1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ko prolazi dalje?

Češka
15
38%
Portugal
24
62%

Total votes: 39

skenderija04

#76 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by skenderija04 »

Ne mogu da vjerujem da se sjetio Messija nakon gola :-) . Mozda je neko uljepsavanje snimka.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#77 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by odesveuhonduras »

skenderija04 wrote:Ne mogu da vjerujem da se sjetio Messija nakon gola :-) . Mozda je neko uljepsavanje snimka.
ma mogu, kad god igra protiv nekoga, protivnički navijači ga kao provociraju sa messiem, pa me ne bi začudilo da je ovo bilo - metnem ga i vama, i njemu :D
missko

#78 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by missko »

odesveuhonduras wrote:
ascari wrote:Pozdrav za? :-D
Image
jel ovo messia nešto spominje? :D

ako je, vjerovatno je zbog svih onih navijanja "messi, messi" ali nije mu ovo trebalo
Ma kakav Mesi, ovo svog malca proziva koji s slucajno zove Cristiano Ronldo Junior :D
Edin H.

#79 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by Edin H. »

Sarajevo1946 wrote:Portugalu smo mi pružili bolji otpor, samo nisu fulili koliko su fulili večeras. Strašna su ekipa, ali će ih jebati realizacija.
Raspali smo se ubrzo nakon crvenog kartona i postignutog drugog gola, ali vala jesmo.
fosil

#80 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by fosil »

Messiju samo cmarni kolutic mozes oblizati zajedno sa drug cergasom Nanijem. Jao kompleksasa majko mila.
zecko_kupuz

#81 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by zecko_kupuz »

Lik nije materijal za kapitena definitivno. Dobro Cruyff reče - Ronaldo mora odrasti. Kad mu nije po volji, gica se po terenu i tersa k'o uplakano dijete (primjer s početka meča kada Postiga na jedvite jade dolazi do lopte koju Ronaldo potom ne stiže). Ili ona faca tipa "šta sam ja bogu zgriješio" kada promaši šansu... Ali kad pogodi, onda je nedodirljiv. :!: :lol:

Na stranu sve, klasa je, ali treba popraviti nastup na terenu ako je već kapiten jedne ozbiljne selekcije.
skenderija04

#82 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by skenderija04 »

odesveuhonduras wrote:
skenderija04 wrote:Ne mogu da vjerujem da se sjetio Messija nakon gola :-) . Mozda je neko uljepsavanje snimka.
ma mogu, kad god igra protiv nekoga, protivnički navijači ga kao provociraju sa messiem, pa me ne bi začudilo da je ovo bilo - metnem ga i vama, i njemu :D
Na taj nacin samo ostavlja utisak nekoga ko je inferioran. Steta,odlican igrac ali ove gluposti ne trebaju ni njemu niti bilo kome. Mogu ja da shvatim nervozu i zelju za pobjedom sto vodi do toga da moraju popustiti ventili, ali ljudi kad vide ove stvari ne dovode u pitanje ko je bolji od njih dvojice.Cak proizvodi jos vece podjebavanje. Opet kazem steta, do sada je najbolji igrac evropskog prvenstva a pricace se o Messiju :-)
mistek

#83 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by mistek »

Zar ste vi toliko ludi i mislite da čovjek ovdje Messija spominje? Ne mogu ga ni ja očima, ali to :-)
missko

#84 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by missko »

Ovo firauni uzimaju glat, imam neki osjecaj, imaju 2 tekme jos i extra veliku individualnu snagu, samo ih Spanci mogu sjebat ako se probude ikako na ovom prvenstvu.
Bosanski_kralj

#85 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by Bosanski_kralj »

Španci i Portugalci su tu negdje po pitanju šugavosti, ne mogu ih smisliti. :x Još im i u timovima igraju dva najodvratnija igrača koja su igrala, koji igraju i koji će igrati nogomet: Busquets i Nani. Odvratnijih stvorova odavno ne vidjeh. :x
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#86 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

skenderija04 wrote:
odesveuhonduras wrote:
Na taj nacin samo ostavlja utisak nekoga ko je inferioran. Steta,odlican igrac ali ove gluposti ne trebaju ni njemu niti bilo kome. Mogu ja da shvatim nervozu i zelju za pobjedom sto vodi do toga da moraju popustiti ventili, ali ljudi kad vide ove stvari ne dovode u pitanje ko je bolji od njih dvojice.Cak proizvodi jos vece podjebavanje. Opet kazem steta, do sada je najbolji igrac evropskog prvenstva a pricace se o Messiju :-)
pa dobro, nema potrebe da spominje momka, messi tu ništa nije kriv. ali ja bih recimo na njegovom mjestu pokazao pozadinu u kameru nakon svake utakmice za sve ove paćenike što ga zovu kristinom, "ne mogu ga gledati" i sl. i rekao im da plasiraju poljubac u centar :D
Last edited by odesveuhonduras on 21/06/2012 23:37, edited 2 times in total.
skenderija04

