Uglavnom Atletiko tradicionalno cini usluge svom gradskom rivalu, samo jos da izgube od njih (ne daj Boze

Moderators: Tomahawk11, Charuga
hau jes no wrote:ntv hayat je unistio primeru, barcelona, real, real, barcelona...
cyprus wrote:Ovu ligu, bar ove sezone mogu pratit samo Barcini i Realovi fanovi. Inače, odavno nije bila neinteresantnija...
profil wrote:hau jes no wrote:ntv hayat je unistio primeru, barcelona, real, real, barcelona...
O tome da ne pricamo. Ona dvojica, debila (koliko god ne volim vrijedjati ljude oni to zasluzuju), se prepucavaju ko djeca sa prenosima, jedan navija za Real, drugi za Barcu, i nema sanse da jedne sedmice prenose Real(Barcu), a umjesto Barce(Reala) sa zlj ekipom, recimo Villareal-Valencia, Espanol-Atletico, Bilbao-Deportivo, Sevila-Bilbao. Jok, mora on njemu vratiti sto je radio Barca-Almeria, tako sto ce prenositi Real-Getafe, iako u isto vrijeme igraju Sevilla-Villareal. Nije to uvreda za Getafe ili Almeriu, vec jednostavno se ti mecevi ne mogu porediti sa gore nabrojanim. Volim ja pogledati i Barcu i Reala, ali sto je previse previse. Pa jeste li samo culi atmosferu sinoc na Vicente Calderón-u. A ima jos takvih navijaca tamo.
cyprus wrote:Ovu ligu, bar ove sezone mogu pratit samo Barcini i Realovi fanovi. Inače, odavno nije bila neinteresantnija...
topex wrote:cyprus wrote:Ovu ligu, bar ove sezone mogu pratit samo Barcini i Realovi fanovi. Inače, odavno nije bila neinteresantnija...
Zato je Adelante liga interesantna gdje se vodi borba da se udje u neinteresantnu, Hercules, Levante, Celta, strasne ekipe...
ultima_palabra wrote:Čudi me da nema više fanova Valencije i Deportiva, ipak su te ekipe bile godinama u evropskom vrhu.
Inače što se tiče atmosfere na stadionu, uz Atletico tu su i Sevilla i Betis
topex wrote:Drago mi je da nebališ za bogatim timovima zbog reklama raznoraznih, ja volim Sevillu i Levante!
profil wrote:Ovaj Atletiko je neobjasnjiv ove sezone (a kad nije). Mislim onako dobiti barcu, i onda usrati sve u sljedecem kolu protiv Almerije
Europa je sada 10 bodova daleko, tako da je realnija opcija borba za opstanak do kraja sezone.