Pa mora malo randomizacije da bude zanimljivo.. zamisli svi isti, mir i sloga i sve te gluposti. Pokrenuo simulaciju, dosadilo i bogu u to gledati, pa rece idemo ispocetka, al uz nove postavke
LGBT+ parada - 2023.
- Dope_Man
#1376 Re: LGBT+ parada - 2023.
-
#1377 Re: LGBT+ parada - 2023.
Oprosti im, Gospodine, jer ne znaju sta cine
- vaučer
#1378 Re: LGBT+ parada - 2023.
John Cleese wrote: ↑13/07/2023 15:57 Nije covjek nista s tim u vezi odlucio. Bog je stvorio ruzu da bi bila lijepa covjeku, kao sto je i odredio da je prokreacija jedina svrha i jedini dopustiv povod spolne interakcije, a sve to iz beskrajne ljubavi prema ljudskom rodu
-
- Location: "People who brag about their IQ are idiots" - Stephen Hawking
#1380 Re: LGBT+ parada - 2023.
Amin i amen.John Cleese wrote: ↑13/07/2023 15:57Nije covjek nista s tim u vezi odlucio. Bog je stvorio ruzu da bi bila lijepa covjeku, kao sto je i odredio da je prokreacija jedina svrha i jedini dopustiv povod spolne interakcije, a sve to iz beskrajne ljubavi prema ljudskom rodu
- qlface
#1382 Re: LGBT+ parada - 2023.
Samo da vidite šta branite.
- JohnnyS
#1383 Re: LGBT+ parada - 2023.
Svesti sve pedere na ekstreme iz tweetova je kao svesti sve vjernike na vehabije ili katolibane
-
-
#1385 Re: LGBT+ parada - 2023.
Kod nas i u blizem komsiluku - ne, barem koliko mi je poznato
Ne bih rekao ni da je iko komentirajuci ovu temu odobravao egzibicionisticke ispade.
-
#1386 Re: LGBT+ parada - 2023.
Pa jer nisu glupi... Ide se korak po korak.John Cleese wrote: ↑14/07/2023 11:31Kod nas i u blizem komsiluku - ne, barem koliko mi je poznato
Ne bih rekao ni da je iko komentirajuci ovu temu odobravao egzibicionisticke ispade.
Sve parade u svijetu su povezane i iza svih stoje na kraju manje vise isti ljudi sve ostalo je 2+2....
Na mjestima gdjr imaju prava koja ovi kod nas sad traze, e tamo sada rade ove nastranosti.
- JohnnyS
#1387 Re: LGBT+ parada - 2023.
Krajnji cilj pedera je da svu djecu naguze. Logično.
- qlface
#1388 Re: LGBT+ parada - 2023.
Samo budala ili plaćeni LGBT bot smatra da je ovo "izolovani" ili "pažljivo probrani" slučaj. Ovakvih videa je ovdje od treće strane postavljeno gomilu, i problem je očigledno sistemski jer na videu gore čovjek je pokušao da prijavi upravo taj "egzibicionistički ispad" i rečeno mu je od strane policije da su paradaši zaštićena grupa kojoj ne smiju da prigovore ni kada devijanti mašu genitalijama djeci pred nosom.
A uvijek su bolesnici opsjednuti djecom na stotinama videa. Svaki dan bukvalno iskoči po najmanje jedan, što je malo previše za grupu ljudi koja čini 1-3% populacije.
I uvijek imaju zaštitu vlasti od svake posljedice i usput podršku u ispiranju dječijih mozgova bolesnim knjigama.
I onda se, kada djeci isperu mozgove, desi ono seksualno plesanje dvanaestogodišnjaka koje je pod pokroviteljstvom ne nekog pojedinca, nego cijele organizacije pedofila koju vlast podržava, kao što se desi i uništavanje života mladih ljudi bespovratnom hemijskom kastracijom.
A uvijek su bolesnici opsjednuti djecom na stotinama videa. Svaki dan bukvalno iskoči po najmanje jedan, što je malo previše za grupu ljudi koja čini 1-3% populacije.
I uvijek imaju zaštitu vlasti od svake posljedice i usput podršku u ispiranju dječijih mozgova bolesnim knjigama.
I onda se, kada djeci isperu mozgove, desi ono seksualno plesanje dvanaestogodišnjaka koje je pod pokroviteljstvom ne nekog pojedinca, nego cijele organizacije pedofila koju vlast podržava, kao što se desi i uništavanje života mladih ljudi bespovratnom hemijskom kastracijom.
-
#1389 Re: LGBT+ parada - 2023.
Sustinski vrlo slicnu paranoicnu argumentaciju mozes cuti i od ljudi koji negoduju komentirajuci masovne skupove zapjenjenih religijskih fanatikaMUNAFIK wrote: ↑14/07/2023 11:38Pa jer nisu glupi... Ide se korak po korak.John Cleese wrote: ↑14/07/2023 11:31
Kod nas i u blizem komsiluku - ne, barem koliko mi je poznato
Sve parade u svijetu su povezane i iza svih stoje na kraju manje vise isti ljudi sve ostalo je 2+2....
