I kod nas je neko mazno paint it black, vrtila se na TVBiH prije 20-tak godina.MaD_ProfessoR wrote:ovo nije plagijat, ovo je hommage
Nešto pustinjski vjetar... oluja... iza noći uvijek dolazi dan... zaboravio sam koja je pjevačica ili grupa...
Moderator: _BataZiv_0809
I kod nas je neko mazno paint it black, vrtila se na TVBiH prije 20-tak godina.MaD_ProfessoR wrote:ovo nije plagijat, ovo je hommage
Ovo nije plagijat već obrada. I fino je na albumu navede stvarni autor pjesme.
trambusek88 wrote: ↑24/03/2018 21:49I kod nas je neko mazno paint it black, vrtila se na TVBiH prije 20-tak godina.MaD_ProfessoR wrote:ovo nije plagijat, ovo je hommage
Nešto pustinjski vjetar... oluja... iza noći uvijek dolazi dan... zaboravio sam koja je pjevačica ili grupa...
jes ga obradio alal mu veraBetter Man wrote: ↑12/01/2020 22:36
Ovo nije plagijat već obrada. I fino je na albumu navede stvarni autor pjesme.
Ako je iko hapio, onda je to nas hadzija. A ako jos nije, znaci da i nije cuo za nju.agnostic_front wrote: ↑23/02/2022 13:45 Ovo sam negdje cuo, siguran da ima i neka na nasem
Edit: sad vidim da je u prvom postu spomenuta
Zdrav ko Colic ipak.Piaty wrote: ↑23/02/2022 18:28Ako je iko hapio, onda je to nas hadzija. A ako jos nije, znaci da i nije cuo za nju.agnostic_front wrote: ↑23/02/2022 13:45 Ovo sam negdje cuo, siguran da ima i neka na nasem
Edit: sad vidim da je u prvom postu spomenuta
Je li ovo obrada ili plagijat? Bruku pjesama u Srbiji je iz Grcke. Sve placeno da se dozvoli obrada.sikstinajn wrote: ↑09/07/2022 23:31 planiram na grčkom naučiti i odsvirati original.
joj, kako ću.
puno mi je ovo
ba
Nikos je osmislio melodiju.
Plagijat - uzmes muziku i ne platis. Krije se ko je kompozitor, cesto se i slaze.
Plagijat je kradja, obrada nije.