Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
#26 Re: Vaše voljene PC igre
Registrovala sam se samo da postavim pitanje.
Ima li iko ideju kako ce se moci legalno nabaviti Star Wars The Old Republic?
Ja sam probala da preorder digital, ali kaze nije dostupan za moj region, a amazon ne dostavlja pc igrice u BiH.
Hvala unaprijed
Ja sam probala da preorder digital, ali kaze nije dostupan za moj region, a amazon ne dostavlja pc igrice u BiH.
Hvala unaprijed
- nermin9200
#27 Re: Vaše voljene PC igre
nikad nisam volio tu igrusaraf9ka wrote:stronghold 3
trebao je izaci 27.9 ali su u "firefly-u" odgodili to sa 18.10 sa objasnjenjem " kako zele da igraci dobiju potpuno iskustvo novina i igre uopste"
znaci jos mjesec dana mucenja
uglvnom, radi se o sedmom nastavku ove igre koji bi trebao da "podigne" serijal nakon "stronghold 2" i stronghold legends" razocarenja.
sama radnja igre je smjestena u srednji vijek i realisticno prezentuje nacine ratovanja u istom.
Evo par linkova (sve legalni materem') :
official website: http://www.stronghold3.com/
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=yoivBzNbhzI
eto, sta mislite na sta ce da lici?
edit: na nekom gameplay traileru procitah "your deadliest foe has cheated death"
jel se to wolf vratio?
- Vegetastar
#28 Re: Vaše voljene PC igre
meni žao one teme
a čekam Skyrim, neću ništa drugo da igram
a čekam Skyrim, neću ništa drugo da igram
-
#29 Re: Vaše voljene PC igre
Skoro sve star wars igre ima kupiti na steamu tako da predpostavljam da ce biti i old republicTetkica wrote:Registrovala sam se samo da postavim pitanje.
Hvala unaprijed
- Quaresma
#30 Re: Vaše voljene PC igre
KONACNO!
izlazi u martu iduce godine ako Bog da
-
#31 Re: Vaše voljene PC igre
pa dobro kako kome, za mene su stronghold i stronghold crusader savrsene igrenermin9200 wrote:nikad nisam volio tu igrusaraf9ka wrote:stronghold 3
trebao je izaci 27.9 ali su u "firefly-u" odgodili to sa 18.10 sa objasnjenjem " kako zele da igraci dobiju potpuno iskustvo novina i igre uopste"
znaci jos mjesec dana mucenja
uglvnom, radi se o sedmom nastavku ove igre koji bi trebao da "podigne" serijal nakon "stronghold 2" i stronghold legends" razocarenja.
sama radnja igre je smjestena u srednji vijek i realisticno prezentuje nacine ratovanja u istom.
Evo par linkova (sve legalni materem') :
official website: http://www.stronghold3.com/
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=yoivBzNbhzI
eto, sta mislite na sta ce da lici?
edit: na nekom gameplay traileru procitah "your deadliest foe has cheated death"
jel se to wolf vratio?
p.s. ako neko zna slicnu RTS/castle builder igru nek napise, da ubijem vrijeme dok ne izadje ova trica
- nermin9200
#32 Re: Vaše voljene PC igre
hvala boguQuaresma wrote:
KONACNO!
- naja22
#33 Re: Vaše voljene PC igre
Jedva cekam Max Payne, valjda me nece komp "izdati"
- nermin9200
#34 Re: Vaše voljene PC igre
mene moj hoce, al napucacemo ganaja22 wrote:Jedva cekam Max Payne, valjda me nece komp "izdati"
- Jeff Bingham
#35 Re: Vaše voljene PC igre
oho omiljeni heroj?savsvoj wrote:ima ima kako nema.Jeff Bingham wrote:Ima li neko da igra DotA-u? i da nestrpljivo ocekuje dvicu?
Mogli smo organizvati jednu noc okupljanje na tf2 forumasa. Zadnji put kad sam igrao ga server je bio poprilicno prazan.
ja probao nedavno tf2, ponukan pricom na onoj prosloj temi, ali mi nije bas legao.
skidoh witchera 2, evo poceo igrat
-
#36 Re: Vaše voljene PC igre
Ma joj neznam nije bas da mogu nekog bas izdvojit ali evo par. Spectre,weaver,pugna,puck,naix,centaur.Jeff Bingham wrote:oho omiljeni heroj?savsvoj wrote:ima ima kako nema.Jeff Bingham wrote:Ima li neko da igra DotA-u? i da nestrpljivo ocekuje dvicu?
