.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

skafiskafsnjak

#76 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by skafiskafsnjak »

Pa sta ja znam... los comp ima. Mobitel takodjer nije neki.

Mozda je bas potrebna điđa :D
Ev nadjoh na nekoj akciji za 170 KM nov ovaj 2Look

PS: pomisljao sam bio i na neki racunar ... ali mislim da je ovaj tablet bolje :D
Poison_Ivy

#77 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by Poison_Ivy »

L00d wrote:Pa sta ja znam... los comp ima. Mobitel takodjer nije neki.

Mozda je bas potrebna điđa :D
Ev nadjoh na nekoj akciji za 170 KM nov ovaj 2Look

PS: pomisljao sam bio i na neki racunar ... ali mislim da je ovaj tablet bolje :D
Mislim da imam taj isti, dobila za rođendan :lol: :lol: :lol: zato i predlažem
pakica_

#78 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by pakica_ »

ma sve moze :D to je bolje kupit, sta ima od sata :P ovaj 2look nije Bog zna kakav, al' obzirom da sumnjam da ti je djevojka arhitekta pa joj treba bruka dobar racunar, ovo je super zajebancija.. cak razmisljam i ja sebi da uzmem ovo kino :D najsladja mi je tastatura :lol:
honky tonk

#79 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by honky tonk »

kupi joj haljine, srebrene lancice, crvene maline i karto do hAmerike 8-)
JOINT_1921
Vozim: odlično

#80 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by JOINT_1921 »

honky tonk wrote:kupi joj haljine, srebrene lancice, crvene maline i karto do hAmerike 8-)
I opet ce ku*va otici s drugim.. Treba biti srednje dobar, ne toliko dobar... :D :D
honky tonk

#81 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by honky tonk »

jel ti to s jaranom ošla?? :mrgreen:
JOINT_1921

#82 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by JOINT_1921 »

honky tonk wrote:jel ti to s jaranom ošla?? :mrgreen:
Ma kakvi, nisam ja papak... :zoka: :dance:
honky tonk

#83 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by honky tonk »

jah... ma bice cura ;-)
JOINT_1921

#84 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by JOINT_1921 »

honky tonk wrote:jah... ma bice cura ;-)
Bice, samo ih ne treba previse razmaziti poklonima, tako uvijek mogu da ocekuju vise, a nece se razocarati nikad... :)
honky tonk

#85 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by honky tonk »

Image
Veliko Stopalo

#86 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by Veliko Stopalo »

ovo je pravi poklon za pravu djevojku. :)

Image
burekdzijabezmesa

#87 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by burekdzijabezmesa »

moda56 wrote:
plain vanilla wrote:prije nego se potrosis na medjeda, provjeri jel to ona stvarno zeli

e vala bas ,cuj medjeda ,kupis joj brate nesto konkretno haljinu ,cipele ..joj sto ne mogu ovog foliranja pa tacno mi bude lose majkemi moje
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
altgr

#88 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by altgr »

Veliko Stopalo wrote:ovo je pravi poklon za pravu djevojku. :)

Image
Kako super ideja, a jos bolji poklon. :)
:thumbup: :thumbup:
tagomago

#89 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by tagomago »

honky tonk wrote:kupi joj haljine, srebrene lancice, crvene maline i karto do hAmerike 8-)
:lol: ona plače on je nežno ljubi, za njih dvoje više sreće nema
vulkan777

#90 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by vulkan777 »

Tražio sam sličnu temu za ovaj svoj problemčić pa eto da ne bi fulio ova mi nekako najbolje odgovara. Ovako, sutra mi je djevojci rođendan i imali smo neku svađu sad i svašta nešta ali eto izgladili smo to i sutra će ona slaviti rođendan. Problem je taj što ja fakat nemam para da joj išta kupim za rođendan. Znači trenutno imam cenera u novčaniku i fakat ne mogu joj ništa uzeti. Djevojka nije materijalista,ne vjerujem da će je to zanimati,taj poklon ali opet na neki način očekivat će da joj ja nešta kupim i kako ću ja sad njoj reći da joj nisam ništa kupio za rođendan. Da kažem pravi razlog ili šta?
lajk

#91 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by lajk »

vulkan777 wrote:Tražio sam sličnu temu za ovaj svoj problemčić pa eto da ne bi fulio ova mi nekako najbolje odgovara. Ovako, sutra mi je djevojci rođendan i imali smo neku svađu sad i svašta nešta ali eto izgladili smo to i sutra će ona slaviti rođendan. Problem je taj što ja fakat nemam para da joj išta kupim za rođendan. Znači trenutno imam cenera u novčaniku i fakat ne mogu joj ništa uzeti. Djevojka nije materijalista,ne vjerujem da će je to zanimati,taj poklon ali opet na neki način očekivat će da joj ja nešta kupim i kako ću ja sad njoj reći da joj nisam ništa kupio za rođendan. Da kažem pravi razlog ili šta?
ruza 2km ona ne upakovana ;-)
ibizza

