Vlasnika FIS-a, supruga varala s prvim saradnikom, za razvod tražila 200 miliona KM!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderator: O'zone

Locked
resito
Posts: 70
Joined: 22/07/2015 17:04

Vlasnika FIS-a, supruga varala s prvim saradnikom, za razvod tražila 200 miliona KM!

Post by resito » 12/08/2015 15:52

Bosanskohercegovački privrednik Pero Gudelj, koji je juče pronađen s prostrijelnom ranom glave, nedaleko od Viteza, nalazi se na Intenzivnom odjeljenju Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i životno je ugrožen. – Stanje je i dalje teško, Gudelj je pod stalnim nadzorom ljekara i ne možemo reći da je van životne opasnosti, kazala je portparolka Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Muamera Šehić.

Image

Prema njenim riječima, informacije o načinu liječenja, operativnom zahvatu te stepenu zadobijenih povreda u skladu sa zaštitom pacijenta ne mogu se iznositi u javnost. Gudelj je, podsjećamo, pronađen jučer oko 13.30 sati s povredama glave nanesenim vatrenim oružjem na lokalnom putu u naselju Krčevine, koji vodi prema farmi u njegovom vlasništvu. Na mjestu gdje je pronađen zatečeno je navodno i pismo, te istražitelji sumnjaju da se radi o pokušaju samoubistva, piše Slobodna Bosna. Gudelj je preživio pokušaj samoubistva jer metak nije ušao duboko u glavu, budući da je pucao iskosa. Ljekari su izveli operativni zahvat na rani dubokoj sedam centimetara a operativni zahvat koji je trajao skoro punih 7 sati uspješno je izveden i pacijent je trenutno u teškom ali stabilnom stanju.
Pero Gudelj (60) iz sela Gornja Večerska u Vitezu, vlasnik trgovinskog lanca FIS, ostavio je u automobilu oproštajno pismo, prenosi Večernji list. – Oproštajno pismo s nekoliko rečenica s poznatim Perinim rukopisom zatečeno je u vozilu i u njemu je uputio posljednji pozdrav članovima porodice, a dio njegova sadržaja se odnosi na podjelu imovine, odnosno otkrio je tačnu lokaciju već ranije napisanog testamenta u kojem se navodi kome ostavlja svoje veliko bogatstvo koje je desetljećima mukotrpno sticao. Ranije je poručivao i ženi da se vrati djeci. U posljednje vrijeme je imao i psihičkih i srčanih, kao i porodičnih problema, pa je boravio u zagrebačkoj bolnici. Međutim, ni to očito nije pomagalo, kazali su za Večernji list Perini prijatelji koji o njemu imaju samo riječi hvale.
Nisu poznati pouzdani razlozi zbog čega je ovaj ugledni privrednik sebi pokušao uzeti život. Navodno je bio pred razvodom braka, zbog preljube supruge Snežane koju je nedavno zatekao “in flagranti” sa svoijim najbližim saradnikom iz uprave kompanije FIS. Razočarani biznismen smijenio je kompletnu upravu kompanije, a od nevjerne supruge zatražio je razvod braka na šta je ona pristala uz zahtjev za podjelom cjelokupne imovine stečene u braku, a to bi po prilici značilo da bi joj pripalo oko 200 miliona KM. (Slobodna Bosna)Fadila Hasanovic Trebao je njoj mozak prosuti,a ne sebi!


Ivica Nikic Trebo si je Pero lupat a ti lupao po parama nisi ocito imao kad,to je dokaz da su zene ,izvinjavam se pojedinim i pravim zenama ali su vragovi no


Selimovic Almin za 20 000 mogo je obrisat sa dunjajluka caca je jebo


Fahira Hasanovic Udate su sad i najvece kurve,kriju se iza braka,a rade najgore stvari...cast izuzecima...


Sabit Vehabovic · Bosnia and Herzegovina
jarane nisi trebao pucati u sebe u gnjidu je bilo lakse sad si je ostavio da svoju zelju ostvari samo nju si trebao smaknuti jedno 12.god i imas mir to je najlakse jebes zatvor i on je za ljude a ne u sebe pucati sada ti se smije i kaze sigurno vidi budale


Faruk Kovacevic · Visi Bravar
Ma dadni nekom 100 hiljada nek je dadne medvjedima u pionirskoj dolini nek je pokjedu
:oops: :run: :run: :run:


User avatar
iz dna duše
Posts: 1394
Joined: 24/06/2008 13:38

Re: Vlasnika FIS-a, supruga varala s prvim saradnikom, za razvod tražila 200 miliona KM!

Post by iz dna duše » 12/08/2015 16:05

Želim mu da se oporavi, da se vrati zdrav svojoj djeci, rodbini, prijateljima i naravno hiljadama zaposlenika...

Preljuba njegova ili preljuba njegove žene nisu stvari koje bi nas trebale zanimati, jer je neukusno da pričamo o tome. To je njegov porodični problem. posebno detalji preljube, s kim, gdje, kako, zašto....

Nijedan razlog nije vrijedan da se čovjek ubije.
Komentari u vezi sa ovom "informacijom", koja nas okolo ne treba da zanima su grozni. Preporučujem svima da pometu ispred svojih vrata. I muškarci i žene. jer možda se to upravo i ovima koji ovako ružno komentarišu dešava, samo još ne znaju.

User avatar
cenecimoveocino
Posts: 2126
Joined: 31/12/2013 23:00
Location: Zenica

Re: Vlasnika FIS-a, supruga varala s prvim saradnikom, za razvod tražila 200 miliona KM!

Post by cenecimoveocino » 12/08/2015 16:05

Pionirska dolina i međedi :-)

User avatar
muminovic
Posts: 3267
Joined: 17/08/2013 15:10

Re: Vlasnika FIS-a, supruga varala s prvim saradnikom, za razvod tražila 200 miliona KM!

Post by muminovic » 12/08/2015 16:38

Forum nije mjesto za ovakve teme.

Locked