KatarinaKosaca wrote: ↑06/12/2019 22:57Klasika... Qui non mecum contra mae est.... ko se ne slaže sa mnom dobije ad hominem upadice i doskočice... da, vidim, jako ti je stalo do djece, toliko da proganjaš sve po forumu ko ne kliče "Sabina boginjo, kraljice, buduća predjecnice" smajlikojipovraća
Svi mi od raka pomrli ako sam IKAD imao IKAKVE veze sa bilo kakvom politikom. I ne samo ja, nisu ni moj otac ni majka, kao ni kompletna rodbina. Recimo, moja majka i otac NIKAD nisu glasali. Ja jesam, par puta.
Ponovaljm, jebes Sabinu, Pedju Kojovica, Nasu stranku i Damira Masica. Nabijem sve politicare na q.
Temu sam otvorio radi djece i meni su vaznija djeca od svakog usranog politicara. Volio bih da djeca dobiju normalno rukovodstvo i normalne njegovateljice. Posebno sam slab na nemocnu djecu, vise mi je zao sto su njih vezali nego da su vezali zdravu djecu u vrticima.
Previse si opterecena politikom ili imas licni interes. Nesto od to dvoje mora biti. Skoro svaki komentar na ovoj temi, a napisala si ih dosta, je bio politicki obojen.