Na mjestima gdjr imaju prava koja ovi kod nas sad traze, e tamo sada rade ove nastranosti.
- Peacean
#1390 Re: LGBT+ parada - 2023.
LGBT+ je izgubio svaki smisao konstantnim uvođenjem novih kategorija i insistiranjem na povlasticama i diskriminaciji čime su počeli da okreću ljude protiv sebe. Njima bi sada dobro došao rebranding i novi sistem koji će uključivati i hetero osobe a u kojem će osuđivati štetne "smjerove" kao što su pedofilija, silovanja, zoofilija, nekrofilija. Takođe bi trebali da se vrate zalaganju za jednaka prava i udalje se od trenutnih traženja da budu iznad drugih. Ako nastave ovako vrlo brzo će ovi pokreti početi da nanose više štete nego koristi.
-
#1391 Re: LGBT+ parada - 2023.
Jos jednom - nisam jos ni cuo ni vidio da se nesto tome slicno desilo ni kod nas ni u blizem komsilukuqlface wrote: ↑14/07/2023 11:51 Samo budala ili plaćeni LGBT bot smatra da je ovo "izolovani" ili "pažljivo probrani" slučaj. Ovakvih videa je ovdje od treće strane postavljeno gomilu, i problem je očigledno sistemski jer na videu gore čovjek je pokušao da prijavi upravo taj "egzibicionistički ispad" i rečeno mu je od strane policije da su paradaši zaštićena grupa kojoj ne smiju da prigovore ni kada devijanti mašu genitalijama djeci pred nosom.
Dalje, ako sam nesto nazvao egzibicionistickim ispadom, to bi znacilo da ja takvo ponasanje tako dozivljavam (kao javnu demonstraciju parafilije), a ne da komentiram njegovu ucestalost - nisam zapazio da takvo ponasanje iko ovdje odobrava.
I za kraj, nadam se da je prethodno napisano dovoljno jasno i najtupljoj i najglupljoj bezobraznoj i lajavoj kretencini koja bi ovo nekim slucajem mogla procitati posjetivsi ovu forumsku temu - takvih srecom medju forumasima nema, naravno
- qlface
#1392 Re: LGBT+ parada - 2023.
Ma jok, pećinski homofobu, oni ne žele djecu čak ni kada ti jasno i u grupi to kažu.
I naravno, rade to "po knjizi"
I onda se oni i njihovi botovi prave ludi, lijepe ti etikete i žmire kada im pokažeš gomilu video dokaza.
Izolovan slučaj, nije slučajno sponzorisano od države.
I naravno, rade to "po knjizi"
I onda se oni i njihovi botovi prave ludi, lijepe ti etikete i žmire kada im pokažeš gomilu video dokaza.
Izolovan slučaj, nije slučajno sponzorisano od države.
- qlface
#1393 Re: LGBT+ parada - 2023.
@John Cleese Da, događa se i kod nas samo što je vješto podmetnutoqlface wrote: ↑16/03/2023 11:07 Prema domaćim antifašistima i progresivcima, ovo se nkada nije desilo kod nas jer Zapad nema veze sa nama.
https://www.klix.ba/magazin/kultura/u-s ... /210625147
U Tekstu je samo stidljivo spomenut film "Transkids" koji se prikazivao usred Bosne, ne na Zapadu, i koji je izraelski film o maloljetnicima i njihovoj "tranziciji".
Nikakvog kompromisa ne smije biti sa pedofilskom fašistoidnom bagrom. Opsjednuti djecom, izložbama djece i tranzicijom djece.Drugi i treći dan festival se seli u Džipsi Džipsi. U subotu u 13 sati program će početi izložbom portreta roditelja LGBTIQ djece ”Volim te bez ali”, autora Benjamina Strike, a nastaviti panel diskusijom ”Ljubav tebi, meni i nama” koju će moderirati Delila Hasanbegović-Vukas. Nakon toga, tri sata su rezervisana za dva filma: ”Transformistas” i ”Transkids”.
-
#1394 Re: LGBT+ parada - 2023.
@qlface c ga se bojis? Mislis da je prelazno ili sta?
-
#1395 Re: LGBT+ parada - 2023.
Ono šta meni počinje smetati je da se toj grupi dozvoljava više slobode u ponašanju nego "običnim".
Nekoliko postova više neko je postavio klipove, i u jednom klipu dvanaestogodišnja trans osoba izvodi erotizirani ples pred odraslim trans osobama. Da 12-godišnja djevojčica izvodi erotizirani ples pred odraslim heteroseksualcima to bi bilo prekinuto, objekat zatvoren, njeni roditelji uhapšeni, gosti takođe, a ona u rukama psihijatara.
