Placa li te ko da otvaras ovako glupe teme ili je samo dosada u pitanju?Nayya wrote:Je li vam se dešavalo da vam se zgadi osoba koja vam se udvara, nabacuje...
Situacija je slijedeca, ne fali tipu nista, lijep, pametan, zgodan, nije naporan, ... ALI mi se nakon određenog vremena jednostavno zgadio, kad mi piše toliko me nervira, neću da odgovaram, ni sama ne znam sto, bez razloga...![]()
![]()
Sad pitanje kao u dječijim časopisima: Da li sam normalna?![]()
![]()
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- radiša
#26 Re: Zgadio mi se tip
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#27 Re: Zgadio mi se tip
Ne djasvi ti se.
Ohladilo.
Svak svojim putem.
Da li si normalna?
Otkud znam. Nisam psihijatar.
Mozda jesi, mozda nisi.
Ko ce ga znati. Danas je to relativan pojam.
Ohladilo.
Svak svojim putem.
Da li si normalna?
Otkud znam. Nisam psihijatar.
Mozda jesi, mozda nisi.
Ko ce ga znati. Danas je to relativan pojam.
-
Nayya
#28 Re: Zgadio mi se tip
radiša wrote:Placa li te ko da otvaras ovako glupe teme ili je samo dosada u pitanju?Nayya wrote:Je li vam se dešavalo da vam se zgadi osoba koja vam se udvara, nabacuje...
Situacija je slijedeca, ne fali tipu nista, lijep, pametan, zgodan, nije naporan, ... ALI mi se nakon određenog vremena jednostavno zgadio, kad mi piše toliko me nervira, neću da odgovaram, ni sama ne znam sto, bez razloga...![]()
![]()
![]()
Ne znam sto otvaras uopšte i odgovaras ako je glupa tema, imas more tema, izaberi sebi sta ti pashe
- radiša
#29 Re: Zgadio mi se tip
Zanima me,hajde odgovori na pitanje.Nayya wrote:radiša wrote:Placa li te ko da otvaras ovako glupe teme ili je samo dosada u pitanju?Nayya wrote:Je li vam se dešavalo da vam se zgadi osoba koja vam se udvara, nabacuje...
![]()
![]()
Ne znam sto otvaras uopšte i odgovaras ako je glupa tema, imas more tema, izaberi sebi sta ti pashe
- muha_sa
#30 Re: Zgadio mi se tip
imaš pravo, žiku mu frizaNayya wrote:Je li vam se dešavalo da vam se zgadi osoba koja vam se udvara, nabacuje...
![]()
![]()
-
Nayya
#31 Re: Zgadio mi se tip
Nayya wrote:radiša wrote:Placa li te ko da otvaras ovako glupe teme ili je samo dosada u pitanju?Nayya wrote:Je li vam se dešavalo da vam se zgadi osoba koja vam se udvara, nabacuje...
![]()
![]()
na sta da odgovorim, odgovor si dobio, tebi ako je zanimljivija tema "koliko ste treba guzili u zivotu" bujrum tamo, na moje ne ulazi i kraj.
- radiša
#32 Re: Zgadio mi se tip
Odgovoris na pitanje placa li te ko za ovako glupe teme ili dosada.Jos me zanima zbog cega kontas da si nekom zanimljiva da bi te neko procjenjivao da li si normalna ili ne?Ako mislis da nisi odes doktoru a ne pitas ovde.Nayya wrote: na sta da odgovorim, odgovor si dobio, tebi ako je zanimljivija tema "koliko ste treba guzili u zivotu" bujrum tamo, na moje ne ulazi i kraj.
- SmokingMan
#33 Re: Zgadio mi se tip
Doktor,samo doktor ovo može da obradi.radiša wrote:Odgovoris na pitanje placa li te ko za ovako glupe teme ili dosada.Jos me zanima zbog cega kontas da si nekom zanimljiva da bi te neko procjenjivao da li si normalna ili ne?Ako mislis da nisi odes doktoru a ne pitas ovde.Nayya wrote: na sta da odgovorim, odgovor si dobio, tebi ako je zanimljivija tema "koliko ste treba guzili u zivotu" bujrum tamo, na moje ne ulazi i kraj.
-
Nayya
#34 Re: Zgadio mi se tip
radiša wrote:Odgovoris na pitanje placa li te ko za ovako glupe teme ili dosada.Jos me zanima zbog cega kontas da si nekom zanimljiva da bi te neko procjenjivao da li si normalna ili ne?Ako mislis da nisi odes doktoru a ne pitas ovde.Nayya wrote: na sta da odgovorim, odgovor si dobio, tebi ako je zanimljivija tema "koliko ste treba guzili u zivotu" bujrum tamo, na moje ne ulazi i kraj.
Ja ne znam kakav ti problem imas sa mnom, i ako nisi skontao pitanje da li sam normalna je zezancija, hajde molim te prođi me se sad prgavi stvore.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#35 Re: Zgadio mi se tip
povali ga za svaki slučaj
- radiša
#36 Re: Zgadio mi se tip
Zasto bih imao problem,samo te pitam cemu ovako glupe teme a ti vrijeđasNayya wrote: Ja ne znam kakav ti problem imas sa mnom, i ako nisi skontao pitanje da li sam normalna je zezancija, hajde molim te prođi me se sad prgavi stvore.
