Igraj iskreno il budi kucka?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
#26 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
Teta je u pravu, kad si kučka, onda te muškarci vole, balave, slinave za tobom. Svakoj ženi, pa i svojoj kažem budi kučka.
- Eleonora
#27 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
.
Last edited by Eleonora on 27/05/2011 16:34, edited 2 times in total.
- ljubav_aha
#28 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
seks je kljuc problema i rijesenja
seks jeste vazan u zivotu
seks jeste vazan u zivotu
- dacina_curica
#29 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
Ja ne znam jesam li ja pala s Marsa ili sta vec ali ne razumijem taj fenomen trcanja za nekim koji se prema tebi odnosi kao prema komadu namjestaja, smeca, _______ (ovdje ubacite bilo sta prema cemu ste ravnodusni ili nesto sto ne volite, mrzite, itd....) ....Ja od takvih ljudi bjezim na kilometar .......Zar nije ljepse usmjeriti tu energiju koju besmisleno trosite na "glumu", na tzv. mrznju, odurnost i sta vec, prema nekome ko vas iskreno voli, cijeni kao covjeka, je rado vidjen u vasem drustvu (i uziva u istom).......bice da sam ja iz neke druge galaksije
- Amela
#30 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
Stupas ja, evo DC jos jednog svemirca.
- ljubav_aha
#31 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
muskarci su skloniji trpiti SVE za seks,svjedok sam nekolio slucajevadacina_curica wrote:Ja ne znam jesam li ja pala s Marsa ili sta vec ali ne razumijem taj fenomen trcanja za nekim koji se prema tebi odnosi kao prema komadu namjestaja, smeca, _______ (ovdje ubacite bilo sta prema cemu ste ravnodusni ili nesto sto ne volite, mrzite, itd....) ....Ja od takvih ljudi bjezim na kilometar .......Zar nije ljepse usmjeriti tu energiju koju besmisleno trosite na "glumu", na tzv. mrznju, odurnost i sta vec, prema nekome ko vas iskreno voli, cijeni kao covjeka, je rado vidjen u vasem drustvu (i uziva u istom).......bice da sam ja iz neke druge galaksije
kod zena nije uzrok samo seks,ali mislim da je problem ovisnost, a mozda neke zene bolje funkcinoriaju u emocionalnoj sadao-mazo vezi,iako takav slucaj jeste destruktivan
- anais_nin
#32 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
dacina_curica wrote:Ja ne znam jesam li ja pala s Marsa ili sta vec ali ne razumijem taj fenomen trcanja za nekim koji se prema tebi odnosi kao prema komadu namjestaja, smeca, _______ (ovdje ubacite bilo sta prema cemu ste ravnodusni ili nesto sto ne volite, mrzite, itd....) ....Ja od takvih ljudi bjezim na kilometar .......Zar nije ljepse usmjeriti tu energiju koju besmisleno trosite na "glumu", na tzv. mrznju, odurnost i sta vec, prema nekome ko vas iskreno voli, cijeni kao covjeka, je rado vidjen u vasem drustvu (i uziva u istom).......bice da sam ja iz neke druge galaksije
ama to ti je isto kao razlicite potrebe tokom sexa neki vole da ih se mazi i pazi, a nekima nema nista od uzbudjenja dok ne uzmes kakvo oruzje pa ih dobro namlatis nema pravilnih odgovora....samo nije sve za svakoga ja ne volim nikog maltretirati, ali bome ne dam ni da mene iko maltretira jedno je povremeno ici jedno drugom na zivce a nesto sasvim drugo kad se neko ogavno odnosi prema tebi, ili ti prema njemu....ko voli, nek izvoli ja ne bih hvala....da me on voli "na svoj nacin"
- ljubav_aha
- anais_nin
#34 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
fora je koliko god to meni, tebi ili nekom trecem bilo neprihvatljivo nekome to odgovara....ako je osoba zadovoljna u takvom odnosu onda ko sam ja da kazem da je to problem ili ovisnost....nekad je i stvar interpretacije....tj nekoj osobi ne smeta da tolerise neke karakteristike ili osobine koje su nama nesnosne...i mada nama to djeluje kao maltretiranje, osoba koja je u toj vezi najbolje zna je l njoj dobro ili nije....ljubav_aha wrote: muskarci su skloniji trpiti SVE za seks,svjedok sam nekolio slucajeva
kod zena nije uzrok samo seks,ali mislim da je problem ovisnost, a mozda neke zene bolje funkcinoriaju u emocionalnoj sadao-mazo vezi,iako takav slucaj jeste destruktivan
nesto je sasvim drugo kada ljudi zaglave u vezama u kojima ih neko zlostavlja, u kojima su nesretni ili mozda cak i strahuju, a ne znaju kako da izadju iz tog zacaranog kruga....nasilje verbalno i fizicko, ponizavanje, maltretiranje, to je vec nesto sasvim drugo.....
