Džekina dvorana

Stranke, političari... Recite i Vi svoje mišljenje!
Locked
Imun
Posts: 2
Joined: 01/04/2012 18:00

#1 Džekina dvorana

Post by Imun » 02/04/2012 12:20

Slušam kako je upitna organizacija Evropskog rukometnog prvenstva za omladince u Sarajevu, jer nema dovoljno sportskih dvorana. I ova što se gradi u Sarajevu, odnosno na Grbavici je upitna, jer, navodno nema para. Očito da načelnik čuva pare za izbornu kampanju propale SDA. Možda bi bilo dobro da edin Džeko finansijski pomogne izgradnju dvorane i neka nosi njegovo ime, a ne da nam političati poput Koldže i drugih u kampanji mažu oči, obečavaju kule i gradove, a ništa ne rade. Trebaju nam novi političari, a ne ovi koji godinama pljačkaj narod.


User avatar
poznanik
Posts: 6749
Joined: 12/05/2010 16:18
Location: Novo Sarajevo
Been thanked: 3 times

#2 Re: Džekina dvorana

Post by poznanik » 02/04/2012 13:20

Imun wrote:Slušam kako je upitna organizacija Evropskog rukometnog prvenstva za omladince u Sarajevu, jer nema dovoljno sportskih dvorana. I ova što se gradi u Sarajevu, odnosno na Grbavici je upitna, jer, navodno nema para. Očito da načelnik čuva pare za izbornu kampanju propale SDA. Možda bi bilo dobro da edin Džeko finansijski pomogne izgradnju dvorane i neka nosi njegovo ime, a ne da nam političati poput Koldže i drugih u kampanji mažu oči, obečavaju kule i gradove, a ništa ne rade. Trebaju nam novi političari, a ne ovi koji godinama pljačkaj narod.
Zašto Koldžo ili drugi, ne bi odgovarali za probijanje rokova ili obezbjeđenje novca za nastavak gradnje?

Uostalom, kao i pred svake izbore, političari će već pronaći način da okončaju radove na "kapitalnim investicijama", SDA je u tome najizverziranija stranka, a Koldžo već davno položio doktorat iz slikanja pred izbore :oops:

Imun
Posts: 2
Joined: 01/04/2012 18:00

#3 Re: Džekina dvorana

Post by Imun » 02/04/2012 15:58

Koliko znam Koldžo je SDP-ov čovjek i za njih radi cijelo vrijeme. Pitanje je dana kada će biti objavljeno da je prešao u SDP. A ne bi se iznenadila da i kod Fahre ode, ako ga ovaj bude htio. Sve je to politika i ko briga za djecu, sport. Bitno je da se Kodžo slika gdje stigne...

Locked