. tamo nije bilo potrebe za ostalima. ostali nisu faktor i bih. nisu konstitutivni. gotovo i da ne postoje. tako ih nije ni bilo u tuzbi (guzva, sta da se radi...). nije bilo ni one alijine "multietnicke, multikulturalne, multi konfesionalne" bih. tuzba je bila takva kakva je bila. losa. sklepana. nekompetentna. jos jedna propustena prilika. jebiga, trebalo je ustediti koji milion na advokatima i ekspertima. bili su toliko ubjedjeni u ono u sta su sami sebe uvjerili - da je srebrenica sama za sebe dovoljna da bi se srbija osudila da za vjeke vjekova moli za oprostaj grijeha i placa ratne reparacije da su gotovo izbacili sve ostalo... i '92 i '93 i '94... i opet. cekao sam citanje presude. satima. presude srbima za zlocine protiv bosnjaka-muslimana. i svejedno sam se osjecao porazen kada su je konacno procitali. iako to "nominalno" nije bio moj poraz. vec valjda - bosnjacki.

i onda deja vu.

sjetio se neko nakon 12 godina bezuspjesnog povratka, nakon milionskih projekata "obnove i izgradnje" (koji su of kors zavrsli gdje ne treba), da je srebrenica i dalje najbolji bosnjacki jocker u ovoj jos uvijek nezavrsenoj partiji svenarodnog potkusurivanja zrtvama i istorijskim pravdama i nepravdama. odjednom su se probudili dezurni zastitnici bosnjackog naroda. digla su se satorska naselja. grad je izljepljen plakatima. doslo se autobusima u sarajevo (neko je organizovao i platio te autobuse). u sarajevu je vlast! (u banja luku se ne smije!) samo jos jedna politicka sarada. jos jedno mjesto za defile politicara. jos jedno mjesto da dezurni zastitnici dodju medju narod i toplim glasom ga tjese i govore ono sto narod zeli da cuje (ma kako to daleko od realnosti bilo).

ja ne zelim da budem bio toga. full stop!

veceras onda dnevnik i vidim covjeka u "belom odelu" kako vazi medju nanama koje od njegovog ucenog vaza tek pokoju razabiru. ali nane su gotovo sretne. na licima im osmijeh. tu je veliki lider koji ce otjerati sve probleme. njegov topli osmjeh je njihova utjeha. nema veze sto je i on stavio svoj potpis na dejtonski ustav - upravo onakav kakvog ga sada ne zele.

ja nisam dio ni jednog ni drugog ni treceg konstitutivnog naroda. i vjerujes mi da mi je drago zbog toga. beskrajno. danas nisam gledao svoj narod dovucen autobusima pred skupstinu. gledao sam neki narod sa kojim se suosjecam isto sa kurdima u turskoj, sa palestincima u izraelu, sudancima u darfuru... isto. ne vise. ne zelim. ne osjecam to tako. ne osjecaju ni oni mene kao dio vlastitog "nacionalnog korpusa". i zbog toga sam sretan. kad se sve tako postavi. ja, kao jedan tipican "ostali" sam sjajno prosao. nisam prezivio genocid. niko me ne stiti. nemam svog predsjednika. sretan sam.

ko je spomenuo stid i demonstracije? ostalo je jos malo mjesta pored poljoprivrednika... slobodno razapnite satore. zauvijek.
forUMASH

Post by forUMASH »

.....sto odgovarate ovom papku.... :roll: ....zna i on da mu je ostalo dok mu se Zoom ne pojavi na forumu pa sad upire da se pokaze u pravom svijetlu, .....a vi samo ulje na vatru dodajete..... :roll:
CovjekIzBosne

Post by CovjekIzBosne »

hrasno38 wrote:
CovjekIzBosne wrote:
Imo si i ti evo vec dosta prilika da napises normalan post ali ti nikako da to podje od ruke a posto ovdje niko nece nista kociti ja se evo moram skruseno da popisam na svaki tvoj post!!!!!
Mora da ti je TKita bio ili dida ili ujak pa ti toliko krivo sto nema njegovog kraljevstva, u kojem je ZA narod jeo sa kraljicama i vozao se na jahtama.TKita kad bi isao da jede on bi rekao ja ovo ZA narod jedem a sto naord leda slomi praveci tesku masineriju, njega je k***c bolio, a naravno i kad ga k***c boli bolio ga je za narod.
SaraLe

