10 za mojim stolom....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:
anais_nin wrote:
Alfons Kauders wrote: tebe na muski dernek, a ja cu eto na zenski... ako nije problem... a nije... :D
:lol: :D oh bago bago rodila mama volontera :D no frks, kad se vrnem postavljam listu mog zenskog i muskog tima :D
lijepo je znati da je svaki herkin komentar u vezi sa temom!

šugo..ma haj..dosta ti je i trica.. :-) :-) ..ostavi nesto i za sabaha.. :D :D :D
ako si htio da uzmes za primjer moje chatanje uzeo si pogresan post jer taj se odnosi na temu :D nije problem malo zachatavanja, ali kod tebe to u zadnje vrijeme prelazi u virusno oboljenje :D ha se pojavis na temi ode sve u helac :D

flora, ma i ja imam u planu odvojene feste, ali evo nikako sve da zbrojim :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

edu wrote: lijepo je znati da je svaki herkin komentar u vezi sa temom!

šugo..ma haj..dosta ti je i trica.. :-) :-) ..ostavi nesto i za sabaha.. :D :D :D
mozel four point play? trica i slobodno ? ;) :D
anais_nin

Post by anais_nin »

muski dernek br. 1 :D

1. Stitch :D :D :D
2. zoom66
3. mravojed
4. black
5. Saian
6. Murat
7. komi
8. Fluid
9. edu (da mu sta ne promakne :D)
10. Zadig

zeMski dernek broj 1

1. floriana
2. tigris
3. micika
4. maccarona
5. danas
6. Bumbarka
7. Perka :D
8. zmijica jal zmajica
9. lejlasa
10. Lace :D
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:
edu wrote:
anais_nin wrote: :lol: :D oh bago bago rodila mama volontera :D no frks, kad se vrnem postavljam listu mog zenskog i muskog tima :D
lijepo je znati da je svaki herkin komentar u vezi sa temom!

ako si htio da uzmes za primjer moje chatanje uzeo si pogresan post jer taj se odnosi na temu :D nije problem malo zachatavanja, ali kod tebe to u zadnje vrijeme prelazi u virusno oboljenje :D ha se pojavis na temi ode sve u helac :D

flora, ma i ja imam u planu odvojene feste, ali evo nikako sve da zbrojim :D
hoces/te li da svaki moj post bude u vezi sa temom bas kao sto je i ovaj tvoj gore citirani?..je li ti/vi mislis/te da sam ja budala?..jos dok si bila samo forumasica i dok ti sila (kakva sila?!) nije udarila u glavu..trajala je rasprava o tome da li treba zabraniti zachatavanje..(i ti si bila protiv te odluke o zabrani zachatavanja!)..pa je moderacija jedno vrijeme pokusavala s tim - ko bi zaboravio onako idealnu ideju o sterilnim postovima - no na kraju su se ipak spustili na zemlju..i usaglasili se..zachatavanje necemo braniti..a pokusat cemo to rijesiti prebacivanjem na podofrum bez cenzure..sto i dan-danas rade..helem..ne postoji odluka koja kaze - mozete malo zachatavati..jer je nemoguce utvrditi granicu koliko je to malo..a koliko je puno..zachatavanje nece da ukinu jer znaju da bi tim izgubili veliki broj stalnih forumasa..prema tome..moje je da pisem..vase ja da to stavljate gdje mislite da mu je mjesto..sve dok ne uvedete neko novo "genijalno" pravilo..popustite sa tim šatro šaljivim opomenama!
remake

Post by remake »

hoces/te li da svaki moj post bude u vezi sa temom bas kao sto je i ovaj tvoj gore citirani?..je li ti/vi mislis/te da sam ja budala?..jos dok si bila samo forumasica i dok ti sila (kakva sila?!) nije udarila u glavu..trajala je rasprava o tome da li treba zabraniti zachatavanje..(i ti si bila protiv te odluke o zabrani zachatavanja!)..pa je moderacija jedno vrijeme pokusavala s tim - ko bi zaboravio onako idealnu ideju o sterilnim postovima - no na kraju su se ipak spustili na zemlju..i usaglasili se..zachatavanje necemo braniti..a pokusat cemo to rijesiti prebacivanjem na podofrum bez cenzure..sto i dan-danas rade..helem..ne postoji odluka koja kaze - mozete malo zachatavati..jer je nemoguce utvrditi granicu koliko je to malo..a koliko je puno..zachatavanje nece da ukinu jer znaju da bi tim izgubili veliki broj stalnih forumasa..prema tome..moje je da pisem..vase ja da to stavljate gdje mislite da mu je mjesto..sve dok ne uvedete neko novo "genijalno" pravilo..popustite sa tim šatro šaljivim opomenama![/quote]

