.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mostarac

Post by mostarac »

ne bi ja obrisao da nisu prijetile :(
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

e jesi narcisoidan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ugrozeno stvorenje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

mostarac wrote:ne bi ja obrisao da nisu prijetile :(
cime smo to prijetile :lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

danas wrote:
da ce mi nebo past na glavu :(
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

danas wrote:
i meni ce izrasti rogovi od znatizelje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gukni dok ti nismo zaprijetile ponovo. :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

mostarac wrote:
danas wrote:
da cemo te isCerat iz haremica :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

mostarac wrote:
danas wrote:
a trava i dalje ostaje ispod nogu, ha? :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

ne nego vas dvije :lol: :lol: :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

ti si zgazen od onog dana kad je nas bog donio na ovaj svijet. :lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

cHupjahalic@ wrote:ti si zgazen od onog dana kad je nas bog donio na ovaj svijet. :lol: :lol: :lol:
vas dvije bi crkle bez mene. Evo i dajinica je rekla da ce maksuz za ramazan doc u Mostar da se meni pokloni :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

mostarac wrote:
cHupjahalic@ wrote:ti si zgazen od onog dana kad je nas bog donio na ovaj svijet. :lol: :lol: :lol:
vas dvije bi crkle bez mene. Evo i dajinica je rekla da ce maksuz za ramazan doc u Mostar da se meni pokloni :lol: :lol: :lol:
aj ququ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to ce biti onog dana kad ja pocnem brisat postove zbog tebe :D znaci NIKAD :lol: a do tada... :lol: :lol: :lol: :P
mostarac

Post by mostarac »

nemoj da postavljam screenshot PP-a :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

mostarac wrote:nemoj da postavljam screenshot PP-a :lol: :lol: :lol: :lol:
imam i ja sacuvan PP :lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

danas wrote:
slobodno. tebe tvoj vise kompromituje :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

mostarac wrote:
danas wrote:
slobodno. tebe tvoj vise kompromituje :lol: :lol: :lol: :lol:
pogotovo onaj kad mi saljes broj mobilnog i kazes da ces se naljutiti ako ove godine dodjem a ne vidimo se :lol: :lol: :lol: :lol:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

nije mi jasno sto ova ekipa iz Svedske ne ide na Time-sharing vec kupuje stanove koje koristi jednom godisnje. Time-sharing funkcionira odlicno u turistickim mjestima, postoje opcije fixed weeks & floating weeks
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Najbolje ti je da se odlucis za Novo Sarajevo.. znaci Malta, Hrasno, C. Vila.. Grbavica je OK ali preskupa (cini mi se).
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Budo75 wrote:
cHupjahalic@ wrote:a ja taman kontala da ulozim nesto novca u kakav stancic u Sarajevu. :D valjda uspijem dici kakav kredit :D

eh, ali kopka me da li ima bujruma za mene mada se slabo snalazim u glavnom gradu? :D

@Budo sretno i nadam se da ces naci nesto. :)
Hvala na podrsci, a sto se tice bujruma, 500 hiljada stanovnika u Sarajevu i budes li od svakog ocekivala bujrum neces nidokle doci ;-) .
ma ne brinem se ja, ja sam nekada davno dobila "clansku" karticu tog kluba i cuvam je k`o oci u glavi. :D

najbolje ti je da odes do Sarajeva, pogledas mjesta, kako se cijene krecu i sta tebi odgovara.
meni se nekako najvise svidja C. Vila, Malta i Grbavica.
danas

Post by danas »

basta sljezove boje wrote:nije mi jasno sto ova ekipa iz Svedske ne ide na Time-sharing vec kupuje stanove koje koristi jednom godisnje. Time-sharing funkcionira odlicno u turistickim mjestima, postoje opcije fixed weeks & floating weeks
vjerovatno iz istog razloga iz kojeg ljudi kupuju kucu ili auto a ne iznajmljuju i idu na lizing...
basta sljezove boje

