--

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
HAVANA

#226 Re: Ženske "igrice"

Post by HAVANA »

Sto levat nakupi lajkova na guzove... :lol:
*mima*

#227 Re: Ženske "igrice"

Post by *mima* »

:lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#228 Re: Ženske "igrice"

Post by Chmoljo »

:lol:

jesam li peder ili nisam :lol: imamo i mi svoje "igrice" :lol:
Indigia

#229 Re: Ženske "igrice"

Post by Indigia »

Ma te igrice su za spanskih serija. Dzaba ti sve, opet ce on tebe posteno naguzit ako vidi da moze.Naravno neces mu odma predlozit brak,djecu, imena djece, naselje u kojem cete zivjet... ili se dati nakon kafe. Najcesce muskarci prokuze takve "kucke" pa se i sami igraju tako. Mozes ti bit "kucka" kako hoces ali ne i dokle hoces. Uvijek ima neko ko ce igrat igru koju ti igras na tebi. Nije finta u tome da budes sto gora, finta je pokazat se kakva jesi zapravo i na taj nacin otvorit sve karte. Naravno ne odmah ko metak u koljeno ali vremenom se to samo sve pokaze, ako ti se neko zaista svidi toliko onda dat do znanja na neki spomntani nacin ne sad proganjat po gradu ubijat sa hiljadu poruka. Ako je svidjanje obostrano onda to ide svojim tokom, jer ta se osoba zaljubi u osobu kakva jesi a ne u "kucku" koja vremenom pokazuje sve svoje slabosti. Taj imidz ice kraljice nije pozeljan u takvim situacijama. Iako kazu da sto smo gori to su bolji prema nama, ali ne moze covjek biti idiot prema nekome do koga ti je bar malo stalo. Zato priroda majka.
Mis mekinjas

#230 Re: Ženske "igrice"

Post by Mis mekinjas »

Indigia wrote:Ma te igrice su za spanskih serija. Dzaba ti sve, opet ce on tebe posteno naguzit ako vidi da moze.Naravno neces mu odma predlozit brak,djecu, imena djece, naselje u kojem cete zivjet... ili se dati nakon kafe. Najcesce muskarci prokuze takve "kucke" pa se i sami igraju tako. Mozes ti bit "kucka" kako hoces ali ne i dokle hoces. Uvijek ima neko ko ce igrat igru koju ti igras na tebi. Nije finta u tome da budes sto gora, finta je pokazat se kakva jesi zapravo i na taj nacin otvorit sve karte. Naravno ne odmah ko metak u koljeno ali vremenom se to samo sve pokaze, ako ti se neko zaista svidi toliko onda dat do znanja na neki spomntani nacin ne sad proganjat po gradu ubijat sa hiljadu poruka. Ako je svidjanje obostrano onda to ide svojim tokom, jer ta se osoba zaljubi u osobu kakva jesi a ne u "kucku" koja vremenom pokazuje sve svoje slabosti. Taj imidz ice kraljice nije pozeljan u takvim situacijama. Iako kazu da sto smo gori to su bolji prema nama, ali ne moze covjek biti idiot prema nekome do koga ti je bar malo stalo. Zato priroda majka.
da je bar tako. :roll:
dječak sa šibicama

#231 Re: Ženske "igrice"

Post by dječak sa šibicama »

Indigia wrote:Ma te igrice su za spanskih serija. Dzaba ti sve, opet ce on tebe posteno naguzit ako vidi da moze.Naravno neces mu odma predlozit brak,djecu, imena djece, naselje u kojem cete zivjet... ili se dati nakon kafe. Najcesce muskarci prokuze takve "kucke" pa se i sami igraju tako. Mozes ti bit "kucka" kako hoces ali ne i dokle hoces. Uvijek ima neko ko ce igrat igru koju ti igras na tebi. Nije finta u tome da budes sto gora, finta je pokazat se kakva jesi zapravo i na taj nacin otvorit sve karte. Naravno ne odmah ko metak u koljeno ali vremenom se to samo sve pokaze, ako ti se neko zaista svidi toliko onda dat do znanja na neki spomntani nacin ne sad proganjat po gradu ubijat sa hiljadu poruka. Ako je svidjanje obostrano onda to ide svojim tokom, jer ta se osoba zaljubi u osobu kakva jesi a ne u "kucku" koja vremenom pokazuje sve svoje slabosti. Taj imidz ice kraljice nije pozeljan u takvim situacijama. Iako kazu da sto smo gori to su bolji prema nama, ali ne moze covjek biti idiot prema nekome do koga ti je bar malo stalo. Zato priroda majka.
Misija svakog muskacrca je da naguzi zenu.

Dvosmisleno je, ali...

Daj nemojte na rende kora, rijec je o ljubavi, ne o ratu. Nekad tacno kao da citam ratnu taktiku, Sun Tzu :D

Ako neces ti njega, on ce tebe.

Ako zelis pobijediti, ne smijes izgubiti.

Bolje zivjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromastvu.

Bolje necastan uzmak nego castan poraz.

Zajedno smo skupa.

Ne vjeruj zeni koja laze.

Kupite cvijece voljenoj zeni, ali ne zaboravite ni na vlastitu.

