02.10.2006 - Silajdžić, Radmanović i Komšić u Predsjedništvu
-
sanjo18
svima pa i meni je drago za komsica, napokon je neko podigao optimizam nasim ljudima, i to prvi put nakon rata. najveca tragedija je bila da za bosnjaskog clana nismo mogli glasati osim za tihica i harisa. danas je komsic rekao da on ne predstavlja samo hrvate nego sve gradane bih i na tome nu svaka cast. a da je bogdo jos jedan takav iz reda bosnjaka... a u rs to jos uvjek nije moguce. pozdrav
-
spectra
Jeste li citali istrazivanje GROZD-a?
http://www.grozd.ba/index.php?option=co ... &Itemid=39
Uglavnom, SZBiH je ispunila ukupno 0% obecanja koja je dala 2002..
Na linku se nalazi kompletno istrazivanje...
Nek nam je Komso na pomoci!
Uglavnom, SZBiH je ispunila ukupno 0% obecanja koja je dala 2002..
-
mala-i
onaj koga je to istraživanje interesovalo detaljno ga je proučio...a koliko je bilo takvih kazuju nam brojke s izbora...spectra wrote:Jeste li citali istrazivanje GROZD-a?
Uglavnom, SZBiH je ispunila ukupno 0% obecanja koja je dala 2002..![]()
nažalost!
-
mr_kravitz
#104 Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
Zavidim bosanskim Hrvatima na njihovom predstavniku,ali sam siguran da bi on tj. Zeljko Komsic bio odlican kao jedan i jedini predsjednik Bosne i Hercegovine i da bi se borio,kao sto i hoce, za ravnopravnost sva tri naroda u BiH.Ova druga dvojica mu samo smetaju...ishhhh NACIONALIZM!
A IMJ nek crkne od muke i svi nacionalisti s njim!
Ova sadasnja tri predsjednika mi zao samo sto se vise necemo imati kome i cemu smijati i sto nadrealisti nece imati materijala za nove epizode o njima:)
A IMJ nek crkne od muke i svi nacionalisti s njim!
Ova sadasnja tri predsjednika mi zao samo sto se vise necemo imati kome i cemu smijati i sto nadrealisti nece imati materijala za nove epizode o njima:)
-
mr__bosnjak
@Zox
Silajdzic.
Moram reci da sam zadovoljan izborima, hvala Bogu. Mislim bar ovi za Predsjednistvo. Najjaci clan mi je danas Zeljko Komsic, i on mene kao Bosnjaka isto puno predstavlja kao i Silajdzic. Da je Zlatni Ljiljan u Predsjednistvu dovoljno govori u tome da smo u puno boljoj situaciji nego ranije. Za ove sto govore lose o Silajdzicu, Dr. Haris Silajdzic je bio ministar vanjskih poslova RBiH do 93´ a onda njen Premijer! To dovoljno govori o njemu i njegovim stavovima. Jak je nema govora, on i Komsic ce konacno ako Bog da da pokore veliko-srpsku gamad(a i veliko-hrvatsku) i oslobode BiH jednom zauvijek! Ovo su definitivno najbolji izbori do sada! A izdajici Tihicu samo kazem "bye bye" kao i Lagumdziji! A ovaj Radmanovic, hajde nek´ je sletio cetnik Balavac.
Silajdzic.
Moram reci da sam zadovoljan izborima, hvala Bogu. Mislim bar ovi za Predsjednistvo. Najjaci clan mi je danas Zeljko Komsic, i on mene kao Bosnjaka isto puno predstavlja kao i Silajdzic. Da je Zlatni Ljiljan u Predsjednistvu dovoljno govori u tome da smo u puno boljoj situaciji nego ranije. Za ove sto govore lose o Silajdzicu, Dr. Haris Silajdzic je bio ministar vanjskih poslova RBiH do 93´ a onda njen Premijer! To dovoljno govori o njemu i njegovim stavovima. Jak je nema govora, on i Komsic ce konacno ako Bog da da pokore veliko-srpsku gamad(a i veliko-hrvatsku) i oslobode BiH jednom zauvijek! Ovo su definitivno najbolji izbori do sada! A izdajici Tihicu samo kazem "bye bye" kao i Lagumdziji! A ovaj Radmanovic, hajde nek´ je sletio cetnik Balavac.