u potunosti se slazem
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote: hoces/te li da svaki moj post bude u vezi sa temom bas kao sto je i ovaj tvoj gore citirani?..je li ti/vi mislis/te da sam ja budala?..jos dok si bila samo forumasica i dok ti sila (kakva sila?!) nije udarila u glavu..trajala je rasprava o tome da li treba zabraniti zachatavanje..(i ti si bila protiv te odluke o zabrani zachatavanja!)..pa je moderacija jedno vrijeme pokusavala s tim - ko bi zaboravio onako idealnu ideju o sterilnim postovima - no na kraju su se ipak spustili na zemlju..i usaglasili se..zachatavanje necemo braniti..a pokusat cemo to rijesiti prebacivanjem na podofrum bez cenzure..sto i dan-danas rade..helem..ne postoji odluka koja kaze - mozete malo zachatavati..jer je nemoguce utvrditi granicu koliko je to malo..a koliko je puno..zachatavanje nece da ukinu jer znaju da bi tim izgubili veliki broj stalnih forumasa..prema tome..moje je da pisem..vase ja da to stavljate gdje mislite da mu je mjesto..sve dok ne uvedete neko novo "genijalno" pravilo..popustite sa tim šatro šaljivim opomenama!
edu koji ti je majke ti???? :roll: ne vidim nigdje da sam ja na ovoj temi izigravala moderatoricu??? :roll: obratila sam ti se kao autorica teme, jer mi fakat ide na zivce u zadnje vrijeme sto SVAKA, ali SVAKA iole interesantna tema ode u PM zbog lijevih stvari, kad ujedno ima mali milion tako orijentisanih tema na BC.... :roll: i nigdje ne rekoh da je zachatavanje zabranjeno samo sam te na fin nacin pokusala zamoliti da prestanes prije nego sto se i ova tema skroz rastopi :roll: :( :sad:

al' izvoli razvali i ovu ako zelis, u tome si izgleda neumoran...
black

Post by black »

anais :thumbup:
flora.sa

Post by flora.sa »

anais_nin wrote:
edu wrote: hoces/te li da svaki moj post bude u vezi sa temom bas kao sto je i ovaj tvoj gore citirani?..je li ti/vi mislis/te da sam ja budala?..jos dok si bila samo forumasica i dok ti sila (kakva sila?!) nije udarila u glavu..trajala je rasprava o tome da li treba zabraniti zachatavanje..(i ti si bila protiv te odluke o zabrani zachatavanja!)..pa je moderacija jedno vrijeme pokusavala s tim - ko bi zaboravio onako idealnu ideju o sterilnim postovima - no na kraju su se ipak spustili na zemlju..i usaglasili se..zachatavanje necemo braniti..a pokusat cemo to rijesiti prebacivanjem na podofrum bez cenzure..sto i dan-danas rade..helem..ne postoji odluka koja kaze - mozete malo zachatavati..jer je nemoguce utvrditi granicu koliko je to malo..a koliko je puno..zachatavanje nece da ukinu jer znaju da bi tim izgubili veliki broj stalnih forumasa..prema tome..moje je da pisem..vase ja da to stavljate gdje mislite da mu je mjesto..sve dok ne uvedete neko novo "genijalno" pravilo..popustite sa tim šatro šaljivim opomenama!
edu koji ti je majke ti???? :roll: ne vidim nigdje da sam ja na ovoj temi izigravala moderatoricu??? :roll: obratila sam ti se kao autorica teme, jer mi fakat ide na zivce u zadnje vrijeme sto SVAKA, ali SVAKA iole interesantna tema ode u PM zbog lijevih stvari, kad ujedno ima mali milion tako orijentisanih tema na BC.... :roll: i nigdje ne rekoh da je zachatavanje zabranjeno samo sam te na fin nacin pokusala zamoliti da prestanes prije nego sto se i ova tema skroz rastopi :roll: :( :sad:

u potpunosti se slazem :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Drumer wrote:Sorry, sova y je zauzeta, trazi drugu sovu za zajednicko oglasavanje.... :D :lol:
Sova y, sova y.... pogresno ste me shvatili. :D :D
Sova x je isto zauzeta :D , ali pozvan si za nas stol samo radi :oops: price (ako si prava sova onda nema cutnje :lol: :lol: ). :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote:zeMski dernek broj 1