Mogli smo organizvati jednu noc okupljanje na tf2 forumasa. Zadnji put kad sam igrao ga server je bio poprilicno prazan.
ja probao nedavno tf2, ponukan pricom na onoj prosloj temi, ali mi nije bas legao.
skidoh witchera 2, evo poceo igrat
- Jeff Bingham
#37 Re: Vaše voljene PC igre
javit ce se valjda jos kogod meni je phoenix daleko najdrazi, a volim i Licha, Apparitiona, snipera, Leorica...
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#38 Re: Vaše voljene PC igre
Igram i ja dote ofc...cijeli sam dota 2 turnir izvisio na laptopu,ne znam ima li game da ga nisam pogledao live pudge mi je omiljeni heroj,s njim igram vecinu vremena,a kad mi dosadi onda randomam
- Jeff Bingham
#39 Re: Vaše voljene PC igre
haha meni su shega pravo oni komentatori, jebo ligu sampiona kako se uziveDecerto wrote:Igram i ja dote ofc...cijeli sam dota 2 turnir izvisio na laptopu,ne znam ima li game da ga nisam pogledao live pudge mi je omiljeni heroj,s njim igram vecinu vremena,a kad mi dosadi onda randomam
mrzim kad me kukom iz mraka safata
-
#40 Re: Vaše voljene PC igre
turnir zvizdio ni ja nisam fulio matcha ali komentatori su me malo nervirali valjda kako sam navikao da komentatori daju malo vise game mechanics i objasnjavaju sta se desava a ne samo deru se u fightovimaJeff Bingham wrote:haha meni su shega pravo oni komentatori, jebo ligu sampiona kako se uziveDecerto wrote:Igram i ja dote ofc...cijeli sam dota 2 turnir izvisio na laptopu,ne znam ima li game da ga nisam pogledao live pudge mi je omiljeni heroj,s njim igram vecinu vremena,a kad mi dosadi onda randomam
mrzim kad me kukom iz mraka safata
- travar
#41 Re: Vaše voljene PC igre
Besplatan portal:
http://gadget.ba/view/2335/valve-nudi-o ... -besplatno
Disclaimer:
Download je sasvim legalan.
http://gadget.ba/view/2335/valve-nudi-o ... -besplatno
Disclaimer:
Download je sasvim legalan.
- Decerto
#42 Re: Vaše voljene PC igre
Preso i Portal,a vala i Portal 2,a oba sa torrenta
- nermin9200
#43 Re: Vaše voljene PC igre
nikad boljih igara jedva cekam portal 3, igracu ga pa makar kredit digoDecerto wrote:Preso i Portal,a vala i Portal 2,a oba sa torrenta
-
#44 Re: Vaše voljene PC igre
Ako niste obavezno odigrajte i co-op puno je zabavnije kad nekog maltretiras.
- djugum
#45 Re: Vaše voljene PC igre
A jbt najezio sam seQuaresma wrote:
KONACNO!
Uzivao sam u mracnoj atmosferi prva dva dijela, nadam se da se drze istog recepta i u ovom dijelu a sudeci po klipu
Jel iko zna sta se desilo sa Alan Wake-om, njega su jedno vrijeme spominjali po slicnoj atmosferi i igrivosti, samo nisam odavno nista procitao o njemu.
- Decerto
#46 Re: Vaše voljene PC igre
Ako "lajkate" Wheatleya iz Portala 2,onda vam preporucujem emisiju sa discovery-a,"An Idiot Abroad" .
-
#47 Re: Vaše voljene PC igre
zna li iko kad ovo izlazi
- House
#48 Re: Vaše voljene PC igre
Oko novembra Prekucao sam Noire igra kara kako je dobraBosnian Dragon wrote:
zna li iko kad ovo izlazi
- House
#49 Re: Vaše voljene PC igre
Decerto wrote:Ako "lajkate" Wheatleya iz Portala 2,onda vam preporucujem emisiju sa discovery-a,"An Idiot Abroad" .
Kakav je ono tenkre boze mili
- nermin9200
#50 Re: Vaše voljene PC igre
ne, ali lajkam glados do neba!! pogotovo pjesmu s kraja portala 2Decerto wrote:Ako "lajkate" Wheatleya iz Portala 2,onda vam preporucujem emisiju sa discovery-a,"An Idiot Abroad" .