#87 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by skenderija04 »

Evo kazu da je rekao "Presi" (presidente) i da je gol posvetio Florentinu Perezu prredsjedniku Reala cija je zena umrla nedavno.
odesveuhonduras

#88 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

skenderija04 wrote:Evo kazu da je rekao "Presi" (presidente) i da je gol posvetio Florentinu Perezu prredsjedniku Reala cija je zena umrla nedavno.
hajde fino, mada džaba - to će vazda na internetu ostati ko messi :D trebo ga je drugačije osloviti
skenderija04

#89 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by skenderija04 »

odesveuhonduras wrote:
skenderija04 wrote:Evo kazu da je rekao "Presi" (presidente) i da je gol posvetio Florentinu Perezu prredsjedniku Reala cija je zena umrla nedavno.
hajde fino, mada džaba - to će vazda na internetu ostati ko messi :D trebo ga je drugačije osloviti
Ako se sjetio Florentina,onda je stvarno fin gest.
Edge

#90 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by Edge »

Koliko samo zavisti prema najboljem igraču na svijetu. Užas. Čuj "Mesi" :lol: Pa dobro da li vi imate mozga? Frajer pomaže bolesnoj djeci, eno nekom dječaku sam plaća liječenje. Pravi je profesionalac, a to što se ponaša malo "bahato" i teatralno na terenu, to je zato što je čovjek kompetativan, u svakom trenutku želi pobijediti i to je prava karakteristika jednog sportiste.
Portugal - Engleska u finalu.
Jokericious

#91 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by Jokericious »

Edge wrote:Koliko samo zavisti prema najboljem igraču na svijetu. Užas. Čuj "Mesi" :lol: Pa dobro da li vi imate mozga? Frajer pomaže bolesnoj djeci, eno nekom dječaku sam plaća liječenje. Pravi je profesionalac, a to što se ponaša malo "bahato" i teatralno na terenu, to je zato što je čovjek kompetativan, u svakom trenutku želi pobijediti i to je prava karakteristika jednog sportiste.
Portugal - Engleska u finalu.
Sigurno je simpaticniji od Busquetsa, Xavia, Evre, Nania i ostale kompanije. :x
BHF_Manijak

#92 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

Ma kakav Portugal i osvajanja, to je naucna fantastika ba. Imaju dva-tri odlicna individualnca, svjetske klase, ostatak tima je tu i tamo. Njemci bi ih garantujem ponovo dobili da se nadju u finalu, Portugal nije u glavi jak koliko Svabe. Taj isti Ronaldo kojeg sad kuju poslije utakmice sa "svjetskim velesilama", Danska i Ceska, nije se bukvalno vidio na terenu protiv Svaba i to ga mrtvi Boateng zaustavio i u djep strpao! :oops: Ko sto ga je Lahm u dvije utakmice protiv Bayerna, toliko.

Ali ovo svakako dzaba pisem jer smatram da ce ih ili Spanci ili Francuzi, ko god prosao, izbaciti!
odesveuhonduras

#93 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

BHF_Manijak wrote:Ma kakav Portugal i osvajanja, to je naucna fantastika ba. Imaju dva-tri odlicna individualnca, svjetske klase, ostatak tima je tu i tamo. Njemci bi ih garantujem ponovo dobili da se nadju u finalu, Portugal nije u glavi jak koliko Svabe. Taj isti Ronaldo kojeg sad kuju poslije utakmice sa "svjetskim velesilama", Danska i Ceska, nije se bukvalno vidio na terenu protiv Svaba i to ga mrtvi Boateng zaustavio i u djep strpao! :oops: Ko sto ga je Lahm u dvije utakmice protiv Bayerna, toliko.

Ali ovo svakako dzaba pisem jer smatram da ce ih ili Spanci ili Francuzi, ko god prosao, izbaciti!
vile su vas pronosale (moram više vas pisati, toliko si se pošvabio :D ) protiv tog istog portugala ;-)

a Lahm ga je toliko strpao u džep da im je 2 komada uvalio :-)

A sad nazad na temu - portugal naravno može ispasti u slijedećoj utakmici odmah jer se ušlo u fazu u kojoj svako svakoga može dobiti ali dosad je puno više pokazao od te tvoje strašne švapske mašinerije koja u sve tri utakmice nije napravila šansi koliko portugal prosječno po jednoj pravi.

