1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Alfa_Ze

#26 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by Alfa_Ze »

Alfa_Ze wrote:U kojem ce smijeru krenuti ovaj protest ZLATNIH LJILJANA :x ?? Da li je i ovo jedan od onih gromoglasno najavljenih a zavrsilti po onoj narodnoj ''tresla se gora ............'' :?
Nakon što se članovima Saveza najviših ratnih priznanja i ostalim pripadnicima boračke populacije niko nije obratio ispred zgrade Federalne vlade, oni su se prvo uputili prema Parlamentu BiH tražeći Sulejmana Tihića, a onda su promijenili plan i krenuli prema zgradi Parlamenta FBiH gdje se održava vanredna sjednica.
Kao sto sam i predpostavio, traze rame za plakanje.Sad ce im Kebo i ''klempo'' nesto obecati, i svi ce se razici uz obostrano zadovoljstvo.
fixer

#27 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by fixer »

Iskreno, ja nemam nikakvih emocija solidarnosti sa ovakvim borackim organizacijama.
pure_love

#28 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by pure_love »

fixer wrote:Iskreno, ja nemam nikakvih emocija solidarnosti sa ovakvim borackim organizacijama.

to nas kao treba da iznenadjuje?

podrska ljiljanima,podrska SERIFU PATKOVICU koji je uvijek stao na strani istine(od podrske abu Hamzi,do danas)
karanana

#29 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by karanana »

i vratice im popishanih 150 maraka i sa tim potezom dobiti jos poena pred izbore. eto kao oni uspjeli pomoci borcima. fuj. ma karine smo svi mi.
Rafael

#30 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by Rafael »

Ratni veterani:"u 14 sati probijamo ogradu, pa neka pucaju" :run:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#31 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by Truba »

fixer wrote:Iskreno, ja nemam nikakvih emocija solidarnosti sa ovakvim borackim organizacijama.
pa oni su se pokazali kad su pisali pisma podrške kantonalnoj vladi prilikom protesta :oops:
kurty

#32 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by kurty »

Vjerovatno je Tihic obecao nesta prije izbora, pa ga sad traze...
pure_love

#33 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by pure_love »

komi wrote:
pa oni su se pokazali kad su pisali pisma podrške kantonalnoj vladi prilikom protesta :oops:

a sta,trebali su da podrze SDP :oops:
Truba

#34 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by Truba »

pure_love wrote:
komi wrote:

a sta,trebali su da podrze SDP :oops:
:oops: pa sad ih je opozicija i izmanipulirala sa dnevnicama koje im daje za prosvjede sve zbog izbora koji se blize :oops: :mrgreen: :skoljka: :bih:
ultima_palabra

#35 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by ultima_palabra »

pure_love wrote:

podrska ljiljanima,podrska SERIFU PATKOVICU koji je uvijek stao na strani istine(od podrske abu Hamzi,do danas)
Kad su čuli za ovu podršku, porastao im je toliko moral da će sad tražiti 200 KM naknade :lol:
Chisum

#36 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by Chisum »

pure_love wrote:

Ma ja... ti im redovno pruzas podrsku.... glasajuci za kartel Izetbegovic i ostalu pashcad tipa Klempe, Brankovica, Harisa Basica (koji za auto prodaje pozicije Spiricevim cetnicima) i ostaloj SDA izdajnickoj bagri...

Samo ti i tebi slicni nastavite da dajete podrsku... na kraju ce se borci morati hraniti fotosintezom.
Last edited by Chisum on 01/10/2009 15:06, edited 1 time in total.
valterbranisarajevo

#37 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by valterbranisarajevo »

Ovako su 2008. govorili Rađo i ekipa...

Savez iskazuje spremnost da, ukoliko to bude potrebno, rame uz rame zajedno s policijom brani i odbrani institucije, imovinu i sve poštene građane isto onako kako su to njegovi članovi radili u proteklom odbrambenooslobodilačkom ratu
pure_love

#38 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by pure_love »

:oops: pa sad ih je opozicija i izmanipulirala sa dnevnicama koje im daje za prosvjede sve zbog izbora koji se blize :oops: :mrgreen: :skoljka: :bih:
da,Radoncic je stvarno mudar :lol: :oops:
fixer

#39 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by fixer »

