neželjena dejstva...

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...
Post Reply
User avatar
Ghibli
Posts: 83
Joined: 28/02/2009 00:21
Location: by the rivers of Babylon....

neželjena dejstva...

Post by Ghibli » 09/12/2011 11:12

Ljudi, slušam RSG i one njihove džinglove.... Pa ima li iko da kaže tim džingl majstorima da ne postoje "neželjena dejstva NA LIJEK"?!?! :shock: Barem ih nije bilo kad sam ja o tome učio... Pa valjda lijek može imati neželjena dejstva na onog ko ga uzima, a ne obratno?!

P.S.: Možda loš prevod s makedonskog ("na lekot")?
:lol:


User avatar
dr.gog
Posts: 4739
Joined: 09/09/2007 12:52
Location: [email protected]

Re: neželjena dejstva...

Post by dr.gog » 09/12/2011 11:43

Ghibli wrote:Ljudi, slušam RSG i one njihove džinglove.... Pa ima li iko da kaže tim džingl majstorima da ne postoje "neželjena dejstva NA LIJEK"?!?! :shock: Barem ih nije bilo kad sam ja o tome učio... Pa valjda lijek može imati neželjena dejstva na onog ko ga uzima, a ne obratno?!

P.S.: Možda loš prevod s makedonskog ("na lekot")?
:lol:


Džingl majstori, tj. drugovi tonski majstori i montažeri nemaju obavezu da prate smisao reklame, već da je snime i naplate svoj dio. O logici teksta reklame za koju je uzet novac odgovoran je urednik koji odobrava njeno snimanje.

Znači, ako je ubleha reklama-a to si pogodio, NAZOVI Radio Stari grad, traži isključivo nekog od urednika(ne voditelje i tonce) i reci mu kakvu glupost ima u programu. Najčešće su ljudi zahvalni za to..ako nisu, ostaje im njihova glupost.

Post Reply