Zamislite da heteroseksualci naprave paradu i hodaju goli, seksaju se itd, rade sve ono šta na prideu prolazi bez intervencije. Policija bi razbila paradu.
Valjda zakoni jednako važe za sve. I to meni postaje oproblem, da bi se pokazala podrška jednoj grupi, dozvolilo joj se, i to u oblasti prava, zakona, ono za šta bi "obični" bili hapšeni i osuđivani.
A to će biti kontraproduktivno. Kod mene polako počinje stvarati otpor.
-
#1396 Re: LGBT+ parada - 2023.
Ti zaboravio na lambadu? Potrazi spot pa se prisjeti maloHakiz wrote: ↑14/07/2023 12:34Ono šta meni počinje smetati je da se toj grupi dozvoljava više slobode u ponašanju nego "običnim".
Nekoliko postova više neko je postavio klipove, i u jednom klipu dvanaestogodišnja trans osoba izvodi erotizirani ples pred odraslim trans osobama. Da 12-godišnja djevojčica izvodi erotizirani ples pred odraslim heteroseksualcima to bi bilo prekinuto, objekat zatvoren, njeni roditelji uhapšeni, gosti takođe, a ona u rukama psihijatara.
Zamislite da heteroseksualci naprave paradu i hodaju goli, seksaju se itd, rade sve ono šta na prideu prolazi bez intervencije. Policija bi razbila paradu.
Valjda zakoni jednako važe za sve. I to meni postaje oproblem, da bi se pokazala podrška jednoj grupi, dozvolilo joj se, i to u oblasti prava, zakona, ono za šta bi "obični" bili hapšeni i osuđivani.
-
#1397 Re: LGBT+ parada - 2023.
Neprimjenjivo. Ne možeš ono šta se događalo u kulturi, atmosferi i sa zakonima koji su važili nekada postaviti kao primjer za danas. Ako možeš, mogli bi tako opravdati da neko danas ima robove.moimoi wrote: ↑14/07/2023 12:40Ti zaboravio na lambadu? Potrazi spot pa se prisjeti maloHakiz wrote: ↑14/07/2023 12:34
Ono šta meni počinje smetati je da se toj grupi dozvoljava više slobode u ponašanju nego "običnim".
-
#1398 Re: LGBT+ parada - 2023.
@Hakiz
Lambada ti je iz 90ih. Kakvi tadasnji i sadasnji zakoni? U Brazilu karneval svake godine. A i robova jos imas koliko volis. Prica je uvijek ista i traje vijekovima. Nekad su se to zvali “cirkusi”
Lambada ti je iz 90ih. Kakvi tadasnji i sadasnji zakoni? U Brazilu karneval svake godine. A i robova jos imas koliko volis. Prica je uvijek ista i traje vijekovima. Nekad su se to zvali “cirkusi”
-
#1399 Re: LGBT+ parada - 2023.
Dogadja se - sta, konkretno?qlface wrote: ↑14/07/2023 12:14@John Cleese Da, događa se i kod nas samo što je vješto podmetnutoqlface wrote: ↑16/03/2023 11:07 Prema domaćim antifašistima i progresivcima, ovo se nkada nije desilo kod nas jer Zapad nema veze sa nama.
https://www.klix.ba/magazin/kultura/u-s ... /210625147
U Tekstu je samo stidljivo spomenut film "Transkids" koji se prikazivao usred Bosne, ne na Zapadu, i koji je izraelski film o maloljetnicima i njihovoj "tranziciji".
"Drugi i treći dan festival se seli u Džipsi Džipsi. U subotu u 13 sati program će početi izložbom portreta roditelja LGBTIQ djece ”Volim te bez ali”, autora Benjamina Strike, a nastaviti panel diskusijom ”Ljubav tebi, meni i nama” koju će moderirati Delila Hasanbegović-Vukas. Nakon toga, tri sata su rezervisana za dva filma: ”Transformistas” i ”Transkids”."
Nikakvog kompromisa ne smije biti sa pedofilskom fašistoidnom bagrom. Opsjednuti djecom, izložbama djece i tranzicijom djece.
To gore citirano je valjda sadrzaj koji nude nekome ko izabere da to gleda.
Ne vidim tu teroriziranje javnosti kakvo se na Zapadu desava i koje, jos jednom, ne odobravam.
A djecu u tom tekstu par puta spominju, barem po kontekstu sudeci, ne u smislu dobne nego srodnicke odrednice - nikakav stil, posve suvisno naglasavanje srodstva, jer su vec spomenuli roditelje, ali nije ni cudo, znajuci ko sve danas i sta sve javno pise.
Vec sam prije spomenuo da nisam pristalica rodne teorije.
I sto se mene tice, rodna disforija spada u strogo medicinsku problematiku te je ne bi trebalo politizirati - jasno je da ni takvu politizaciju ne odobravam.
-