madner wrote:Hinje i neudate zene, najveci problemi na poslu
Dodao bih jos nedovoljno zadovoljene zene!
Moderator: Bloo
madner wrote:Hinje i neudate zene, najveci problemi na poslu
enko 1964 wrote:U svakom od nas ima bar po jedan mali dio od svih nabrojanih tipova ljudi.Envy wrote: Jest da je dugo i siroko, ali trazite se, pronacicete se sigurno, ja prolasla u svakom sebe po malo!
Na ovoj listi opisanih karaktera po meni nedostaje tip HVALISAVCA. Tip osobe koja u svakoj prilici pokušava preuveličati svoj značaj i ulogu. Najgore mi je to što to rade bez ikakve potrebe i koristi i jedini im je cilj, da im, ako smo dovoljno naivni, povjerujemo.
NeyDan wrote:madner wrote:Hinje i neudate zene, najveci problemi na poslu
Tik tak, tik tak.Pearly wrote:NeyDan wrote:madner wrote:Hinje i neudate zene, najveci problemi na poslu
neudata, nemam 35+, nisam "teska" osoba (ni po karakteru ni po tezini), a svi vole raditi sa mnom, jer sam optimisticna i vedra osoba...
teza oborena!
ma i ja o sebi mislim sve najbolje, a sigurno da pitaš moje kolege reće nešto drugoPearly wrote:NeyDan wrote:madner wrote:Hinje i neudate zene, najveci problemi na poslu
neudata, nemam 35+, nisam "teska" osoba (ni po karakteru ni po tezini), a svi vole raditi sa mnom, jer sam optimisticna i vedra osoba...
teza oborena!
Previse subjektivnosti!Pearly wrote:NeyDan wrote:madner wrote:Hinje i neudate zene, najveci problemi na poslu
teza oborena!
JoseMujica wrote: uhhhh ova ti zlata vrijedi pogotovu ako je 35+ u pitanju
madner wrote:Mozes, ali odmah da ti kazem da nista ne kupujemo na nevidjeno
haj ponovi,ne kontam (nemoj samo reci,da sem sto sam ters da sam glupa )madner wrote:Zensko koje za sebe kaze da je ters, tj da nije u stanju da se godinu dana pravi da nije sto bi to sebi radio?
I na poslu takve slucaje zaobic
jok,to je fakat tako(nazalost)madner wrote:Kazem da ako ti je to reklama, nema sanse da se isplati rizikovat
Zar nema ovdje dovoljno forumasa koji bi mogli natipkati makar jednu dobru rijec za tebe, reklama samog sebe nije dovoljno ucinkovita i ubjedljiva.Ductus Holedocus wrote:Hjoj,šo se ova reklamira
mogul i ja?
Nisam im prirasla za srceNeyDan wrote:Zar nema ovdje dovoljno forumasa koji bi mogli natipkati makar jednu dobru rijec za tebe, reklama samog sebe nije dovoljno ucinkovita i ubjedljiva.Ductus Holedocus wrote:Hjoj,šo se ova reklamira
mogul i ja?
Onda je bolje da ti vise ne odgovaram, da nekim slucajem ne steknes osjecaj da si prirasla za srce.Ductus Holedocus wrote:Nisam im prirasla za srceNeyDan wrote:Zar nema ovdje dovoljno forumasa koji bi mogli natipkati makar jednu dobru rijec za tebe, reklama samog sebe nije dovoljno ucinkovita i ubjedljiva.Ductus Holedocus wrote:Hjoj,šo se ova reklamira
mogul i ja?
tesko prirastam,a kad prirastem...ni hirurg me ne moze odstraniti
Potpuno se slazem...uhhhhhDuctus Holedocus wrote:Hinje su najgore,od njih me vazda boli glOvamadner wrote:Nidje veze, ovi otvoreni napadaci nisu teski ljudi, nego ljudine. Znas na cemu si, a ne neki hinjaci iza ledja.