-
SherlockHolmes
Cime to, majke ti? Onim makazama za svecano presijecanje vrpci ili bar blindiranim A8?mr__bosnjak wrote:@Zox
Silajdzic.
-
PITARKA_SA
kao prvo zvati sve Srbe cetnickom-gamadi je ogavno,kao drugo,niko ,nikoga ovdje ne treba da pokorava ,vec da gledamo kako dalje SVI SKUPA:prica se kako je Dodik daje izjave tipa referenduma,a onda se vraca istom mjerom..gamad protjerat..daj malo razlikuj Srbe od cetnika,ako to znas uopste.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
i kao to bi pomoglo? ono sto je pomagalo je retorika izbornih kandidata... hare se ubio od price da ce ukinuti RS, a jutros prica o razvoju privrede...o iistome prica i Dodik...maloprije an HRTu...o izgradnji hidroelektrana bla bla, nidje veze sa referendumom...na pitanje voditelja STA E BITI SA REFERENDUMOM shuknu ga svima, ukljucujuci i svojim biracima recenicom PA TO JE JEDNOSTAVNO BILA REAKCIJA NA PRICU KOJA JE DOLAZILA IZ FEDERACIJE....mala-i wrote:onaj koga je to istraživanje interesovalo detaljno ga je proučio...a koliko je bilo takvih kazuju nam brojke s izbora...spectra wrote:Jeste li citali istrazivanje GROZD-a?
Uglavnom, SZBiH je ispunila ukupno 0% obecanja koja je dala 2002..![]()
nažalost!
na sta mu jedna od gosci u studiju, koju ne znam, rece FINO STE VI I SILAJDZIC POGURALI JEDAN DRUGOG....
Druze Zeljko, nek ti je sretno!
-
PITARKA_SA
ti sigurno piskaras iz dijaspore,cim si nam tako jak na rijecima...pokoriti gamad ,jednu,drugu,trecu..smiri dozivljaje i ne guraj sve ljude u isti kos.
ja nisam za RS i ne volim Dodika ni jedne sekunde,ali nista ni ti,ni ja ne mozemo ,osim pokusati iskorijeniti nacionalizam i vise se okretati ljudskim vrijednostima.Bosna je uvjek bila MULTIETNICKA zemlja,pa ni takvi kao ti,ni Dodik,ni peti,deseti nece od Sarajeva praviti Teheran,od Banjaluke cetnicki grad..razvrstavaj prljav ves od cistog !!
fakat mi je pun k.. fasista sa svih strana..jedan,narod,jedna vlast,jedna vjera..de sjasite malo od nas normalnih.
ja nisam za RS i ne volim Dodika ni jedne sekunde,ali nista ni ti,ni ja ne mozemo ,osim pokusati iskorijeniti nacionalizam i vise se okretati ljudskim vrijednostima.Bosna je uvjek bila MULTIETNICKA zemlja,pa ni takvi kao ti,ni Dodik,ni peti,deseti nece od Sarajeva praviti Teheran,od Banjaluke cetnicki grad..razvrstavaj prljav ves od cistog !!
fakat mi je pun k.. fasista sa svih strana..jedan,narod,jedna vlast,jedna vjera..de sjasite malo od nas normalnih.
-
PITARKA_SA
ovdje treba neke pojedince nauciti razlici,izmedju Srba-cetnika.Hrvata-ustasa..i tek onda im dozvoliti da komentarisu
- Irm@
ovoga...veceras sam prvi put vidjela Nebojsu R. pa et sretno mu bilo... za mene je do ove pobjede bio poootpuni anonimus...mada je vjerovatno u RS-u faca
nadalje Zeljko K.-naprijed predsjednice da je vishe ovakvih u drzavi pa gdje bismo bili!!
Haris-ma klasa...svi imaju svoje mane...ali moze proci
nadalje Zeljko K.-naprijed predsjednice da je vishe ovakvih u drzavi pa gdje bismo bili!!
