1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko prolazi u finale?

Njemačka
50
47%
Italija
56
53%

Total votes: 106

hypko_nurko

#551 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by hypko_nurko »

nek si ti ko veliki frajer otisao u grad na pivu i ispratio ispadanje svoje omiljene nepobjedive svabije :thumbup:
a kad bi svi letili u kafane da gledaju pa ne bi bilo dovoljno kafana za popuniti tolike ljude.
prozivamo te jer si bio prepotentan sa svojim postovima i izjavama i silnim omalovazavanjem italije ko da je san marino a ne jedna italija.
bolje ostati kuci, gledati utakmicu uz bbc-eve komentatore i biti levat nego davati u kafanu pare i slusati kemu majstora i njegove nebuloze :thumbup:
stranac2

#552 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by stranac2 »

Pratim fudbal evo mozda 30-ak godina al onakvu igru kao sto je danas Italija igrala nisam vidio jos od one slavne repke Francuske sa Platiniem na celu.

Takva kombinacija snage, brzine, discipline i tehnike u jednoj tekmi se ne vidja tako cesto. Akcenat na disciplini !! Izdominirase Njemacku totalno i samo ona neka nonsalantnost i izlazak Balotelia su uradili da rezutlat kranji nje bio nesto u stilu 4-1 , 5-1.

Sta reci za igru Pirla nikada nije bio neki moj favorit al meni je do sada definitivno igrac prvnsva bez ikakve dvojbe. Kako covjek valja loptu i kako portvovano istrca onaj sprint negdje oko 80 neke minute. Uz to super korektan igrac bez foliranja ... covjek mi je postao idol definitno. Po njemu ce mi ostati ovo prvenstvo u pamcenju.
BHF_Manijak

#553 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

Ne pijem! :dance: :wink: Moji komentari nisu bili prepotentni, jedino u razgovoru sa Koledzom jer je bas hejter Njemacke, a Njemacka i po kladioniciama jeste bila favorit protiv Italije, pa makar i 55-45, no blagu ulogu favorita je imala, jesam li sta slagao?
I vec sam pisao, Italija me jeste iznenadila jer apsolutno nije nista nagovjestavalo na to da mogu izdominirati ovakve Nijemce, grupu prosli uz ovisnost od drugih, s Englezima koji su jako losi na penale itd.., su rezultati koji nisu bas bajni i koji covjeka zadive i na osnovu kojih bi reko "ovi osvajaju 100%", sem naravno fanovima te iste repke koji su, logicno, uvijek optimisti.
Hajde idi logikom, ko ima, bar hipoteticki, vece sanse za osvajanje, ekipa koja pobjedi sve utakmice u toku takmicenja, i to u tzv grupi smrti, ili ekipa koja se naizgled provlaci, nekad X nekad pobjeda no ne izgleda to bas ubjedljivo???

Uostalom, sigurno ni sam ne pogadjas sve prognoze, da pogadjas igrao bi kladionicu i pare ubiro, ha ya. Mislio sam Njemacka ce proci, oni to nisu ucinili, ne vidim sta je tu prepotentno ili nejasno? Mozda sto sam pisao da su MOGLI sipasti od Engleza? A je li to nisu? Penali su lutrija, ko sto je i Spanija sinoc MOGLA ispasti, ali eto nije.., sta je tu prepotentno? :oops:
Logovan

#554 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:I za sve one okoji su me prozivali unazad 6-7 stranica, prvo ne mogu da vjerujem da ljudi lafo prate utakmicu a istu prate od kuce uz forum :shock: :roll: valjda se izadje vani s rajom, popije sok/piva ko sta vec pije, a ne ko levat sjedit uz racunar i pisati komentare u toku utakmice, pa nije prvo kolo jebote, polufinale je :roll: a druga stvar, nisam takva picka od covjeka da se povuce i uhinji bez komentara, ispali zasluzeno i to je to, bez puno pompe. Nisam ocekivao ali i mnogo drugih stvari mi se kroz zivot dogadja koje ne ocekujem, valjda je to normalno u picku maternu. :oops: :roll: Nameracili se i neka ste, no onda budite i vi toliki karakter pa se pojavite i pisite kada vam omiljene ekipe ispadnu a ne ko picke se povuci po 5 dana, cast pojedincima.

