.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cikular
#26 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Ovaj emrah_sa pravi saljivdzija.
Isti Ismet Horo, brata mi.
Isti Ismet Horo, brata mi.
-
emrah_sa
#27 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
.
Last edited by emrah_sa on 07/03/2014 16:06, edited 1 time in total.
- Suicidal Siberian
#28 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
NIje problem povrata ulozenog novca, problem je kada ce se vratitizecko_kupuz wrote:Ccc, jeste zločesti svi.![]()
Bilo je govora o kupnji, zbog pitanja održavanja stadiona, ali budimo iskreni, Sarajevo nikada neće "preuzeti" stadion. Što se tiče rekonstrukcije, govorilo se o nekih desetak miliona maraka za rekonstrukciju, predstavljen projekat...to je uglavnom jedna od onih standardnih priča - za druge realnost, za nas utopija. Valjda misle da tim projektom ne bi uspjeli povratiti uloženi novac.
- Petit_Beurre
#29 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Udba i režim, ko i sve ostalo što nam dadošeGandalfSivi wrote:Da mi je samo znati ko je vama napravio stadion? Da nije mozda klub sam ulozio pare i izgradio stadion, mozda od prodatih ulaznica???Deriguz wrote:To je toMislim da iole pametna osoba ne može pitati da li postoji mogućnost da torpedo otkupi GRADSKI STADION . Dovoljno je što vam daju da igrate na njemu. A sumnjam da će do rekonstrukcije doći u dogledno vrijeme, zbog reza budžeta na svim nivoima.![]()
Nek pitice prave svoj stadion, ako imaju para
- Deriguz
#30 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Pazi ovaj, da ti nesto kazem...GandalfSivi wrote:Da mi je samo znati ko je vama napravio stadion? Da nije mozda klub sam ulozio pare i izgradio stadion, mozda od prodatih ulaznica???Deriguz wrote:To je toMislim da iole pametna osoba ne može pitati da li postoji mogućnost da torpedo otkupi GRADSKI STADION . Dovoljno je što vam daju da igrate na njemu. A sumnjam da će do rekonstrukcije doći u dogledno vrijeme, zbog reza budžeta na svim nivoima.![]()
...
ma ZDRAAAAAAAO ba!!!
- PriNc_ba
#31 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
a zbog toga zeljo nije postavio na donju trecinu juga stolice ?Edin H. wrote:emrah_sa wrote:Ehh... interesuje me kakva je situacija s tim, dal' ce FK Sarajevo stadion moci otkupiti za stalno?
I imal kakvih planova o preuredjenju ili prosirenju stadiona?
Ovakav kakav je sad... vec je monoton izgled, pa u Eng, Njem, Spa, stadioni se redovno nadogradjuju, renoviraju itd... kod nas... katastrofa, a usto, sjeverna tribina je poprilicno mala... tribina za najvatrenije navijace treba da bude veca puno i uredjenija!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nemaju oni vise navijaca, ono sto si vidio to ti je to
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#32 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Dobro je i ovako. Sjećate li se kad smo trebali igrati na stadionu ravnom Wembleyu, velelepnom vogošćanskom ''Hakija Mršo''. 
- fosil
#33 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
[/quote]
Da mi je samo znati ko je vama napravio stadion? Da nije mozda klub sam ulozio pare i izgradio stadion, mozda od prodatih ulaznica???[/quote]
Niko buraz, oni su svoj stadion dobili legalnim putem, poslije Dayton-skog sporazuma.
Da mi je samo znati ko je vama napravio stadion? Da nije mozda klub sam ulozio pare i izgradio stadion, mozda od prodatih ulaznica???[/quote]
Niko buraz, oni su svoj stadion dobili legalnim putem, poslije Dayton-skog sporazuma.
-
Bordo-
#34 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
samo da ga mi odkupimo pa ce sve lagano ic!!
sto su se digli ovi strumfici mora da im je neke strumfetu ****
grbavica nije zeljin stadion na njemu se igraju utakmice olimpika i gostuju folkeri tipa ljuba alicic i ostali
grbavica nije zeljin stadion na njemu se igraju utakmice olimpika i gostuju folkeri tipa ljuba alicic i ostali
- Charuga
- Globalni moderator
#35 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Svaka ti je Njegoseva ..Bordo- wrote:samo da ga mi odkupimo pa ce sve lagano ic!!![]()
![]()
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#36 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
@emrah_sa
Steta je pisati o istoriji stadiona Kosevo a ne spomenuti KORIDU i dolazak Pape kao jedne od najposjecenijih dogadjaja! Cisto da se ne zaborave ta dva velika dogadjaja!
