10 godina je proslo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
Moram te upozorit da brzo ucim
vec vidim unapredjenje 
- taxi_driver
jest vam i tema.sad cu samo misliti da li ce mi cura misliti na prvu ljubav,dok je samnom.samo ste mi suhu unijeli.

- danas
slusaj pitta, njegovo iskustvo je bolnopitt wrote:bolje na prvu ljubav nego na postara ili komsijutaxi_driver wrote:jest vam i tema.sad cu samo misliti da li ce mi cura misliti na prvu ljubav,dok je samnom.samo ste mi suhu unijeli.![]()
![]()
![]()
:D:D
- nebojeplavo
Pripazi sepitt wrote:i povisicunebojeplavo wrote:Moram te upozorit da brzo ucimvec vidim unapredjenje
:D Neka mashala
treba mi neko takav da pripazi na ured
:D
- taxi_driver
pitt wrote:bolje na prvu ljubav nego na postara ili komsijutaxi_driver wrote:jest vam i tema.sad cu samo misliti da li ce mi cura misliti na prvu ljubav,dok je samnom.samo ste mi suhu unijeli.![]()
![]()
![]()
ma znas sta.ako misli na postara i komsiju ja sve kontam procio ce je.ali ako misli na prvu ljubav onda tu nema zaborava.valja mi se s njim boriti do kraja zivota.
- nebojeplavo
A zamisli ako joj je postar ili komsija prva ljubavtaxi_driver wrote:pitt wrote:bolje na prvu ljubav nego na postara ili komsijutaxi_driver wrote:jest vam i tema.sad cu samo misliti da li ce mi cura misliti na prvu ljubav,dok je samnom.samo ste mi suhu unijeli.![]()
![]()
![]()
ma znas sta.ako misli na postara i komsiju ja sve kontam procio ce je.ali ako misli na prvu ljubav onda tu nema zaborava.valja mi se s njim boriti do kraja zivota.
- pitt
ili ako je postar ujedno i komsija....i usput crnacnebojeplavo wrote:A zamisli ako joj je postar ili komsija prva ljubavtaxi_driver wrote:pitt wrote: bolje na prvu ljubav nego na postara ili komsiju:D:D
ma znas sta.ako misli na postara i komsiju ja sve kontam procio ce je.ali ako misli na prvu ljubav onda tu nema zaborava.valja mi se s njim boriti do kraja zivota.![]()
![]()
- nebojeplavo
Zivot je takav, cupav i dlakavpitt wrote:ili ako je postar ujedno i komsija....i usput crnacnebojeplavo wrote:A zamisli ako joj je postar ili komsija prva ljubavtaxi_driver wrote:
ma znas sta.ako misli na postara i komsiju ja sve kontam procio ce je.ali ako misli na prvu ljubav onda tu nema zaborava.valja mi se s njim boriti do kraja zivota.![]()
![]()
:D moj scenario
-
zmijaIzmaj
jest da su malo tamniji od pitta
ali volimo ih svi