Bežična konekcija Telemach-problem!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
dudlov
Posts: 1449
Joined: 25/10/2010 11:46
Location: sarajevo

Bežična konekcija Telemach-problem!

Post by dudlov » 11/09/2011 21:29

Moj bratić ima problem oko postavke routera D-Link Dir600.Inače koristi Telemahov kablovski internet.Operativni sistem mu je Win 7.Pokušao je sa automatskim načinom i ne ide.Ima li ko prijedlog kako ručno naštimati konekciju, onako opisano detaljno.Hvala


User avatar
lajkujMe
Posts: 3456
Joined: 06/04/2011 17:44
Location: Na svom mocnom racunaru

Re: Bežična konekcija Telemach-problem!

Post by lajkujMe » 12/09/2011 11:17

Mislim da ti je problem sto ruter nece da uhvati konekciju, problem ce biti rijesen kad odes u Network connections na racunaru clickni na broadband connection i disable it, i onda pokreni automatsku instalaciju ponovo.

dudlov
Posts: 1449
Joined: 25/10/2010 11:46
Location: sarajevo

Re: Bežična konekcija Telemach-problem!

Post by dudlov » 12/09/2011 13:49

lajkujMe wrote:Mislim da ti je problem sto ruter nece da uhvati konekciju, problem ce biti rijesen kad odes u Network connections na racunaru clickni na broadband connection i disable it, i onda pokreni automatsku instalaciju ponovo.

Napravio je konekciju, napokon, jutros u sitne sate a ne zna ni on kako.Haj važno je da fercera a tvoj savjet ću mu prenijet.
Hvala

Post Reply