a ti nebi bila ti, da ne ujedes*mima* wrote:koje samo iskustvo vlada na ovoj temi
kako ti mene podsjecas na nekog, pojma nemas
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a ti nebi bila ti, da ne ujedes*mima* wrote:koje samo iskustvo vlada na ovoj temi
dje zapelo?dječak sa šibicama wrote:a ti nebi bila ti, da ne ujedes*mima* wrote:koje samo iskustvo vlada na ovoj temi![]()
Ma mozda to i jest ona, dobro razmislidječak sa šibicama wrote:a ti nebi bila ti, da ne ujedes*mima* wrote:koje samo iskustvo vlada na ovoj temi![]()
dječak sa šibicama wrote:Aha, sad slijedi igra rijeci i nadmudrivanja (da ne kazem verbalnog nadjebavanja) odnosno ko ce koga
Tako zrelo
Ma kakav shahbazžulijan asanž wrote:dječak sa šibicama wrote:Aha, sad slijedi igra rijeci i nadmudrivanja (da ne kazem verbalnog nadjebavanja) odnosno ko ce koga
Tako zrelo
sjo frojde zaheban si igrach![]()
samo nemoj se s njom previše zafrkavat. ona može žžžžžžik
Nece, izignorisat ce me, to je najmudriježulijan asanž wrote:dječak sa šibicama wrote:Aha, sad slijedi igra rijeci i nadmudrivanja (da ne kazem verbalnog nadjebavanja) odnosno ko ce koga
Tako zrelo
sjo frojde zaheban si igrach![]()
samo nemoj se s njom previše zafrkavat. ona može žžžžžžik
video wrote:Ma joook !!!
Misija:
Razotkrivach clon-ova
*mima* wrote:ja isto ne kontam pojedince koji misle da me poznaju.....
Ko vidi ninjino lice, i prica o tome...*mima* wrote:ja isto ne kontam pojedince koji misle da me poznaju.....
Ma ja...nije te adekvatno zaveo.Cholina_Lokica wrote:Znaci ne moRe fin pa cemo kukat zbog kretena, kuuuul![]()
Nema mi druge, nego da onog svog napadnem zbog toga, nisam bila uopce svjesna da nije to odradio kako trebadrekalica28 wrote:Ma ja...nije te adekvatno zaveo.Cholina_Lokica wrote:Znaci ne moRe fin pa cemo kukat zbog kretena, kuuuul![]()
Cholina_Lokica wrote: Nema mi druge, nego da onog svog napadnem zbog toga, nisam bila uopce svjesna da nije to odradio kako treba
Hocu vala, sto prije... Znas kako cu ga napastdrekalica28 wrote:Cholina_Lokica wrote: Nema mi druge, nego da onog svog napadnem zbog toga, nisam bila uopce svjesna da nije to odradio kako treba
Dooobro ga nagrdi....sa kamatama.![]()
![]()
Mislim da znam.Cholina_Lokica wrote:Hocu vala, sto prije... Znas kako cu ga napast![]()
Ako ti tako kažeš.dječak sa šibicama wrote:U sustini su svi muskarci kreteni, ako nisi nasla onog finog.
Zen.
Svašta ti ja znam, zar nisi znala?Cholina_Lokica wrote:Ma sh'a ti znas?