Budo75 wrote:
basta sljezove boje wrote:nije mi jasno sto ova ekipa iz Svedske ne ide na Time-sharing vec kupuje stanove koje koristi jednom godisnje. Time-sharing funkcionira odlicno u turistickim mjestima, postoje opcije fixed weeks & floating weeks
U dosta slucajeva se neradi samo o koristenju jednom godisnje. Inace se slazem sa tvojom teorijom.
OK. Posto si napisao da ne zelis biti ovisan o komunalnom prevozu mislim da ti je najbolje potraziti nesto u sirem centru grada, odnosno od Vijecnice do Marijin-Dvora i po brdima. Tramvaj i trolejbus ovise o struji, a sjecam se da se desavalo da zimi zbog snijega autobus ne moze da se popne na Kosevsko. Najbolje ti je da napravis listu i odredis sto ti je vazno a sto nije i izracunas procente. Family-friendly je prije bila Ilidza, naselje Pejton i Aerodromsko naselje u kojem svaki stan ima svoj ulaz. Nesto slicno je bilo i na Breci, ali je Breka uvijek bila precijenjena. U ratu se stanovnistvo jako izmjesalo, tako da u svakom kvartu imas i univerzitetskih profesora i kriminalaca. Najveca sansa da nesto nadjes su stanovi vojnih lica koji su otisli u Srbiju. Najvise takvih imas na Grbavici i u Hrasnom. Ni slucajno ne uzimaj Ciglanu, jer terase prokisnjavaju, a zgrade naslonjene na brdo nemaju lifta, pa moras ili kosim ili pjeske. Mozda ti je najbolje da kad dodjes u Sarajevo odmah das oglas u novine da trazis stan, relaciju i cijenu i vidis hoce li se neko javiti
tbaharis

Post by tbaharis »

mamica 31 wrote:ovi moji prijatelji (svi frisko zasnovali porodicu) su ili kupili stan na Dobrinji, ili planiraju kupit zemljiste na onom dijelu iza Pionirske :oops:
nisam ti prijatelj al sam kupio plac "iza Pionirske"... :lol: :lol: :lol:
basta sljezove boje

tbaharis wrote:
mamica 31 wrote:ovi moji prijatelji (svi frisko zasnovali porodicu) su ili kupili stan na Dobrinji, ili planiraju kupit zemljiste na onom dijelu iza Pionirske :oops:
kupiti kucu na Ilidzi ili u Nahorevu je odlicna stvar za nekoga ko je stalno u sarajevu, ali zasto bi se covjek iz Svedske gnjavio sa kucom? Bolje mu je uzeti stan, manja je briga
tbaharis

Post by tbaharis »

basta sljezove boje wrote:
tbaharis wrote:
kupiti kucu na Ilidzi ili u Nahorevu je odlicna stvar za nekoga ko je stalno u sarajevu, ali zasto bi se covjek iz Svedske gnjavio sa kucom? Bolje mu je uzeti stan, manja je briga

ma ja to malo radi mamice, kaze samo njeni prijatelji kupuju placeve na nahorevu... :lol: :lol: :lol:
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Zavatoni wrote:
chuchumbamayumbe wrote:To ono...kifli po 15kf i jedan jogurt, na teletinu zaboravi, samo junetina... :D
Ja sam se ozenio, i za poklon od punca i punice smo dobili njihov stan, a oni otisli da zive kod bake... :)
I ne znamo koliko smo sretni kada vidimo kako se raja handri da se stambeno obezbijedi.
Javiš li se puncu svako jutro da ga upitaš jel' se fino naspav'o? :D

Po meni nije baš neka sretna opcija? A nisam neki konzervativac? :D

No hard feelings :D

Malo se samo zezam. Ipak si ti sretan čo'ek. Bez obzira na peglanje, usisavanje,... :D
Ne javljam se puncu ni punici, nazove ih zena katkad posto zivi u drugoj drzavi...
Inace, ne peglam ti ja, ponekad usisavam. Puno radim(o) pa damo zeni jednom sedmicno da dodje, malo poradi, opegla, usisa po potrebi i tako to.
Neka svako radi svoj posao i zaradjuje.
Smatram se sretnim, pogotovu kada vidim kako ljudi deveraju.
p.s. ne moras četiri posta stavljati, dovoljan je i jedan. :)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

ibro dirka wrote:Breku zaboravi, jer je nevjerovatno precijenjena, a komunalni prevoz ocajan. Jedina pozitivna strana je sto je na brdu, pa trenutne stanovnike tako potsjeca na zavicaj.

DOooooooobraaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

potsjeca-podsjeca ( bez zlih namjera :wink: )
Post Reply