-...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sekiracija
zeno umene jedina,a kad je bete zadniji put
neko
dodirno 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
sekiracija, takve se stvari ne pitaju, pogotovo vlastitu suprugu
Zensko, je l' da da ce biti i projekat, samo malo snage kada skupim?
Zensko, je l' da da ce biti i projekat, samo malo snage kada skupim?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Saian wrote:oki thanx, (cekaj malo da stavim jos koji balast eh super sad sam cvrsto na Zemlji) da kao sto rekoh hvala i apel " Let's undofor Horny" (stani ja ne znam cijelu pricu, mozda nije moje da to pisem?)
Tako tako, hvala jarane.
Ma obecao sam joj sisanje ali ne smijem-bojim se.I sada je ona ljuta jer je to bio njen projekt i ispada kao da sam je zeznuo, a ja samo malo odgodio...
-
zensko
ma i nije neka prica...evo mogu odmah undoSaian wrote:oki thanx, (cekaj malo da stavim jos koji balast eh super sad sam cvrsto na Zemlji) da kao sto rekoh hvala i apel " Let's undofor Horny" (stani ja ne znam cijelu pricu, mozda nije moje da to pisem?)
naime, horni ima dugu, ispucalu i rijetku kosu i za par godina ce skroz ostati bez nje..ja ga nagovaram da se osisa jer sam ubjednjena da ce mu bolje stajati friz koji sam pripremila za njega - on je pristao i evo vec mjesec dana se vadi na lovu, na vrijeme, na pive, na zene (i ko zna na sta jos vec ne)
elem, nasla sam mu i frizera, nagovjestila mu da cu jedan dan doci sa prijateljem ali nista od toga...
tako da sam odustala od tog dobronamjernog projekta...
oni koji su uplatili pare na ziro racun sa doznakom - Pomozite Horsnu da ne ostane celav - ce uredno dobiti pare natrag!
hvala
Last edited by zensko on 09/04/2004 16:18, edited 1 time in total.
- Saian
Mr. Big Horn, pa ne znam ovo mi se cini kao prijateljska gesta (ako ne i vise) na kraju kosa ce opet narasti, a mozes ko ja kad vidis da se frajer gubi u prostranstvima glave (no offence nemam pojma kolika ti je glava prostranstva mogu biti i mala) fino mu kazes na nulu, meni se jednom slicno dogodilo na jednom jadranskom otoku sam morao frizeru i recimo samo da u najmanju ruku gospodja nije bila strucna, kad sam vidio da je to u stilu Burtonovog Edvarda Makazica, reko dajte vi to skinite sve, vruce je predomislio sam se, zena se naljuti ode i rece kcerki da nastavi i bi ok (nemam los oblik glave)
P.S. a tek sto je kcerka bila OK mmmmmmm
P.S. a tek sto je kcerka bila OK mmmmmmm
- sekiracija
Ma jok tebi ja odlucio da se po drugi put ozenim pa trazim zensko 
- sekiracija
zensko wrote:e u tom slucaju sekiracije, daleko..nekih 1600km ako ne i vise..
ahm a nisam ja zensko za tebe, bolje mi je da to odmah priznam, sanse su mi minimalne jer konkurencija nikad nije bila jaca...
kad bolje razmislim nije mi bog zna kakav izbor
Znaju one svasta nesta sto meni netreba,a ja osta zeljan PITE
-
novinarka
Interesantan odgovor, Priznajem, samo da osoba x sa "Nemojmo brkati zanimljivo i iritirajuce", te hemeroidi nisu zanimljivi, "al" onaj ko ih ima stalno o njima razmislja" malo presla, ako mogu primjetiti.
- Hemeroidi koji nisu zanimljivi, al o kojima svi koji ih imaju razmisljaju...
Svi koji ih imaju hemorode, razmisljaju o operaciji i otklanjanju istih, ali ovdje stanje nije tako...Ovdje su se hemoroidi razmnozili i zarazili druge cmarove: njihovi vlasnici uzivaju u novoj dijagnozi za koju su krive njihove guze
Nisam se deflorisala vec pozabavila poslom....Ne spavam za kompjuterom
- Hemeroidi koji nisu zanimljivi, al o kojima svi koji ih imaju razmisljaju...
Svi koji ih imaju hemorode, razmisljaju o operaciji i otklanjanju istih, ali ovdje stanje nije tako...Ovdje su se hemoroidi razmnozili i zarazili druge cmarove: njihovi vlasnici uzivaju u novoj dijagnozi za koju su krive njihove guze
Nisam se deflorisala vec pozabavila poslom....Ne spavam za kompjuterom
-
DonDavudes
Saian wrote:ovo je krik za "ignore" i nemojmo brkati zanimljivo i iritirajuce, hemeroidi nisu zanimljivi, al onaj ko ih ima stalno o njima razmislja
sjajna komparacija
- sekiracija