Isto nostalgija ,kao i za Jugoslavijom..muha_sa wrote:nekad smo i mi ziliguHAVANA wrote:Bolje nam je da guzimo nego sto pratimomuha_sa wrote:pratim
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- animals
#176 Re: Preuranjena ejakulacija
- spreca
#177 Re: Preuranjena ejakulacija
ostala su samo sjecanjamuha_sa wrote:nekad smo i mi ziliguHAVANA wrote:Bolje nam je da guzimo nego sto pratimomuha_sa wrote:pratim
-
Nepass
#178 Re: Preuranjena ejakulacija
Nek popije 10-12 piva onda ce moci do sabahamerlin246 wrote:Pozdrav ljudi. Vec duze vrijeme imam jedan OGROMAN problem sto se tice seksa.U vezi sam s deckom godinu i pol dana.Ovaj problem je meni postao uzasan i ni s kim ne mogu o tome da pricam jer mi je jako neugodno. Radi se o tome da on prebrzo svrsi kada god imamo odnos.Nekada ne dođe ni do pentracije, a on je na vrhuncu. Nas sex ne traje ni dvije minute. Znaci pocnemo se maziti,skidati i kada je on spreman stavimo zastitu. I tada se desi uzas. Cim ja sjednem na njega on je gotov, cim dođe do pentracije. To doslovno ne traje ni minutu, opce nemamo pravi sex. I tako godinu i pol dana. Ja nikada nisam doživjela orgazam tokom seksa, nego kada on svrši onda pokusa nekako mene zadovoljiti ili oralno ili prstima, pa nekako jedva doživim klitoralni orgazam. I to je meni postalo vise tako iritirajuce jer kada stalno to na takav nacin radi, koza postane preosjetljiva i nekada poslje toga malo imam i bolove.
Ja tog decka stvarno volim i stalo mi je do njega, on je jedini decko s kojim sam imala sex, i bas sam vezana za njega. Dva puta sam mu spomenula nakon tog "sexa" da prebrzo svrši i da se mora malo nauciti kontrolirati ali on nije to komentirao. Ja shvacam da je njemu tesko o tome da prica i meni je neugodno to da mu govorim ali nista nismo napredovali godinu i pol dana. Ja sam u pocetku mislila da je to zato jer nema iskustva, da ima mozda tremu, da je preuzbuđen ali vidim da to nije razlog. A pokusavala sam svasta zaista..I da budem njeznija i da idemo polako i nakon drugog, treceg puta da pokusamo ponovo ali nista ne pomaze. Jos mi je najgore sto mi je neugodno s njim o tome pricati jer se plasim da cu ga povrijediti.
Molim vas ako mozete da savjetuje nesto jer ja bih voljela da imamo pravi sex koji ce trajati duze od dvije minute.Ili ako su neki muskarci ili zene imali slicna iskustva u vezama, ako jeste kako ste rijesili to?
-
Nepass
#179 Re: Preuranjena ejakulacija
Jarane ja kad se umorim ne bih guzio ni za pareopal wrote:Teretana, trčanje, sport....mali mora da se aktivira...ako je aktivan....onda ima posla za nekog doktora, terapeuta
Ili si ti ko charlize theron
Kakva aktivnost.
- HAVANA
#180 Re: Preuranjena ejakulacija
Eeee,a u jugoslaviji nisam imo ni djece,ni cuke...animals wrote:Isto nostalgija ,kao i za Jugoslavijom..muha_sa wrote:nekad smo i mi ziliguHAVANA wrote: Bolje nam je da guzimo nego sto pratimo
-
Nepass
#181 Re: Preuranjena ejakulacija
Koji mu je merak 4,5h se sexati?bejbi91 wrote:Što su svi na ovom forumu neprijateljski nastrojeni?dulekrele wrote: A za ta 4,5 h partnerka pravila rucak i pospremala po kuci.Ili vecina forumasa ima problem sa preuranjenom ejakulacijom pa su isfrustrirani
- HAVANA
#182 Re: Preuranjena ejakulacija
Eki 4,5 sati...Ne gumo spavat u komadu toliko,ustanem da keksa pojedem ili nesta. 
- zforumas
#183 Re: Preuranjena ejakulacija
i objasnjav'o mu sta je merakKvaziExpert wrote:ovdje gomila komentara ljudi kojima je prič'o jedan koji je gled'o
- Ridjobrki
#184 Re: Preuranjena ejakulacija
Samo nek nanijeti na ovog prvog, nijjet se pika.zforumas wrote:ma voli ti njega a podaj nekom drugom
- HAVANA
#185 Re: Preuranjena ejakulacija
Pa brko dragi nidje te, i sretnemo se na ejakulaciji. 
- Ridjobrki
#186 Re: Preuranjena ejakulacija
A evo, naletim kad mogu đe pripomoć'. 