Steta je pisati o istoriji stadiona Kosevo a ne spomenuti KORIDU i dolazak Pape kao jedne od najposjecenijih dogadjaja! Cisto da se ne zaborave ta dva velika dogadjaja!
- strong69
#37 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Cudi me da si ti kao Manijak zaboravio Newcastle i dao prednost KORIDIPlavih_11 wrote:@emrah_sa
- Charuga
- Globalni moderator
#38 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Ma nema nista lose u postu, samo sam napisao da se ne zaboravi. Pa da sam mislio nesto lose reci ne bi spominjao dolazak Pape, ipak to nije za sprdnju ...strong69 wrote:Cudi me da si ti kao Manijak zaboravio Newcastle i dao prednost KORIDIPlavih_11 wrote:@emrah_sa
Steta je pisati o istoriji stadiona Kosevo a ne spomenuti KORIDU i dolazak Pape kao jedne od najposjecenijih dogadjaja! Cisto da se ne zaborave ta dva velika dogadjaja!Svakao je dobro prisjetiti se i koride a fino je podsjetiti se Machestera i HSV-a. Ali posto je ovaj tvoj post maliciozan onda nema potrebe. HSV i Manchester su bezveze...
J.bote, stalno pricate o Ljubi Alicicu i niko se ne ljuti a kad covjek iz dobre volje spomene koridu (da se ne zaboravi) odmah replika .. Kakvi ste vi ..
-
Bordo-
#39 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
znate li šta je prije par godina nakon koncerta na stadionu grbavica "CIGANIN SAM AL NAJLEPŠI" izjavio ljuba aličič kada su ga pitali kako se osečao na koncertu: "Pa kako bih se bre osečao, OSEČAO SAM SE KAO KOD KUĆE"
Dolina Folka

Dolina Folka
- Charuga
- Globalni moderator
#40 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Ako je nekog pogodila cinjenica da je nekad na Kosevu odrzana korida necu je vise nikad spominjati! Ne moze covjek ni dobronamjeran biti i pomoci da se ne zaborave neke cinjenice. Ne vrijedi ni to da sam i Papu spomenuo!
Last edited by Charuga on 31/08/2009 10:36, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#41 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
mislim da kao navijac kluba na cijem je stadionu bivala stocna pijaca imas najmanje argumenata za neke prozivke, no moguce je da duh tog mjesta i dalje obitava u tebi i ostalim navijacima iz doline swat.Plavih_11 wrote:I treci post u stilu Njegosa .. Ti si vrh sa ova svoja 3 posta .. Samo nastavi ...Bordo- wrote:znate li šta je prije par godina nakon koncerta na stadionu grbavica "CIGANIN SAM AL NAJLEPŠI" izjavio ljuba aličič kada su ga pitali kako se osečao na koncertu: "Pa kako bih se bre osečao, OSEČAO SAM SE KAO KOD KUĆE"
Dolina Folka![]()
![]()
Samo sto nikako temu da potrefis ...
a sto se tice samog stadiona kosevo, u ovom trenutk sarajevu nije potrebno vlasnistvo nad istim, prije bih napore usmjerio u izgradnju kvalitetnog trening kampa, vise bi koristi donijelo.
- Charuga
- Globalni moderator
#42 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
A je.ote jeste tvrdoglavi! Ko koga proziva?? Samo sam dodao dva detalja koja su zaboravljena u istoriji stadiona Kosevo! Smeta vam i Papa??The 51st State wrote:mislim da kao navijac kluba na cijem je stadionu bivala stocna pijaca imas najmanje argumenata za neke prozivke, no moguce je da duh tog mjesta i dalje obitava u tebi i ostalim navijacima iz doline swat.Plavih_11 wrote:I treci post u stilu Njegosa .. Ti si vrh sa ova svoja 3 posta .. Samo nastavi ...Bordo- wrote:znate li šta je prije par godina nakon koncerta na stadionu grbavica "CIGANIN SAM AL NAJLEPŠI" izjavio ljuba aličič kada su ga pitali kako se osečao na koncertu: "Pa kako bih se bre osečao, OSEČAO SAM SE KAO KOD KUĆE"
Dolina Folka![]()
![]()
Samo sto nikako temu da potrefis ...
a sto se tice samog stadiona kosevo, u ovom trenutk sarajevu nije potrebno vlasnistvo nad istim, prije bih napore usmjerio u izgradnju kvalitetnog trening kampa, vise bi koristi donijelo.
A kakve veze ima sto je BILA stocna pijaca? BILA i uklonjena! Poslije izgradnje stadiona nije je vise bilo i sta onda! Ako ces tako gledati, sta ti znas sta je nekad bilo na mjestu gdje sad zivis ili radis ..