#92 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by ibizza »

Gjde u Sarajevu kupiti LIJEP zarucnicki prsten i koliko para da pripremim(otpirlike)? :D
Not My Idea

#93 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by Not My Idea »

vulkan777 wrote:Tražio sam sličnu temu za ovaj svoj problemčić pa eto da ne bi fulio ova mi nekako najbolje odgovara. Ovako, sutra mi je djevojci rođendan i imali smo neku svađu sad i svašta nešta ali eto izgladili smo to i sutra će ona slaviti rođendan. Problem je taj što ja fakat nemam para da joj išta kupim za rođendan. Znači trenutno imam cenera u novčaniku i fakat ne mogu joj ništa uzeti. Djevojka nije materijalista,ne vjerujem da će je to zanimati,taj poklon ali opet na neki način očekivat će da joj ja nešta kupim i kako ću ja sad njoj reći da joj nisam ništa kupio za rođendan. Da kažem pravi razlog ili šta?
Kupi joj ruzu i nesto slatko.
Lijepo joj objasni da trenutno nisi s parama.
Ako je cura normalna, shvatit ce. I ako ste u normalnoj vezi, to ne bi trebao bit problem tebi da kazes.
pakica_

#94 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by pakica_ »

lajk wrote:
ruza 2km ona ne upakovana ;-)
i btw, puno je ljepsa nego ona u celofanu :D
kupis joj neku tek procvjetalu ruzu i cokoladicu, i kazes joj kad budes pri kešu da ces je izvesti na neko fino mjestasce na veceru i bla bla :D sretno!
lajk

#95 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by lajk »

to je to :) i ljepse i sve nemoj samo mede :lol:
burek_in_space

#96 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by burek_in_space »

ibizza wrote:Gjde u Sarajevu kupiti LIJEP zarucnicki prsten i koliko para da pripremim(otpirlike)? :D
Mozhesh od 50 pa do 5000 KM, zavisi koliko si pri lovi. :D
Sofic, Sejfic, kako li se vec zove onaj zlatar na Charshiji.
ibizza

#97 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by ibizza »

burek_in_space wrote:
ibizza wrote:Gjde u Sarajevu kupiti LIJEP zarucnicki prsten i koliko para da pripremim(otpirlike)? :D
Mozhesh od 50 pa do 5000 KM, zavisi koliko si pri lovi. :D
Sofic, Sejfic, kako li se vec zove onaj zlatar na Charshiji.
Hvala brate :thumbup:
yup

#98 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by yup »

Prvi post i to ovdje, al hajd šta ćeš... :-D

Ovako, trebam pomoć (muških ili ženskih, ne znam ko će mi bolje pomoći), naravno u vezi poklona. :roll:

Ne živim u Bosni :cry: , dok cura da, pa mi to ponajveći problem predstavlja. Ubrzo će 14. 2, valentinovo je li (ona drži do toga) i normalno trebam joj nešto poklonit. Ali je problem što neću moći doći u Bosnu, da bi se vidili i da bih joj isti uručio.

E sad (dolazimo na glavno :-D ), mene zanima, da li je bedasto kupiti poklon pa joj isti poslati, poštom naravno :? ?? Meni nekako djeluje da jeste (ali vjerujem da mnogi ovdje bolje znaju od mene, naročito cure/dame, pa da pitam).. Ako nije, šta bi to bilo fino za kupit, a da se, je li, može poslati na taj način??

Nadam se da će biti korisnih savjeta ;-) i hvala unaprijed...

pozdrav ;-)
Neradnik

#99 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by Neradnik »

I kazu ne opstaju veze na daljinu :roll:
Kupice joj neko drugi sto se sekiras dzaba :lol:
Salim se pa posalji joj pare nek se provede sa drugim :D (da si kupi sta zeli sto izmisljat sad toplu vodu)
dusa_raskopuša

#100 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by dusa_raskopuša »

Bubke, koja li si ti stetocina. :lol: Ne doprinosis siroj drustvenoj zajednici ni 0%. Ne za*ebavaj ga, jos ce nesto umislit' pa se posvadjat' zbog tvojih furackih postova pred samo Valentinovo, misa mu. :twisted:

Je l' tebi bitno da joj nesto kupis, il' je njoj? Najbolje bi bilo da ti njoj dodjes, vjerujem da bi se obradovala vise nego ijednom drugom poklonu. Ali ako vec ne mo's, onda, ne znam, ako ce te ostavit' zbog prokletog (ne)poklona onda kupi joj, sta 's, sto se mora ni'e tesko. :mrgreen:

Mada je to meni malo nidje veze. Ni'e sve u poklonima i parama. (nemo' da bi se ko nadovez'o na ovu recenicu, da ne bi kupio zube po podu!)
Post Reply