Garantujem da vas pola ne bi bilo da je situacija obrnuta i da je Njemacka prosla...

PS Loewu jos jednom ti se sjetim mile majke retardirane, jebo te i Podolski i Kroos, a Bogami i Schweinsteiger! daj kakvu celicnu ruku na klupu, jebo sminkera ba! :x :x :x
Aferim manijače. :thumbup:
hypko_nurko

#555 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by hypko_nurko »

Image
muhafuca

#556 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by muhafuca »

Nema - kako su poceli ove Turke i Arape i crnce i koje sve ne uvoditi
u Njemacku reprezentaciju otislo sve u tri pm

Najvaznije izgubio se onaj njemacki mentlitet
da se igra dok sudija ne svira kraj
Ovi klosari su vec u 70oj minuti igrali ko da je sve gotovo

Italiji da cestitam na vise nego zasluzenoj pobjedi
Baloteliju da se mame naje..em sto je morao veceras proraditi
kad je do sad sve fulao

Švabama .... ma nema se kome cestitati ni pojedinacno svi su manje vise losi bili
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#557 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Velkoski »

stranac2 wrote:Pratim fudbal evo mozda 30-ak godina al onakvu igru kao sto je danas Italija igrala nisam vidio jos od one slavne repke Francuske sa Platiniem na celu.

Jao dizanja Italije u nebesa. :-) Samo da ne budi nagli pad 1. jula..
plejka2

#558 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by plejka2 »

italija novi evropski prvak :razz:

zasluzeno
hypko_nurko

#559 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by hypko_nurko »

BHF_Manijak wrote:Ne pijem! :dance: :wink: Moji komentari nisu bili prepotentni, jedino u razgovoru sa Koledzom jer je bas hejter Njemacke, a Njemacka i po kladioniciama jeste bila favorit protiv Italije, pa makar i 55-45, no blagu ulogu favorita je imala, jesam li sta slagao?
I vec sam pisao, Italija me jeste iznenadila jer apsolutno nije nista nagovjestavalo na to da mogu izdominirati ovakve Nijemce, grupu prosli uz ovisnost od drugih, s Englezima koji su jako losi na penale itd.., su rezultati koji nisu bas bajni i koji covjeka zadive i na osnovu kojih bi reko "ovi osvajaju 100%", sem naravno fanovima te iste repke koji su, logicno, uvijek optimisti.
Hajde idi logikom, ko ima, bar hipoteticki, vece sanse za osvajanje, ekipa koja pobjedi sve utakmice u toku takmicenja, i to u tzv grupi smrti, ili ekipa koja se naizgled provlaci, nekad X nekad pobjeda no ne izgleda to bas ubjedljivo???

Uostalom, sigurno ni sam ne pogadjas sve prognoze, da pogadjas igrao bi kladionicu i pare ubiro, ha ya. Mislio sam Njemacka ce proci, oni to nisu ucinili, ne vidim sta je tu prepotentno ili nejasno? Mozda sto sam pisao da su MOGLI sipasti od Engleza? A je li to nisu? Penali su lutrija, ko sto je i Spanija sinoc MOGLA ispasti, ali eto nije.., sta je tu prepotentno? :oops:
ne pijem ni ja, a ne igram ni kladionicu. al zato sam na onom soccer poolu medju prvih 25
BHF_Manijak wrote:Koledz, ti se od pocetka nadas nekakvom ispadanju NIjemaca, konstatno podcjenjujes a oni samo dalje i dalje marsiraju! :wink:

Zao mi je, ali morat ces ih do kraja gledati! :dance:

Kakva ba Italija, sastali su se protiv ove karave Engleske koja ih umalo ne prodje, penali su lutrija jeb ga i vrlo lahko se moglo desiti da ispadnu iako su izdominirali utakmicu. Kad ovakvu Englesku nisu mogli naderati, kako se neko moze nadati da dobiju Svabe?! :lol: :roll:
Romanista 101%

