S obzirom da sam danas zbog posla nekoliko sati proveo u vožnji iskoristio sam vrijeme da pratim šta se "pušta" na raznim radio stanicama, prije svega onim iz rs-a. Na gotovo svim radio stanicama puštala se muzika, u vrijeme dženaze na rtrs-u raspravljaju o tenisu... Nisam bio iznenađen ali me sve to skupa iznerviralo, pogotovo imajući u vidu da smo prije mjesec-dva zbog ubistva jednog policajca (usput koji je bio na spisku osumnjičenih za ratne zločine) svi "žalili". Čak su moji prijatelji taj dan doživjeli verbalni, a zamalo i fizički napad od strane graničnog policajca jer nisu utišali radio pri prelasku granice dok "njihovi" ginu od "naših".
Jedina radio stanica na kojoj se poštovao dan žalosti je Bobar radio.
Svi koji me u privatnom životu poznaju, znaju da rijetko kad (gotovo nikad) ne psujem. Ali pošto me ovo čitav dan kopka ne mogu da odolim i da ne jebem mater (i ostale članice uže porodice) svima redom iz sljedećih radio stanica:
- rtrs
- nes radio
- bn radio
- free radio
- radio mir međugorje
- još neke radio stanice kojima nisam uspio dokučiti ime
a posebno odgovornima koji su prije mjesec-dva dana u "naše" ime usvojili da bude dan žalosti zbog ubistva jednog zločinca.
Toliko od mene