A ako se dobro sjećam i Njemačka je igrala protiv svjeteske velesile Danske i na jedvite jade, i uz pomoć sudija ih dobila. ;-)
Last edited by odesveuhonduras on 22/06/2012 00:31, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#94 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

Kakva dva komada?! :? Jedan lik zabio u Madridu nakon greske stoperskog para i to iz ofsajda! 8-) :dance: Ostatak utakmice se nije vidio, jos Neuer mu penal skino! :skoljka:

I nema potrebe to "vas" majketi, jos ce me proglasit dijasporcem ili svabom gluho bilo! :mrgreen:
odesveuhonduras

#95 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

nije jedan nego dva ;-)
I nema potrebe to "vas" majketi, jos ce me proglasit dijasporcem ili svabom gluho bilo!
sam ti sebe praviš takvim jarane, jer se zapjeniš čim neko pohvali neku ekipu koja se ne zove Njemačka.
medvjed23

#96 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by medvjed23 »

Neki likovi deru nebo kad su najbolji u svojoj mjesnoj zajednici... a kad je neko među 5-6 najboljih igrača na planeti, onda je vjerovatno teško odoljeti želji za kofrčenjem... zato mi je to kofrčenje i donekle razumljivo... možda bih ga i ja prakticirao kad bih bio najbolji na svijetu u bilo čemu :D

mene nervira kofrčenje bez pokrića ali ono kod kristijana nije prisutno i nije tema današnje emisije :D
BHF_Manijak

#97 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

odesveuhonduras wrote:nije jedan nego dva ;-)
I nema potrebe to "vas" majketi, jos ce me proglasit dijasporcem ili svabom gluho bilo!
sam ti sebe praviš takvim jarane, jer se zapjeniš čim neko pohvali neku ekipu koja se ne zove Njemačka.
Pa i ti pjenis na Engleze. :mrgreen: :skoljka:

Eto ziv bio pa vidio, ja ti samo kazem da Portugal nece daleko, smatram iz drugog cetvrfinalnog para s kojim se krizaju da su obje ekipe jace, dakle i Francuska a pogotovo Spanija. ;-) Uvijek se oni guraju kao nesto favorit iz drugog plana ovo ono, i na kraju nista. Kad onda nisu osvojili na domacem terenu, nece nikad. :roll:
cyprus

#98 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by cyprus »

Jednostavno očekivan ishod večeras... Pretpostavljo sam da Portugal može najmanje do polufinala, a da li i dalje, vidjećemo :) Česima je i ovo uspjeh...
odesveuhonduras

#99 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

BHF_Manijak wrote:
odesveuhonduras wrote:nije jedan nego dva ;-)
Pa i ti pjenis na Engleze. :mrgreen: :skoljka:

Eto ziv bio pa vidio, ja ti samo kazem da Portugal nece daleko, smatram iz drugog cetvrfinalnog para s kojim se krizaju da su obje ekipe jace, dakle i Francuska a pogotovo Spanija. ;-) Uvijek se oni guraju kao nesto favorit iz drugog plana ovo ono, i na kraju nista. Kad onda nisu osvojili na domacem terenu, nece nikad. :roll:
Nije problem u tome hoće li Portugal osvojiti ili ne, prije neće nego hoće mada definitivno mogu uzeti, kao što može uzeti bilo koja od 7 ekipa što sujoš u turniru osim možda Grčke.

Problem je potcjenjivati jednu dosta dobru ekipu koja je odigrala najljepši fudbal na prvenstvu dosad, stvorila najviše šansi, uputila najviše udaraca na gol itd, itd.. i vjerovatno najkompletnijeg fudbalera svih vremena.

Ronaldo je primarijus profesor doktor za bilo kojeg njemačkog igrača u zadnjih 20-ak godina, a ti kažeš "š'a će ba ronaldo" :D

A engleze vodi kući :D ja samo smatram da je engleska liga najbolja liga, a što se reprezentacije tiče navijao bih za njih samo protiv srbije i njemačke :D
BHF_Manijak

#100 Re: 1/4 finala: Češka - Portugal, 21.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

Nije istina da sam to ikada rekao za Ronalda! :roll: Smatram ga uz Messia najboljim bez premca, njih dvojica pa 10 slobodnih mjesta pa onda ostali! Sto se reperzentacije tice, tacno je da Portugal ima dva-tri daleko bolja individualca, no to nije nikakva mjera, pa Njemacka gotovo nikad nije imala ovakvu planetarnu kao sto je Ronaldo, ali njih nikad i nisu krasili pojedinci, vec izuzetno jak kolektiv odnosno tim, u tome je razlika izmedju Svaba i Portugala.
Portugal moze i na svakoj poziciji imati bolje pojedince, no ko tim su tanki, sto se dosad x puta pokazalo. Taktika ovog sad Portugala se vecinom svodi na Ronalda, daj njemu pa sta napravi. Je li tako? Eventualno da tu jos jedan-dva igraca ulete, no ako Ronalda ne krene oni su donji po tome se razlikuju od Njemaca, sto oni nemaju mozda nekog tipa Ronalda, da je planetarna zvijezda, no imaju 11 otprilike podjednakih igraca koji su izuzetno jak tim.
Locked