Post by SaraLe »

CovjekIzBosne wrote:

Gdje je "tvoj grad" danas bio i koliko je ljudi iz tvog grada, pruzilo podrsku za Srebrenicu :?
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

CovjekIzBosne wrote:

Izgleda da nemas trunku osnovne kulture i pogledas malo postove gdje si jedini koji spominje polne organe, Tkitu, itd...sto dovoljno govori o tvojoj kulturi i intersovanju u vezi protesta. A cini mi se da sarajevo nisi ocima vidjeo pa sumnjam da mozes i neke zakljucke pravit o sarajlijama i stanovnicima sarajeva.
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Čovjek iz Bosne je toliko zagadio ovaj forum da je već vrijeme da pustimo vodu za njim.. :D
CovjekIzBosne

Post by CovjekIzBosne »

SaraLe wrote:
CovjekIzBosne wrote:

Gdje je "tvoj grad" danas bio i koliko je ljudi iz tvog grada, pruzilo podrsku za Srebrenicu :?
Da je u mom gradu i na mojoj ulici bio protest ja ti garantujem da bi samo iz moje ulice izaslo vise da protestuje nego vas Sarajlije sto ste se okupili zajedno.
CovjekIzBosne

Post by CovjekIzBosne »

valterbranisarajevo wrote:Čovjek iz Bosne je toliko zagadio ovaj forum da je već vrijeme da pustimo vodu za njim.. :D
Izvinjavam se sto sam primitivan, jer nisam komunjara kao ti.
forUMASH

Post by forUMASH »

CovjekIzBosne wrote: Da je u mom gradu i na mojoj ulici bio protest ja ti garantujem da bi samo iz moje ulice izaslo vise da protestuje nego vas Sarajlije sto ste se okupili zajedno.
....ahaaaa.....koda u tvojoj ulici ima nebodera......ma bjaziiii papak....... :D
kustah

Post by kustah »

Ne nasjedajete, i ne gubite vrijeme sa ovim idiotom. CovjekizBosne moze biti bilo ko, on je "troll"er.

Definicija: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
Last edited by kustah on 12/06/2007 00:25, edited 1 time in total.
voajer

Post by voajer »

CovjekIzBosne wrote:
voajer wrote:
CovjekIzBosne wrote:
Smijem rec picka glasno i jasno za razliku od tebe, to nek ti bude orjentir mog karaktera, a i tvog.
SaraLe

Post by SaraLe »

CovjekIzBosne wrote:
SaraLe wrote:
CovjekIzBosne wrote:
Da je u mom gradu i na mojoj ulici bio protest ja ti garantujem da bi samo iz moje ulice izaslo vise da protestuje nego vas Sarajlije sto ste se okupili zajedno.
Sta bi bilo, kad bi bilo :oops:
Sto nisi sjeo u avion i dosao danas u Sa :?
kustah

Post by kustah »

Ne nasjedajete, i ne gubite vrijeme sa ovim idiotom. CovjekizBosne moze biti bilo ko, on je "troll"er.

Definicija: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
CovjekIzBosne

Post by CovjekIzBosne »

forUMASH wrote:
CovjekIzBosne wrote: Da je u mom gradu i na mojoj ulici bio protest ja ti garantujem da bi samo iz moje ulice izaslo vise da protestuje nego vas Sarajlije sto ste se okupili zajedno.
....ahaaaa.....koda u tvojoj ulici ima nebodera......ma bjaziiii papak....... :D
Jadoooooo ti imas neboder i mislis da je to najveca zgrada na svjetu, ti jado i nisi vidjela nista vece od nebodera. A da vam nije bilo ljudi koji su MISLILI da zive u Sarajevu Bosnjaci k***a bi imali i te nebodere.
Locked