Ko hoda, ne trci.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#232 Re: Ženske "igrice"

Post by ladyblue18 »

Indigia wrote: ali ne moze covjek biti idiot prema nekome do koga ti je bar malo stalo.
Sto bi bilo lijepo vjerovati u ovo.
Zoya

#233 Re: Ženske "igrice"

Post by Zoya »

ladyblue18 wrote:
Indigia wrote: ali ne moze covjek biti idiot prema nekome do koga ti je bar malo stalo.
Sto bi bilo lijepo vjerovati u ovo.
Eeeee, i to do te mjere da granici sa bezobraznoscu :roll:
JThomas

#234 Re: Ženske "igrice"

Post by JThomas »

gluma je jako težak posao, glumci su sa razlogom plaćeni kako jesu i glumiti je moguće jedno vrlo ograničeno vrijeme. u tome je sav problem. kratkoročno može upaliti, nema tog ko nikad u životu nije pao na folušku. ali bazirati nešto na duže staze na glumi - to je nemoguće.
Indigia

#235 Re: Ženske "igrice"

Post by Indigia »

dječak sa šibicama wrote:
Misija svakog muskacrca je da naguzi zenu.

Dvosmisleno je, ali...

Daj nemojte na rende kora, rijec je o ljubavi, ne o ratu. Nekad tacno kao da citam ratnu taktiku, Sun Tzu :D

Zajedno smo skupa.

Ko hoda, ne trci.
sredine i kompromisa nema
Indigia

#236 Re: Ženske "igrice"

Post by Indigia »

Mis mekinjas wrote:
da je bar tako. :roll:
meni se pokazalo da jeste, nakon svega
Regularan

#237 Re: Ženske "igrice"

Post by Regularan »

Melanholik wrote:
da li se zaista isplati biti kučka? :D na duge staze? na kratke? :D

da li muški to prokuže i kako reaguju? i ako je djelotvorno, kakvim se žene igricama najčešće služe? :D
kratko da ti odgovorim - da, isplati se. mene kučke baš lože. ali da je pozitivna kučka, ako me razumiješ :wink:
Sunrise00

#238 Re: Ženske "igrice"

Post by Sunrise00 »

Melanholik wrote:
logme wrote:
Melanholik wrote:
ja jutros složih neku priču oko ispita i učenja, nakon što se on Ponovo javio, reko javit ću se večeras sigurno. on obeća da će strpljivo čekati. pa se ne javih, iako sam htjela, čisto radi tog nekog eksperimentisanja. i to mi izgledalo pametno, pa mi nije jasno zašto se sada osjećam glupo. vjerovatno jer ja, kao ja, to ne bih nikada uradila. nije to ni toliko bitna i nepopravljiva stvar, ali me potakla na razmišljanje.

da li se zaista isplati biti kučka? :D na duge staze? na kratke? :D

da li muški to prokuže i kako reaguju?
Odlično si odigrala :thumbup: :-)
Eto i sama kažeš da ti je to izgledalo pametno, a da se sad osjećaš glupo. Moram ti reći upravo takav utisak i ostavljaš.
I sad otvaraš temu na forumu i Boga moliš da te ipak nazove. Ako on ima trunke mozga neće te nazvati, zapravo nazvaćeš ti njega, a on će te lagano od :dance:

Da li se isplati biti kučka??? Ako si rođena kao kučka vjerovatno isplati, ali nemoj glumiti kučku, takve na kraju najčešće oplaču. Čim tražiš savjet na forumu .... kao što sama reče, ipak si ti još uvijek amater.

Ako te ipak ponovo nazove vjerovatno nije prokužio, ili jeste ali će se malo poigrati s tobom.

Imaš ti još puno toga da pročitaš ....
jao... :-) prvo, nisam otvorila temu jer mi treba pomoć, niti savjet, mislim da sam to već spomenula. nije uopšte problem u tome ko će koga nazvati, ako te interesuje, to je već riješeno. kao što sam i rekla da ne želim rizikovati zarad nekog glupiranja. ali nebitno to.

kučkom nisam nazvala neku zlobnu ženu koju dosta ljudi mrzi i koje su bezobzirne. mislila sam, prije svega, na pojam jake žene, koja nikada nije 100% pod nečijom kontrolom i s kojom ne možeš UVIJEK znati na čemu si i koja ti neće dosaditi zato što je predvidiva i uvijek popustiljiva, koja prije svega cijeni svoje dostojanstvo, nikad neće juriti muškarce, nikada neće biti "krpa", itd. itd. nisam ni mislila da neko voli zlobne žene.mislim da sam spomenula da ja većinom nisam takva i da sam zato htjela vidjeti kako to izgleda, da li one zaista bolje prolaze u nekim stvarima.

prije svega me interesovalo da li se neko zaista koristi time i kako to izgleda i završava. mislim da malo pretjeruješ svakako. :)
Image
dohakat ce nam cosmo :lol:
dalje nisam ni citala temu :lol:
vicious2

#239 Re: Ženske "igrice"

Post by vicious2 »

dječak sa šibicama wrote: Misija svakog muskacrca je da naguzi zenu.

Dvosmisleno je, ali...

Zajedno smo skupa.

Ko hoda, ne trci.
Ovaj Sun Tzu kao da je pobjegao iz Alan Forda ...
Post Reply