- HAVANA
#187 Re: Preuranjena ejakulacija
Ti zapjevas garant neku sporu od zaima imamovica dok zisgu...razvuce se...Evooooo ovuuuuu rumeeeen ruzuuuuu
- merlin246
#188 Re: Preuranjena ejakulacija
Pa najgore i je sto on nije bas svjestan toga cini mi se,jer bas nista do sada niti je spominjao niti poduzimao..Nemam neki osjecaj da ga to brine i frustrira..Connaisseur Karlin wrote:ne znam kako i koliko muskaraca postane svijesno problemadale cooper wrote:Očigledno da je njemu i dvije minute sasvim dovoljno, a njoj nije ni izbliza.Connaisseur Karlin wrote:malo je cudno da tip ima problem preuranjene ejakulacije i nema potrebe da rijesi problem !?
zasto djevojka pokusava rijesavati za njega i umjesto njega![]()
malo me cudi da on toga nije svjestan, no , ako mu ona ne kaze, nece nikad ni saznati![]()
njacesce muskarac prvo zadovolji zenu, neka oni preokrenu ulogu,ona moze prvo njega zadovoljiti,a potom on nju zadovlji drugom turom![]()
ali to nije rijesenje problemakakav je to seks bez dobre predigre
Isto sam citala da svako treci-cetvrti muskarac ima taj problem
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#189 Re: Preuranjena ejakulacija
HAVANA wrote:Pa brko dragi nidje te, i sretnemo se na ejakulaciji.
brko izgleda svršio forumašku karijeru
- mad_max_ba
#190 Re: Preuranjena ejakulacija
Ma svaki ima problem u početku, kasnije nadođe šta li. Sve je psiha vjeruj mi i zaista trebaš sa njim popričati o tome, ali ne na način suočavanja već naokolo, a i on je svjestan tog problema ko god kaže drugačije laže.merlin246 wrote:
Pa najgore i je sto on nije bas svjestan toga cini mi se,jer bas nista do sada niti je spominjao niti poduzimao..Nemam neki osjecaj da ga to brine i frustrira..
A jbg nije mi jasno ni to da nakon prvog puta barem drugi ne traje malo duže.....
EDIT:
Njega je stid priznat taj "problem" ali je svjestan 100%, stid ga je čak i razgovarati o tome, zato pažljivo.
- merlin246
#191 Re: Preuranjena ejakulacija
mad_max_ba wrote:Ma svaki ima problem u početku, kasnije nadođe šta li. Sve je psiha vjeruj mi i zaista trebaš sa njim popričati o tome, ali ne na način suočavanja već naokolo, a i on je svjestan tog problema ko god kaže drugačije laže.merlin246 wrote:
Pa najgore i je sto on nije bas svjestan toga cini mi se,jer bas nista do sada niti je spominjao niti poduzimao..Nemam neki osjecaj da ga to brine i frustrira..
A jbg nije mi jasno ni to da nakon prvog puta barem drugi ne traje malo duže.....
EDIT:
Njega je stid priznat taj "problem" ali je svjestan 100%, stid ga je čak i razgovarati o tome, zato pažljivo.
Kakav nacin suocavanja hahah
Pa necu mu glavu odrubit
- mad_max_ba
#192 Re: Preuranjena ejakulacija
Ma neko napisa trebas ti njemu reć vakav si nakav si, nezadovoljavaš me i to ti je to, nema toga. Nakon takvog razgovora samo može svađa nastupiti i ništa se neće rješiti.merlin246 wrote:mad_max_ba wrote:Ma svaki ima problem u početku, kasnije nadođe šta li. Sve je psiha vjeruj mi i zaista trebaš sa njim popričati o tome, ali ne na način suočavanja već naokolo, a i on je svjestan tog problema ko god kaže drugačije laže.merlin246 wrote:
EDIT:
Kakav nacin suocavanja hahah![]()
![]()
![]()
Pa necu mu glavu odrubit
Polahko, mislim, milim tonom. Uvodom pa onda razgovorom.
Nemoj da ti ja govorim kako.....
- merlin246
#193 Re: Preuranjena ejakulacija
Dobro hahah znam ja kako cu 
- HAVANA
#194 Re: Preuranjena ejakulacija
Vako bamerlin246 wrote:Dobro hahah znam ja kako cu
annoy wrote:popusi mu prije seksa
i objasni mu sta krivo radi kad te zadovoljava prstima, umjesto da trpis iritaciju i bol
- mad_max_ba
#195 Re: Preuranjena ejakulacija
ma i ja sam kontao nesto na taj fazonHAVANA wrote:Vako bamerlin246 wrote:Dobro hahah znam ja kako cu![]()
annoy wrote:popusi mu prije seksa
i objasni mu sta krivo radi kad te zadovoljava prstima, umjesto da trpis iritaciju i bol
uz pitanje
Koliko će mali izdržati većeras
- zforumas
#196 Re: Preuranjena ejakulacija
a kao odgovor dobije kapi za ocimad_max_ba wrote: ma i ja sam kontao nesto na taj fazon
uz pitanje
Koliko će mali izdržati većeras
- spreca
#197 Re: Preuranjena ejakulacija
daj da ti pokazem kako se to radi , pa ti posle njemu pokazimerlin246 wrote:Dobro hahah znam ja kako cu
- Dr. Kuca
#198 Re: Preuranjena ejakulacija
Dobra vagina se neda dugo jebavat. 3 min i splaaaash 
- Ridjobrki
#199 Re: Preuranjena ejakulacija
Forumaš u miroviniJoseMujica wrote:HAVANA wrote:Pa brko dragi nidje te, i sretnemo se na ejakulaciji.
brko izgleda svršio forumašku karijeru![]()
![]()
![]()
Ispuh'o k'o dušica, drug moj...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#200 Re: Preuranjena ejakulacija
pa dvije. minute je dovoljno, šta 'š se peglat' duže, nije trčanje