1. floriana
2. tigris
3. micika
4. maccarona
5. danas
6. Bumbarka
8. zmijica jal zmajica
9. lejlasa
Fala, Fala... :D
@anais Nisi nista rekla o oblacenju (mi iz dijaspore ne znamo sta je IN). :D :D
@black Kokojadu je zena pokupila. :D :D
Drumer

Post by Drumer »

cHupjahalic@ wrote:
Drumer wrote:Sorry, sova y je zauzeta, trazi drugu sovu za zajednicko oglasavanje.... :D :lol:
Sova x je isto zauzeta :D , ali pozvan si za nas stol samo radi :oops: price (ako si prava sova onda nema cutnje :lol: :lol: ). :D :D
Sova x nisam vas pogresno shvatio, htjeo sam da kazem da nemam vremena za sjedeljke i da nadjes drugu sovu za oglasavanje ili ti pricu ili sjedeljku ili kako god hoces da to nazoves.... :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Drumer wrote:
cHupjahalic@ wrote:
Sova x nisam vas pogresno shvatio, htjeo sam da kazem da nemam vremena za sjedeljke i da nadjes drugu sovu za oglasavanje ili ti pricu ili sjedeljku ili kako god hoces da to nazoves.... :D
Nema problema. :)
Tvoj jedini zadatak je da nadjes drugu sovu za svoje mjesto :D (ja i @upala nemamo vremena, a o macci da ne pricam :D ), i nama odgovara (ne smijem je razocarati :D ). :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

flora.sa wrote:
anais_nin wrote:

u potpunosti se slazem :D
Takodjer...
edu

Post by edu »

zmijaIzmaj wrote:
anais_nin wrote:muski dernek br. 1 :D

1. Stitch :D :D :D
2. zoom66
3. mravojed
4. black
5. Saian
6. Murat
7. komi
8. Fluid
9. edu (da mu sta ne promakne :D)
10. Zadig

zeMski dernek broj 1

1. floriana
2. tigris
3. micika
4. maccarona
5. danas
6. Bumbarka
8. zmijica jal zmajica
9. lejlasa
ma hajd...nek nas bude 20 :D sad nas jos rasporedi :wink: :D
zmiuga..ides na administratora.. :D :D ..visoko pucas..nema sta.. :D :D ..sto se ne bi moglo reci za mene..meni ide fahrino piskaralo.. :D :D :D
edu

Post by edu »

samo da znas..nista mi nije promaklo.. :D :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

10:1 :D
flora.sa

Post by flora.sa »

zmijaIzmaj wrote:cek cek, flora,

3:8
5:8
9:8

:D
uh formacija :D :D :D
edu

Post by edu »

ili su ova trojica.. :oops: :D ..karinasi..ili je zmija kapacitet.. :D :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

zmijaIzmaj wrote:rotacija :D
p.s. napominjem, na podforumu smo "diskusije" :D :D
dobro, onda ja vrsim rotaciju...sada je 1:10 :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

ambiciozno nema sta :D a da ja tebi organizujem privatni dernek sa ovom trojicom? :D

@edu, nije fer, ti jos ne objavi svoj 10clani spisak :D
flora.sa

Post by flora.sa »

anais_nin wrote:

ambiciozno nema sta :D a da ja tebi organizujem privatni dernek sa ovom trojicom? :D

stidi se :D :D :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

a ovamo na svaki ima komentar... :lol:
edu

Post by edu »

zmiuga..da pogodim..ja sam ona trecina sto se svadja!?.. :D :D ..mislim..ne mogu ja nikako biti ok.. :D :D :D
Harrys

Post by Harrys »

Neki dan bio veliki dobitak na lotu i pomislim,kad bih dobio,pozvao bih forumase. :D Pravim spisak i ne moze manje od 30. :D :D :D
edu

Post by edu »

flora.sa wrote:
anais_nin wrote:

stidi se :D :D :D :D
da se stidim bio bih stidljivi.. :D :D ..ali ni tada ne bih navijao za juve.. :D :D :D
Post Reply