Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stas kupovat, nacrtaj ga (papir i olovku pretpostavljam da imas) al OBAVEZNO hemijskom-duze ce trajat (ako bude grafitna stavi u celofan, inace se izbrise, razmrlja kad se dira papir, govorim iz iskustva...)
Zna li neko ima li gdje u Sarajevu na ovaj fazon jastučića (osim onih Gift shopova i sl.), ili da ima neka firma da se bavi tim. Prvo na pamet što mi pada one radnje što vrše printeve na majice i sl., ako neko zna da ima neka baš za toga još bolje.
Dobra fora u svakom slučaju, staviti neku sliku ili tekst na jastuk...
Zna li neko ima li gdje u Sarajevu na ovaj fazon jastučića (osim onih Gift shopova i sl.), ili da ima neka firma da se bavi tim. Prvo na pamet što mi pada one radnje što vrše printeve na majice i sl., ako neko zna da ima neka baš za toga još bolje.
Dobra fora u svakom slučaju, staviti neku sliku ili tekst na jastuk...
joj ja sam svojevremeno nesto printala na jedan jastuk mislim da sam sve to kupila i uradila u radnji na carsiji koja radi print na majice i to. Ne znam tacno kako da ti objasnim koja je, unutra imaju dooosta majica sa raznim natpisima, s lijeve je strane kad ides glavnom prema sebilju
Sunrise00 wrote:
joj ja sam svojevremeno nesto printala na jedan jastuk mislim da sam sve to kupila i uradila u radnji na carsiji koja radi print na majice i to. Ne znam tacno kako da ti objasnim koja je, unutra imaju dooosta majica sa raznim natpisima, s lijeve je strane kad ides glavnom prema sebilju
misslim da je to na glavnoj džadi kod česme od begove džamije...s lijeve strane
mandarina31 wrote:
Jebo medu, skonatat cu ovo Hvala altgr
Nema na cemu, ako Bog da i drugi put'.
Umjesto "markica" zalijepi svoju i njenu fotografiju, one male kao za pasos i ne zaboravi stavtiti svoj parfem na jastuk.
Baš danas pričam s prijetaljicom kako ne kontam te poklone mede, srca, jastuke, igračke...ono wtf...
kome to treba. Kupi joj živu životinju, šta će od igračke