#560 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Romanista 101% »

Kaze njihov veliki "Kaizer Franz" prije par dana nije vazno ko igra u polufinalu, Italija ili Engleska, oni su kao tako jaki na svim pozicijama da lagano prolaze u finale. :lol: Dobili one penzionere iz Grcke pa misle najbolji smo. Dzabe ste krecili.
and

#561 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by and »

hajde nek i kladionice nešto zarade. :mrgreen:
dobra utakmica,talijani odlični i pobrinuli se za veliko iznenađenje.
gomez,badstuber,podolski-0
mogao je lev manje slina jesti i puno bolji sastav izvesti.
prandeli majstor.čestitke
semirizsvemira

#562 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by semirizsvemira »

Da malo rezimiramo . Nisam mogao diskutovati ali nije mi ni zao jer vecina ovdje nema veze sa fudbalom . Oduvijek sam navijac Italije ( kad nema Bosne ni Turske ) cak i prije rata . Tada se vecina "eksperata" nije ni rodila . Nema veze . Ispade kao sto sam i prognozirao . Rekao sam da ce talijani daleko dogurati a sad slobodno mogu reci da su talijani ubjedljivo najvise pokazali i da je Markizio pogodio protiv spanaca u zadnjoj minuti ko sto nije ( kao sto nije ni veceras dodao Di Nataleu ) ai veceras je trebala biti najmanje 4-5 komada u mrezi jadnih svaba . Isto kao i protiv Hrvatske koja je igrala ocajno i iz samo jedne sanse su dali gol talijanima a trebali prinmiti najmanje jos dva tri plus oni nepostojeci ofsajdi . Tu su se nasi susjedi dobro provukli . Kao sto rekoh Hrvatska igrala dosta slabo , Francuska igrala samo dobro protiv Ukrajine , Ukrajina bez Sevcenka malo bolja od Olimpika , Poljska smijesna kao i Engleska i te dvije repke nemaju sta raditi na ovakvim takmicenjima . Svedska igrala samo dobro protiv Francuske i da im nije Ibrahimovica mlatio bi ih Crotone iz serie B . Danska nikakva , Holandija bi bila bolja da nema Robena . Spanija igra dosadno i djeluje umorno . Portugal kao i uvijek igra dosta cvrsto ali najveci domet im je polufinale . Grcka je jaka i mi ne mozemo sa njima igrati . Da su igrali protiv Spanije izbacili bi spance . Irska dosla na prvenstvo zahvaljujuci Uefi . Svabe dobri ali ne moze se protiv Talijana koji ih mlate redovno . Rekao sam da samo talijani mogu zaustaviti Spaniju i to ce tako biti
FORZA ITalia "strucnjaci"
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#563 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by odesveuhonduras »

udri jače manijače :D

sabura ba manijače, nek švabi jedu govna :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#564 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by Velkoski »

Prozivaš forumske stručnjake ( da svi sve pogađaju, kladionice bi se zatvorile, npr. slabo ko je i Čelziju davao neke šanse pa ljudi osvojiše ) i onda napišeš takav post, aferim. :run:
Last edited by Velkoski on 29/06/2012 00:55, edited 1 time in total.
semirizsvemira

#565 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by semirizsvemira »

and wrote:hajde nek i kladionice nešto zarade. :mrgreen:
Cuj iznenadjenje :lol: . Koliko su to puta svabe dobile talijane u zadnjih 40 godina :lol:
BHF_Manijak

#566 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

hypko_nurko wrote: ne pijem ni ja, a ne igram ni kladionicu. al zato sam na onom soccer poolu medju prvih 25
BHF_Manijak wrote:Koledz, ti se od pocetka nadas nekakvom ispadanju NIjemaca, konstatno podcjenjujes a oni samo dalje i dalje marsiraju! :wink:

Zao mi je, ali morat ces ih do kraja gledati! :dance:

