Šta mislite je li mu prvi put? Zadnji vjerovatno jeste

Biščani recite nam kakav je kao osoba, je li ovo bilo ocekivano?
Šta mislite ko bi naredni mogao primiti oznacene novce?

Moderator: O'zone
bumerangss wrote:Zadnji vjerovatno jeste![]()
dječak sa šibicama wrote:Glavno da ne pije uz ramazan, to je zabranjeno, mito se samo ne preporucuje (znam da je blj komentar, ali morao sam)
bumerangss wrote:a prije desetak dana proglašen najgradonacelnikom!![]()
Šta mislite je li mu prvi put? Zadnji vjerovatno jeste![]()
Biščani recite nam kakav je kao osoba, je li ovo bilo ocekivano?
Šta mislite ko bi naredni mogao primiti oznacene novce?![]()
O'zone wrote:Pao na najklasičniji način primopredaja označenih novčanica. Neko baš htio da mu dohaka. Izgleda da je konkurenacija za mjesto gradonačelnika Bihaća žestoka
Patriotska_Liga wrote:O'zone wrote:Pao na najklasičniji način primopredaja označenih novčanica. Neko baš htio da mu dohaka. Izgleda da je konkurenacija za mjesto gradonačelnika Bihaća žestoka
Očito da nije trebao puno da se trudi. Biće da se gospodin Emdžo osilio pa ga više nije bilo briga da li mu ko pokušava smjestiti. Daj ti meni mojih 10 hiljada i doviDŽenja.
Neko tamo u komentarima reče pade za siću. To u tim mitološkim krugovima jest sića, ali treba imati na umu da obični smrtnici rade otprilike godinu dana za ovu siću. Siću koju je on uzeo za 5 minuta ko zna koliko puta do danas. I on i mnogi drugi. Kako taj iz komentara to predstavi doDŽe mi ga žao. Almost.
Hajmo se sad malo igrati scenarija. Kad bi Emdžo ost'o kandidat za načelnika ja sam potpuno siguran da bi i pobijedio. Dakle sad, nakon ovog lopovluka, ne ranije kada je to bilo potpuno izvjesno. BiraĆima to ne bi smetalo nit' bi to impotentni SDP i DF bili u stanju da ovo iskoriste.
Mrko nam se piše, propasti nam ne daju.
Pismonosa wrote:Kad Bosanci sjednu da dumaju kakvo ime dati djetetu.
Nek je naše, ali i da nije tako često.
Emdžad!
Tito_i_Partija wrote:Pismonosa wrote:Kad Bosanci sjednu da dumaju kakvo ime dati djetetu.
Nek je naše, ali i da nije tako često.
Emdžad!
I zena mu Adelaida.
Pismonosa wrote:A nije ovo neka vijest. Svi uzimaju mito.
Naslov bi trebao da glasi "Emdžad naivno dozvolio da bude uhvaćen dok je..."
statixx wrote:- "Moj Emdzo, rekoh ja da primiris pred izbore i ramazan, a ti i dalje kopaj nos kad ja pricam."