Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zadig wrote:Deset sati vec sjedim na ovom poslu i ljudi vjerujte mi da NISTA NISAM URADIO AMA BAS NISTA NITI JEDAN E MAIL NISAM POSLAO AMA NISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
nevjerovatno, surfam citav dan, i tefetrsiem tu i tamo neke likove i to je to
produktivnost uf
da li je to moguce!!
ja sam danas dosao na posao ... krenuo raditi ... vani PRELIJEPO ... kompjuter mi se srusio dvaput zaredom. kontam, ako se ni njemu ne da raditi odoh i ja vani.
onda sam otisao s nekim jaranicama na mini golf i u park na festival proljeca ... legao u hlad popio par piva procitao dio jedne dobre knjige i sad sam se vratio da malo radim.
onda sam otisao s nekim jaranicama na mini golf i u park na festival proljeca ... lehao u hlad popio par piva procitao dio jedne dobre knjige i sad sam se vratio da malo radim.
vidi ti goposdina, pa on je nesto korisno radio danas
onda sam otisao s nekim jaranicama na mini golf i u park na festival proljeca ... lehao u hlad popio par piva procitao dio jedne dobre knjige i sad sam se vratio da malo radim.
vidi ti goposdina, pa on je nesto korisno radio danas