- muha_sa
#37 Re: Zgadio mi se tip
hoš rijet-- iskoristi i hekniVelkoski wrote:povali ga za svaki slučaj
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#38 Re: Zgadio mi se tip
ma ja, ugodno s korisnimmuha_sa wrote:hoš rijet-- iskoristi i hekniVelkoski wrote:povali ga za svaki slučaj
- ho oponopono
#39 Re: Zgadio mi se tip
...e, ovako se zavlači frajer...i traumatizira za buduće djeve...a sve od strane....fele attention whore...jaoo znate li ljudi one osjećaje kad vam neko k'o eto bitan postane totalno nebitan...eee vidite, to je sada on za mene...Nayya wrote:Je li vam se dešavalo da vam se zgadi osoba koja vam se udvara, nabacuje...
![]()
![]()
...najgore je ovo ko fol bolan, nemam ni jedan jebeni razlog...
...a najvažniji je da ti lik ne paše, nije po tvom jusu ...a hoćeš haman da ispadneš fina djeva...pa nazor s njim hinjski i dalje hi hi pi hi...dok lik ne skonta sam da ga ne fermaš ni 2% i prestane ti se javljati...onda ti možeš mirno pajkiti, a njega ionako ko jebe...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#40 Re: Zgadio mi se tip
da se na vrijeme prestao javljati mozda bi postao i zanimljiv
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#41 Re: Zgadio mi se tip
daj mu jednom... mozda popusti i prestane se javljati... ali nemoj se plaho truditi da mu se slucajno ne svidi
- HAVANA
#42 Re: Zgadio mi se tip
Al nemoj pusit,zvace te stalno.
-
handžar88
#43 Re: Zgadio mi se tip
Da ce mirno pajkiti to bi bilo vrh, nego onda ce joj crv uci u mozak s pitanjima jesam se to i ja njemu zgadila? Pa ce se onda ona njemu javljati da odgovori na pitanja crva i kad se uvjeri da nije tako onda ce joj se opet zgadit i zavlacit ga jos par mjeseci..ho oponopono wrote:...e, ovako se zavlači frajer...i traumatizira za buduće djeve...a sve od strane....fele attention whore...jaoo znate li ljudi one osjećaje kad vam neko k'o eto bitan postane totalno nebitan...eee vidite, to je sada on za mene...Nayya wrote:Je li vam se dešavalo da vam se zgadi osoba koja vam se udvara, nabacuje...
![]()
![]()
...najgore je ovo ko fol bolan, nemam ni jedan jebeni razlog...
...a najvažniji je da ti lik ne paše, nije po tvom jusu ...a hoćeš haman da ispadneš fina djeva...pa nazor s njim hinjski i dalje hi hi pi hi...dok lik ne skonta sam da ga ne fermaš ni 2% i prestane ti se javljati...onda ti možeš mirno pajkiti, a njega ionako ko jebe...
Djevojko draga dabome da nisi normalna i sto prije posjeti doktora..
- Ljakan
#44 Re: Zgadio mi se tip
Jos jedan glas za doktora.
-
Nayya
#45 Re: Zgadio mi se tip
Haha e sto se ismijah komentarima... Ovdje zaista ne smijes nista ni pitati da te ne napadne neko
Pokupih razne epitete al' ovaj mi je najjaci, "anttention whore" e ti si bas ubo, sto se kaze ko prstom u g... no comment
Forum je tu valjda da podjelimo iskustva, misljenja, savjete a ne da te neko zaskače, napada, naziva kučkom, ovim i onim. Koliko zlobnih, frustriranih ljudi na jednom mjestu, NEMAM RIJECI...čast izuzecima.
Forum je tu valjda da podjelimo iskustva, misljenja, savjete a ne da te neko zaskače, napada, naziva kučkom, ovim i onim. Koliko zlobnih, frustriranih ljudi na jednom mjestu, NEMAM RIJECI...čast izuzecima.
- muha_sa
#46 Re: Zgadio mi se tip
šta si odlucilaNayya wrote:Haha e sto se ismijah komentarima... Ovdje zaista ne smijes nista ni pitati da te ne napadne nekoPokupih razne epitete al' ovaj mi je najjaci, "anttention whore" e ti si bas ubo, sto se kaze ko prstom u g... no comment
neceš se više dopisivat, blokirat njegov broj
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#47 Re: Zgadio mi se tip
da momak samo zna koljko je tanka linija izmedju seksona i zgadjenja 
- irac300
#48 Re: Zgadio mi se tip
Ova pokretačica teme i merlinka što je banovana na religijskim temama (k'o biva neka velika vjernica, a prva tema koju je pokrenula, momak joj prerano svršava)
, k'o dvije sestre blizanke.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#49 Re: Zgadio mi se tip
a zato se on njoj zgadio...irac300 wrote:Ova pokretačica teme i merlinka što je banovana na religijskim temama (k'o biva neka velika vjernica, a prva tema koju je pokrenula, momak joj prerano svršava), k'o dvije sestre blizanke.
- vješalica
#50 Re: Zgadio mi se tip
Sama je kriva sto joj se zgadio