.
Moderator: anex
- buba
#26 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
i mnogo prije tog istog pocetka..
- SaraLe
#27 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
To znaci, da je pojedinima forumashima ZAO sto ima zena (bula) u BiH i sto takve zene imaju pravo da radeUmjetnik a wrote:skorpija1S wrote:Hoce li samo pokrivene raditi tu?
ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI
Hebiga, samo da im je RASO sisao sa planine, sad bi ti forumashi uzivali, nebi bilo bula 100%
- Liberalism
#28 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
Bez obzira. Medjunarodna je obaveza svake zemlje clanice da odredjeni dio resursa izdvaja za medjunarodni razvoj. Mislis da nema gladnih u Americi ili Njemackoj pa ipak oni daju za siromasne u Bosni.Luke Perry wrote:Hm poklon. Vjerujem da ima sredina u Iranu bez DZ. Al' eto.
- black
#29 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
SaraLe wrote:To znaci, da je pojedinima forumashima ZAO sto ima zena (bula) u BiH i sto takve zene imaju pravo da radeUmjetnik a wrote:skorpija1S wrote:Hoce li samo pokrivene raditi tu?
ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI![]()
Hebiga, samo da im je RASO sisao sa planine, sad bi ti forumashi uzivali, nebi bilo bula 100%
za shta je ovo (podvuceno crvenim), ako se dobija ban za jedan jedini smajli (kao sto se desi prije nekoliko dana) !?Pravila i uslovi korištenja foruma portala Sarajevo-x.com
* širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine ili bilo koje druge zemlje po nacionalnom ili bilo kojem drugom osnovu;
-
b.boja
#30 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
pa skoro u svakoj zdrastvenoj ustanovi imas pokrivene, a i casne sestre, i ne znam sta ti to sad smeta, vazno je da su strucne, a i sigurno nece uzimati, mito, ko ove namazane u minjacima i sa orlovskim noktimaHunkar wrote:A sta ti imas protiv "pokrivenih", kako ih nazva? K'o, one nisu dovoljno dobre da tebe lijece?skorpija1S wrote:Hoce li samo pokrivene raditi tu?
-
Umjetnik a
#31 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
b.boja wrote:pa skoro u svakoj zdrastvenoj ustanovi imas pokrivene, a i casne sestre, i ne znam sta ti to sad smeta, vazno je da su strucne, a i sigurno nece uzimati, mito, ko ove namazane u minjacima i sa orlovskim noktimaHunkar wrote:A sta ti imas protiv "pokrivenih", kako ih nazva? K'o, one nisu dovoljno dobre da tebe lijece?skorpija1S wrote:Hoce li samo pokrivene raditi tu?
-
lahor
#32 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
Necko je car,ne boji se ni cifuta ni amera a prijete mu konstantno i jedni i drugi.Zna li neko gdje se gradi ta ustanova,po meni bi bilo najpametnije tamo gdje je nas narod zaboravljen a to je tamni vilajet odnosno rs....recimo...Srebrenica,Janja,Kozarac,Kotorsko,Lisnja(Prnjavor),Orahova ili neko drugo mjesto... 
- revolver amidza
#33 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
ja ću iranu i njeogovom narodu biti vjecno zahvalan za pomoć koju su nam pruzali u ratu,i to pomoć kakva nam je tada najvise trebala,oruzanu,..i to institucionalnu od strane drzave,..njih je mnogo stajala ta pomoc,..na stranu njihov predjsednik i pojedini njegovi gafovi,..ali ja cu tu zemlju i njen narod voljeti dok sam ziv!
-
ragib
#34 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
radije suverena teritorija irana nego papine EUslavkoimamodilera wrote:Samo da ne bude jedan od uslova da to kasnije postane suverena teritorija Republike Iran, kao sto je to bio slucaj sa velikom dzamijom na Alipasinom...
- kirby
#35 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
revolver amidza wrote:ja ću iranu i njeogovom narodu biti vjecno zahvalan za pomoć koju su nam pruzali u ratu,i to pomoć kakva nam je tada najvise trebala,oruzanu,..i to institucionalnu od strane drzave,..njih je mnogo stajala ta pomoc,..na stranu njihov predjsednik i pojedini njegovi gafovi,..ali ja cu tu zemlju i njen narod voljeti dok sam ziv!
jest kad im je USA dala zeleno svjetlo.to si zaboravio napomenuti ili namjerno preskocio.