-
Fordas
#43 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Opcina centar nudila je Sarajevu da se prijavi za otkup stadiona tamo neke 2002-2003 medjutim iz kluba nije poslana nikakva aplikacija po tom pitanju pa je to propalo. Zasto nije poslana? Zato sto je odrzavanje jednog velikog stadiona kao sto je Kosevo milionski trosak svake godine. kako bi klub mogao nabaviti te pare? Kako bi platio svake godine rekonstrukciju, eventualno natkrivanje.... i druge stvari koje trazi licenca za igranje u evropi? Bez veze. Stadion svakako koristimo samo mi tako da bi to bilo cisto bacanje para. Cist primjer sta znaci imati 'svoj' stadion imate kod zeljeznicara koji od poklona koji su dobili svake godine imaju samo 'šipak'. Bilino polje bi se davno srušilo da se Čelik brine o njemu, da nije grada, Kantona i vjernog NS BiH tu bi do sada stajala samo iskopina sa natpisom 'ovdje je nekad igrao celik'.... Bolje da se neko drugi brine svemu tome
P.S. Vidi medvjedica sto su se pohasili, golemo je osvojiti bod na strani, golemo

P.S. Vidi medvjedica sto su se pohasili, golemo je osvojiti bod na strani, golemo
-
The 51st State
#44 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Ko je spomeno papu? Dzaba sto ste uklonili pijacu, sve je to ostalo isto samo sto se vise ne trguje zivotinjama, ipak zeljeznicar ima tradiciju.A je.ote jeste tvrdoglavi! Ko koga proziva?? Samo sam dodao dva detalja koja su zaboravljena u istoriji stadiona Kosevo! Smeta vam i Papa??
A kakve veze ima sto je BILA stocna pijaca? BILA i uklonjena! Poslije izgradnje stadiona nije je vise bilo i sta onda! Ako ces tako gledati, sta ti znas sta je nekad bilo na mjestu gdje sad zivis ili radis ..
-
stolac-SARAJEVO
#45 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
[quote="Petit_Beurre"][quote="GandalfSivi"][quote="Deriguz"][quote]Mislim da iole pametna osoba ne može pitati da li postoji mogućnost da torpedo otkupi [b]GRADSKI STADION [/b]. Dovoljno je što vam daju da igrate na njemu. A sumnjam da će do rekonstrukcije doći u dogledno vrijeme, zbog reza budžeta na svim nivoima.[/quote]
To je to
[/quote]
Udba i režim, ko i sve ostalo što nam dadoše
[/quote]
I mogu ti reci @Petit_Beurre da si upravu.Da ne bi te udbe sumnjam da bi i vi imali svoj stadion.Nesta vam dali nesta uzeli jbg.
To je to
Udba i režim, ko i sve ostalo što nam dadoše
I mogu ti reci @Petit_Beurre da si upravu.Da ne bi te udbe sumnjam da bi i vi imali svoj stadion.Nesta vam dali nesta uzeli jbg.
- Charuga
- Globalni moderator
#46 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Posto sam pogresno shvacen i posto ste jedva docekali da krenete sa raspravom, valjda imate nekih problema pa sad hajde po nekome da udarite. Nemam zelju da ulazim u dalju raspravu jer mi to nije bio cilj kad sam pisao onaj prvi post! Uzivajte ...
-
The 51st State
#47 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Plavih_11 wrote:Posto sam pogresno shvacen i posto ste jedva docekali da krenete sa raspravom, valjda imate nekih problema pa sad hajde po nekome da udarite. Nemam zelju da ulazim u dalju raspravu jer mi to nije bio cilj kad sam pisao onaj prvi post! Uzivajte ...![]()
o kakvom shvacanju pricas, osim ciste provokacija kakvog smisla ima ovaj post, vala i ti znas srati ko foka, sve satro finjak, a vamo hinjaluk....@emrah_sa
- Charuga
- Globalni moderator
#48 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
Plavih_11 wrote:Posto sam pogresno shvacen i posto ste jedva docekali da krenete sa raspravom, valjda imate nekih problema pa sad hajde po nekome da udarite. Nemam zelju da ulazim u dalju raspravu jer mi to nije bio cilj kad sam pisao onaj prvi post! Uzivajte ...![]()
- johntra
#49 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
da li ovo pitari impliciraju da smo mi dobili i izgradili stadion na guzove ili na lizanje istih? 
-
The 51st State
#50 Re: Stadion: Kosevo, Sarajevo!!!
pokojni anto sucic, neko mu je moro dobro oblizati guzove za sjevernu tribinu inace bi jos i danas igrali pred ukradenim drvenim tribinama fk slavije...johntra wrote:da li ovo pitari impliciraju da smo mi dobili i izgradili stadion na guzove ili na lizanje istih?