Kakva ba Italija, sastali su se protiv ove karave Engleske koja ih umalo ne prodje, penali su lutrija jeb ga i vrlo lahko se moglo desiti da ispadnu iako su izdominirali utakmicu. Kad ovakvu Englesku nisu mogli naderati, kako se neko moze nadati da dobiju Svabe?! :lol: :roll:
Pa ovo sam sve i sam rekao u mom posljednjem postu. :roll: U diskusiji izmedju mene i Koledza mu jesam nabijao na nos to sto hejta Nijemce i zato sam i rekao da ce ih gledati do kraja, no eto ipak nece.
Sto se tice utakmice sa Engleskom, opet ponavljam mogli ispasti, ali nisu. U utakmici daleko bolji bili, no penali su lutrija. I dalje smatram da je Engleska daleko slabija od Italija, zato sam i ocekivo da ih mogu dobiti u regularnom, pored one dominacije nisu uspjeli dati gol, i zato sam konto da "nije to to" sto se Italija tice, preso sam se sto je evidentno.
Opet sam mislio da ako Engleze nisu mogli natrpati golovima, da nece ni Svabe, no Super Mario trpa veceras ko lud, jebat ga...
ultima_palabra

#567 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by ultima_palabra »

odesveuhonduras wrote:udri jače manijače :D

Ne kontam kako se neko može ovoliko iznervirati zbog strane repke :D

Treba živce i pamet čuvati.
and

#568 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by and »

semirizsvemira wrote:
and wrote:hajde nek i kladionice nešto zarade. :mrgreen:
Cuj iznenadjenje :lol: . Koliko su to puta svabe dobile talijane u zadnjih 40 godina :lol:
koliko je kvota bila na talijane onda,1.15? :lol:
fosil

#569 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by fosil »

Religious Fantastic wrote:jel se meni čini ili blackie nije dobio žuti nakon skidanja dresa?!
Da ga nije dobio odmah bi se sjatilo 7-8 Spanaca s tribine oko njega. :lol:
BHF_Manijak

#570 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by BHF_Manijak »

ultima_palabra wrote:
odesveuhonduras wrote:udri jače manijače :D

Ne kontam kako se neko može ovoliko iznervirati zbog strane repke :D

Treba živce i pamet čuvati.
Ih kakav sam tek poslije zijana Zelje ili repke. :mrgreen: Jebaji ga kad gotivim te proklete Svabe, nekad bi volio da sam od onih koji nikako ne prate ovu igru sa 22 co'eka koji ganjaju Hloptu, rahatniji bi bio, ovako samo sjeb do sjeba. :)
ganjeta

#571 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by ganjeta »

Pa ovdje neki neće moći spavati :oops: , ali zasluženo nema šta. Jedni po jedni ga duvaju lagano :dance: .
Ovako to izgleda kad igraju dedice i kurci-palci naspram mašinerije i nepobjedivih :lol: .

Forza Italia!!
hrle1976

#572 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by hrle1976 »

:D :D :D :D :D :D
Last edited by hrle1976 on 29/06/2012 01:13, edited 2 times in total.
elmirčo

#573 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by elmirčo »

hajd ba BHF pomalo, boli te ba,
imaces vremena da povuces rijeci kojima si solio pamet :)

kako tanjug javlja, igraci su vec stigli u berlin :mrgreen:
hrle1976

#574 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by hrle1976 »

Image

:lol:
LSD

#575 Re: 1/2 finala: Njemačka - Italija, 28.06. 20:45

Post by LSD »

Razocarale su me švabe, a Podolski pogotovu....kakav flop od igraca :shock:
Talijani su ih znalacki otresli, dva gola Bale u prvom pol. i kasnije više nije bilo povratka...stvarno je cudno gledati talijane da ovako igraju, šta se ovo dešava sa svijetom fudbala :? talijani napadaju :shock: nema catenaccioa, nema valjanja, krađe vremena, talijanske glume, previjanja, aut, faul, opet previjanja, kukanje sudijama :shock: ubili su švabe takticki i još su ovi dobro prošli jer promašiše dva zicera iz kontri....moglo je lako biti 4-0.
Švabe za neprepoznati, sve što su gradili godinama su bacili u vodu za 90 minuta...ko kakva amaterska ekipa su djelovali....Podolskom i Švajniju se trebaju zahvaliti za reprezentativne usluge.
Locked