- kirby
#36 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
ragib wrote:radije suverena teritorija irana nego papine EUslavkoimamodilera wrote:Samo da ne bude jedan od uslova da to kasnije postane suverena teritorija Republike Iran, kao sto je to bio slucaj sa velikom dzamijom na Alipasinom...
sreca pa nas nema puno kao ti.inace bi se 70% dijaspore javljalo iz irana.
- slavkoimamodilera
#37 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
Bravo sine bravo, i tata je tako polagao... od prve!ragib wrote:radije suverena teritorija irana nego papine EUslavkoimamodilera wrote:Samo da ne bude jedan od uslova da to kasnije postane suverena teritorija Republike Iran, kao sto je to bio slucaj sa velikom dzamijom na Alipasinom...
Po dobroj, staroj bosansko-balkanskoj filozofiji bolje da me u supak kara neko sa kitom od 20 nego od 25 cenata... a niko ne razmislja kako bi to bilo da te uopste niko ne kara u supak? Da oprostite na rjecniku, jelte...
-
Ponekad s'proljeca
#38 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
Svi smo mi na Balkanu dupelisci i primamo ga u supak, samo su guzice razlicite ili kite!!!!
- zgembo_sa
#39 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
Gdje si to cuo?! Kakva suverena teritorija???slavkoimamodilera wrote:Samo da ne bude jedan od uslova da to kasnije postane suverena teritorija Republike Iran, kao sto je to bio slucaj sa velikom dzamijom na Alipasinom...
- chuchumbamayumbe
#40 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
Prostor Fahdove dzamije ima eskteritorijalni status, kao ambasada.zgembo_sa wrote:Gdje si to cuo?! Kakva suverena teritorija???slavkoimamodilera wrote:Samo da ne bude jedan od uslova da to kasnije postane suverena teritorija Republike Iran, kao sto je to bio slucaj sa velikom dzamijom na Alipasinom...
Nama na parkingu arapi (djecurlija) zajebavali auta, otvarali poklopce od goriva i rajji koja ima sajle na poklopcu skroz razjebali mehanizam...zvali policiju, ne mogu im nista. Mogu doci na recepciju, prijaviti i to je to, dalje nemaju dozvoljen pristup niti ovlastenja.
-
sabanss
#41 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
Super. Znaci li to da ako petkom odem tamo na dzumu, mogu biti uhapsen zbog necega sto je kaznjivo zakonom Kraljevine?chuchumbamayumbe wrote: Prostor Fahdove dzamije ima eskteritorijalni status, kao ambasada.
Nama na parkingu arapi (djecurlija) zajebavali auta, otvarali poklopce od goriva i rajji koja ima sajle na poklopcu skroz razjebali mehanizam...zvali policiju, ne mogu im nista. Mogu doci na recepciju, prijaviti i to je to, dalje nemaju dozvoljen pristup niti ovlastenja.
-
brdo
#42 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
daj boze jos takvih da otvore prvo oci pa i put kroz BIH u Evropu ,imat ce veci uticaj a bogami i dobre prijatelje u centru Evrope . samo naprijed 
- zgembo_sa
#43 Re: Dom Zdravlja u BiH - Ahmedinedžadov poklon
Cisto sumnjam da je navedeno istina, jer kao sto neko rece onda bi mogli i hapsit ljude jer se ne pridrzavaju serijatskih zakona, a mozda i obavljat egzekucije teskih prestupnika...chuchumbamayumbe wrote:Prostor Fahdove dzamije ima eskteritorijalni status, kao ambasada.zgembo_sa wrote:Gdje si to cuo?! Kakva suverena teritorija???slavkoimamodilera wrote:Samo da ne bude jedan od uslova da to kasnije postane suverena teritorija Republike Iran, kao sto je to bio slucaj sa velikom dzamijom na Alipasinom...
Oprosticete mi sto mislim da vam je ta prica jedna obicna glupost. Rado cu promijeniti misljenje ako nadjete kakav dokaz za ovo, u sto cisto sumnjam...