Her Flick wrote:
evo fixer da ne kazes da sam naopak covjek ali i ja se 1000% slazem sa gore recenim

ima milion tih nekih borackih organizacija i svaka se za svoje interese bori, umjesto da se ujedine i zajedno nastupe

a gdje su ljiljani bili kada su radnici i zemljoradnici protestirali

gdje su ljiljani, borci, penzioneri, radnici bili kada je nas nekoliko budala htjelo da smjeni taju i mamu

ma treba pustiti specijalce na njih i to rastjerati

bore se za tih nekih 150Km koje hoce da im ukinu a koje su im obecali prije izbora
eto vam sulejman tihic i sda hebali vas ispada da su se borili za sda i tihica a ne za bih

sto ce im sulejman tihic nije mi jasno
Sulejman im treba jer je i budali ocigledno da su ovi borci instrument odredjenih unutarstranackih grupacija
fixer

#40 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by fixer »

komi wrote:
Upravo. Ono je bilo sramotno. Izgubiti dostojanstvo na necemu tako jeftinom - idiotluk.
jedna mala

#41 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by jedna mala »

Kako je nekim ljudima tako malo i mizerno tih 150km....da se najezis..... :run:
pure_love

#42 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by pure_love »

nisu sigurno izgubili dostojanstvo,pa evo na njihovom prosjedu 2000 gradjana..a protiv taje i mame oko 300 svaki put,pa mi reci ko ima vecu podrsku
Truba

#43 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by Truba »

pure_love wrote:nisu sigurno izgubili dostojanstvo,pa evo na njihovom prosjedu 2000 gradjana..a protiv taje i mame oko 300 svaki put,pa mi reci ko ima vecu podrsku
:oops: izmanipulirana banda neradnika
nema više pljačkanja tuđih stanova :oops: ko 92-95

valja raditi :mrgreen:
fixer

#44 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by fixer »

pure_love wrote:nisu sigurno izgubili dostojanstvo,pa evo na njihovom prosjedu 2000 gradjana..a protiv taje i mame oko 300 svaki put,pa mi reci ko ima vecu podrsku
Pogresna statistika. Protiv Taje je znalo biti mnogo vise nego sto je ovih sada.
Alfa_Ze

#45 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by Alfa_Ze »

Her Flick wrote:pa onda neka idu pred centralu sda
ma molim Boga da pocnu belajiti pa da murija izvuce pendreke
upravo tako,samo prave cirkus po Sarajevu.sda im je i dala te znacke,a 98% njih su (ili bili ) ili su clanovi te stranke.
VjecitiStudent

#46 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by VjecitiStudent »

Kazu da je i Nedzad Brankovic, nosilac priznanja "Zlatni ljiljan", vidjen medju protestantima sa transparentom "Dole lopovi!"

:D
pure_love

#47 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by pure_love »

fixer wrote:
Pogresna statistika. Protiv Taje je znalo biti mnogo vise nego sto je ovih sada.

ma jel? prvi put ih bilo oko 3000 i to kada je prosvjed bio zbog Denisa,a onda po 200-300 svaki put(kada je bilo protiv mame i taje)
karanana

#48 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by karanana »

jeli zeljko komsic zlatni ljiljan?
valterbranisarajevo

#49 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by valterbranisarajevo »

Na protestima 9.2.2008. godine bilo je prisutno oko 10.000 građana. Mislim da će proći mnogo vremena dok na ulicama Sarajeva neko okupi toliko ljudi..
Chisum

#50 Re: 1. Oktobar dan D za Fed.vladu

Post by Chisum »

Her Flick wrote:
VjecitiStudent wrote:Kazu da je i Nedzad Brankovic, nosilac priznanja "Zlatni ljiljan", vidjen medju protestantima sa transparentom "Dole lopovi!"

:D
vidis fakakt, pa gdje je necko i on ima zlatni ljiljan
Pa tu je negdje, preobucen... sta ce, nesretnik, mozda mane za pez bombona.... a nekad je znao, je l' selam nazove - a ono milja u padze.

Al' bez zajebancije, ne bi me cudilo da ta pogan, i pored onih silnih miliona sto je pokrao zajedno sa Bakirom, Sajom, Duhovnim Vodjom, Radoncicem i ostatkom kriminalnog klana, redovno uzima i tih jadnih stoju i po... Striktna je to skola kriminala - nema odstupanja... svaka marka je bitna.
Last edited by Chisum on 01/10/2009 15:33, edited 2 times in total.
Post Reply