.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ptičica

#101 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by ptičica »

Obzirom da ne zivis u Bosni, najbolje je da joj posaljes dostavom cvijeće, mislim da to radi Salon cvijeca "Kaktus" , a ti im mozes uplatiti preko neta. Evo ti stranica:www.kaktus.ba. Mislim da je to sasvim dovoljno,a ako bas insistiras na nekom poklonu, onda ga kupi i reci da ces joj predati prvi slijedeci put kad se vidite i da cete tada proslaviti valentinovo. :-D
Nadam se da sam pomogla, sretno. :)
Neradnik

#102 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by Neradnik »

dusa_raskopuša wrote:Bubke, koja li si ti stetocina. :lol: Ne doprinosis siroj drustvenoj zajednici ni 0%. Ne za*ebavaj ga, jos ce nesto umislit' pa se posvadjat' zbog tvojih furackih postova pred samo Valentinovo, misa mu. :twisted:
Realnost mi je vrlina 8-)
dusa_raskopuša wrote:Je l' tebi bitno da joj nesto kupis, il' je njoj? Najbolje bi bilo da ti njoj dodjes, vjerujem da bi se obradovala vise nego ijednom drugom poklonu. Ali ako vec ne mo's, onda, ne znam, ako ce te ostavit' zbog prokletog (ne)poklona onda kupi joj, sta 's, sto se mora ni'e tesko. :mrgreen:

Ni'e sve u poklonima i parama. (nemo' da bi se ko nadovez'o na ovu recenicu, da ne bi kupio zube po podu!)
Đe će dolazit ako npr.zivi u Australiji karta nije ispod milje bolje da joj milju posalje i sliku :mrgreen:
Cuj nije sve u parama :roll: nije nije ima nesto i u vazduhu :lol:
dusa_raskopuša

#103 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by dusa_raskopuša »

nije nije ima nesto i u vazduhu

Da, prasine, slazem se. :lol:

:smajlikojiBubketuizbijazube:
yup

#104 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by yup »

Vidim neko se zeza, neko ozbiljno, hvala i jednim i drugim. ;-)

Znam ja da bi najbolje bilo da ja dođem, ali kad se ne može, ne može se. Dalje, ne bih rekao, da će me ostaviti ako joj ne poklonim nešto, ali eto ona drži do toga i voli da joj se šta god poklanja, jbg.

Hvala na prijedlozima, pa vidjet ćemo šta će se moć uradit. Nadam se da će biti još kakvih.

I ne može mene zajebat taj bubke i takvi kao bubke, dovoljno godina imam da bih odvojio šalu od zbilje. :-D

Ovo sa kaktusom, nije loše :-D
lajk

#105 Re: Poklon za djevojku hehe

Post by lajk »

yup wrote:Vidim neko se zeza, neko ozbiljno, hvala i jednim i drugim. ;-)

Znam ja da bi najbolje bilo da ja dođem, ali kad se ne može, ne može se. Dalje, ne bih rekao, da će me ostaviti ako joj ne poklonim nešto, ali eto ona drži do toga i voli da joj se šta god poklanja, jbg.

Hvala na prijedlozima, pa vidjet ćemo šta će se moć uradit. Nadam se da će biti još kakvih.

I ne može mene zajebat taj bubke i takvi kao bubke, dovoljno godina imam da bih odvojio šalu od zbilje. :-D

Ovo sa kaktusom, nije loše :-D
ma ja udarila na dijasporu :mrgreen:

bez zeza ovo cvijece ti je ok ne mozes fulat ;-)
Post Reply