Haris-ma klasa...svi imaju svoje mane...ali moze proci
-
Tomislav MO
#113 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
Pogrešno si ti to shvatio, Hrvati nemaju svoga predstavnika u predsjedništvu, onaj koga su izabrali je preglasan od strane Bošnjaka, tako da je ovaj bošnjački predstavnik.mr_kravitz wrote:Zavidim bosanskim Hrvatima na njihovom predstavniku
Bolje zavidi Bošnjacima što imaju dva člana predsjedništva, jednog građanskog i jednog onog drugog, sve po potrebi.
-
mIRCerka
#114 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
da nisam drugacije odgojena, sve bih vas poslala u tri majcine lijepe i da se nikad ne vratite zamolila....
VI STE FASISTI! ODREDA SVI!!!
Zaboravljate da niste JEDINI i da niste SAMO VI OVDJE....
go*na konstitutivna!
tri go*neta!
go*na konstitutivna!
-
Tomislav MO
#115 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
mIRCerka wrote:da nisam drugacije odgojena, sve bih vas poslala u tri majcine lijepe i da se nikad ne vratite zamolila....
go*na konstitutivna!tri go*neta!
ccc, koja alapača
-
mIRCerka
#116 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
tebe nazalost nisu fino odgojili.... steta....toliko o argumentaciji...Tomislav MO wrote:mIRCerka wrote:da nisam drugacije odgojena, sve bih vas poslala u tri majcine lijepe i da se nikad ne vratite zamolila....
ccc, koja alapača
-
SherlockHolmes
Je li ovo pun mjesec veceras, sta li... 
-
Tomislav MO
#118 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
A što da ti odgovorim nakon što si me nazvala fašistom i govnetom konstitutivnim osim da imaš dug jezik.mIRCerka wrote:tebe nazalost nisu fino odgojili.... steta....toliko o argumentaciji...Tomislav MO wrote:mIRCerka wrote:da nisam drugacije odgojena, sve bih vas poslala u tri majcine lijepe i da se nikad ne vratite zamolila....
ccc, koja alapača
-
mr__bosnjak
Mislim da je ovo bilo upuceno meni. Kao i prijasnja dva komentara. Dakle, kao prvo gdje sam izjednacio sve Srbe sa cetnicima i sve Hrvate sa ustasama ako mi mozes to pokazati? Gdje sam pravio fasisticke izjave? Sto je isto trazit ukidanje "rs" koja je nastala nelegalno na agresiji i genocidu kao i traziti njeno odvajanje od BiH? Pun mi je k*rac vas sto cim nesto komentarisem pocinjete sa "za tebe su svi cetnici i ustase, ti hoces zeleno Sarajevo, ti ne znas nista jer si iz dijaspore...".PITARKA_SA wrote:ovdje treba neke pojedince nauciti razlici,izmedju Srba-cetnika.Hrvata-ustasa..i tek onda im dozvoliti da komentarisu
Stvarno neki bi trebalo nesto da nauce pa tek onda da im se dozvoli da komentarisu...
-
mr__bosnjak
majke ti?dripac wrote:Srbi, hrvati i bošnjaci smrde.
-
mIRCerka
#123 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
nego sta ste? ne samo ti vec i ostali koji se preseravaju oko toga KO JE GLASAO ZA KOMSICA...Tomislav MO wrote:A što da ti odgovorim nakon što si me nazvala fašistom i govnetom konstitutivnim osim da imaš dug jezik.mIRCerka wrote:tebe nazalost nisu fino odgojili.... steta....toliko o argumentaciji...Tomislav MO wrote:
ccc, koja alapača
da su nam svi politicari ko Zeljko, bilo bi nam mnogo bolje, jer njemu nije mrsko raditi...za razliku od nehljebovica kojima odgovara bilo kakva opstrukcija gdje mogu reci NE DA OVAJ....
razmisli malo o tome sta sam i sto sam napisala...
ja idem spavati...
lijep pozdravcic konstitutivni!
Ostala
-
Tomislav MO
Valjda čovjek zna, šta se ti buniš?mr__bosnjak wrote:majke ti?dripac wrote:Srbi, hrvati i bošnjaci smrde.
-
mr__bosnjak
Nisam znao da ti tol´ko znacim da se sa mnom kunes?dripac wrote:Tebe mimr__bosnjak wrote:majke ti?dripac wrote:Srbi, hrvati i bošnjaci smrde.
@Tomislav MO
Ma ja, kad kaze da svi s reda smrdimo onda smrdimo, nema nam se bunit