Unaland!

Zanimljivosti, dešavanja i kulturno-politički život u Bihaću, Buzimu, Cazinu, V. Kladuši, Bos. Petrovcu, Sanskom Mostu, Bos. Krupi...

Moderator: Chloe

Post Reply
Tisina
Posts: 1603
Joined: 21/03/2004 14:24
Contact:

#1 Unaland!

Post by Tisina »

UNALAND je projekat za djecu koji implementiraju Novi put - Coltan i Kino Una Bihać!

Svake srijede od 10 do 15 h aktivisti NVO Novi put i volonteri - animatori za rad s djecom nude raznovrsne zabavne i edukativne sadrzaje u prostorijama Kina Una.

Locirano u strogom centru Bihaća, Kino Una vrijedi za najkvalitetnije te svakako i najbolje opremljeni kino prostor na području Federacije BiH! Takođe, svojim atraktivnim izgledom, u potpunosti prilagođenim vrhunskim evropskim standradima, plijeni pažnju ljubitelja umjetnosti i kvalitetne zabave!


Za vrijeme ljetnog raspusta kino Una je edukativno utočište velikog broja djece uzrasta od 3 do 12 godina, a uz kreativne radionice djeca mogu pogledati i neki od najnovijih crtanih filmova, prisustvovati radionici njemačkog jezika ili se družiti sa apsolventima pedagoškog fakulteta uz najbolje priče najpoznatijih dječijih pisaca.
Uz osvježavajuće napitke i predan rad voditelja radionica, djeca zaista provedu dan kvalitetno i nadasve kreativno, a stalni rast broja djece govori u prilog tome da su i roditelji zadovoljni ovim projektom te da imaju puno povjerenje u tim mladih ljudi koji posvećeno rade s djecom!
User avatar
Bumbar
Posts: 5638
Joined: 06/04/2005 10:46
Location: suncan dan :S

#2

Post by Bumbar »

:thumbup:
User avatar
StLouis
Posts: 2969
Joined: 07/03/2004 00:00
Location: USA

#3

Post by StLouis »

jadno veliko :thumbup:
Post Reply