Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bravo @shandprcSA ovo je izgleda upravo ono sto mi je potrebno . Samo jos da se pridruzim gornjem pitanju gdje kupiti u SA ako znas. Ako ne svakako krecem u potragu pa javim ako nadjem. Hvala frendu
Mislim da je epoxy pravo rjesenje a bicu siguran kada se uvjerim da drzi tezinu tende . Ako ne nadjem ovaj isti probacu naci Henkel ili nekog provjerenog proizvodjaca, u Peny mi sve kinesko treba mi sigurica. Hvala svima na savjetima!
manekenka u penziji wrote:A moze li to ljepilo trpiti temp.preko 100°C. Otpale mi dvije ručke sa serpi. Ne mogu ih nikako zavrnuti, prethodno su bile zavarene.
lajkujMe wrote:Epoxy je bolji, silikon se osusi nakon nekog vremena (1 godinu) i otpasce ti ovaj epoksi s druge strane djeluje kao da si zavario dva metala
Sent from Lumia 920 via tapatalk
mislio sam da izgledaju poput silikona ,ali su to ustvari jaka industrijska ljepila .15-20 km kosta jedna tuba
Wurth - Paromlinska, Klasova zgrada.
Isto ovako pakovanje ''u sprici'', 32KM - tecni metal, nakon sat vremena mozes ga brusiti sjeci . . . ali ne popusta.
Pa sto mi ne rece odmah . Cijena mu je oko 13 KM. E sada ovaj Wurth skoro 3x skuplji, ne znam sta reci. Da li je i bolji 3x??? @shandprcSA i @cmf jeste li imali priliku licno isprobati ove proizvode? Na reklami i specifikaciji svi su jaki.
Postovani, naša ljepila mozete kupiti u objektima Bingo Hadžići, Škafa,FIS Sarajevo i dr kao i sve informacije mozete dobiti kod nas na telefon 032-424-701 ili na našoj web site http://www.interimpex.ba
@valter.ba
Drug, ja sam ovim lijepio hladnjak goriva na autu i receno mi je da uzmem sto kvalitetniji proizvod, jer trpi toplo, hladno, mokro i pritisak, i nikad posle toga nikakvih problema. Jedino sto ne nosi nikakvu tezinu, pa ne znam kako bi se ponasao sa tim.