- anais_nin
#35 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
ima i onaj....
prica majka:
- jooooooooooooooj sto mi se kcerka krasno udala....zet je plaho pazi, sve joj ugadja, ma nema svako jutro joj dorucak u krevet donosi....a sto mi se sin unesrecio....ozenio azmanku.... sve joj mora ugadjat, mora joj i dorucak u krevet donosit
prica majka:
- jooooooooooooooj sto mi se kcerka krasno udala....zet je plaho pazi, sve joj ugadja, ma nema svako jutro joj dorucak u krevet donosi....a sto mi se sin unesrecio....ozenio azmanku.... sve joj mora ugadjat, mora joj i dorucak u krevet donosit
- ljubav_aha
#36 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
zato ne treba previse savjetovati osobe koje su u takvim vezama,svaka distanca je preporucljiva
prica majka:
prica majka:
- scorpion7
#37 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
Pa ako si majstor proberes jednog,ukroti ga i samo dobro uzjasi ...ima da bude kao leptirSsTtEeLlAa wrote:Problem i jeste upravo u tome sto su 90% muskaraca kako ti rece Konjiscorpion7 wrote:kad je djevojka iskrena onda nije covjek toliki konj da je namjerno gazi.....
- ljubav_aha
#38 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
mustangscorpion7 wrote:Pa ako si majstor proberes jednog,ukroti ga i samo dobro uzjasi ...ima da bude kao leptirSsTtEeLlAa wrote:Problem i jeste upravo u tome sto su 90% muskaraca kako ti rece Konjiscorpion7 wrote:kad je djevojka iskrena onda nije covjek toliki konj da je namjerno gazi.....
- Irm@
#39 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
odlican savjetscorpion7 wrote:Pa ako si majstor proberes jednog,ukroti ga i samo dobro uzjasi ...ima da bude kao leptirSsTtEeLlAa wrote:Problem i jeste upravo u tome sto su 90% muskaraca kako ti rece Konjiscorpion7 wrote:kad je djevojka iskrena onda nije covjek toliki konj da je namjerno gazi.....
-
#40 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
teta je u pravu 100% bez ikakve dileme na svom vlastitom primjeru tvrdim to .... samo treba biti kucka i to u punom smislu te rijeci ..........
-
#41 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
stvarno kompetentna ta teta da prica o tim stvarima, sa 2 braka iza sebe. Ocigledno se nije pridrzavala ovog receptaEleonora wrote:Otvorih ovu temu jer me ista navela na razmisljanje ...veli meni jedna teta koja iza sebe ima 2 braka i hrpu iskustva kako jedino zensko dobro prodje u zivotu kad je ''kuja''?? ''budi uvijek namazana, puna obaveza, ako ih i nemas - izmisli ih, sto manje pokazuj da ti je stalo, nikad ne placi pred njim, nikad ne zovi prva pa cak i ako su iza vas godine, drugim rijecima : uvijek budi okruzena ''velom misticnosti'' i gledat ce u tebe ko u Boga! cijenit ce te, paziti, maziti, biti lud za tobom...
ja tete lude...pomislih..
pa ja sad vas pitam : da li ste ikad, a narocito vi cure u vezi ''glumile''il ste jednostavno takve, kao sto sam gore navela?! mislite li i vi da ''kuje''bolje prodju u vezama i braku, a da one cure, zene koje pokazu ranjivost i slabost prema voljenom muskarcu najcesce zavrse slomljenog srca?
jel ova moja teta u pravu?
- otherside
#42 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
Taman to htjedoh reci sve ove navedene tete zagovaraju istu teorije i svaka ostala sama u poznim godinama. Padon, naleti pokoji pastuh u sitne sate. Sjajno....
-
#43 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
pa teta ima iza sebe 2 braka, znaci da joj nije sve islo po planu.
p.s. koje se dugme upre na ovome forumu da bi se tekst citirao??
- black
#44 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
prEtisne se 'citiraj'Njuzguz Pipi wrote:pa teta ima iza sebe 2 braka, znaci da joj nije sve islo po planu.
- ljubav_aha
#45 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
da li iskrena kucka mora biti lijepa
- fantom slobode
#46 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
Evo prEtisno sam.Vidju sada, goram.black wrote:prEtisne se 'citiraj'Njuzguz Pipi wrote:pa teta ima iza sebe 2 braka, znaci da joj nije sve islo po planu.
Je li ko prEtisno ovu tetu iza nje sa dva braka?
- ljubav_aha
#47 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
Evo prEtisno sam.Vidju sada, goram.fantom slobode wrote:black wrote:prEtisne se 'citiraj'Njuzguz Pipi wrote:pa teta ima iza sebe 2 braka, znaci da joj nije sve islo po planu.
Je li ko prEtisno ovu tetu iza nje sa dva braka?[/quote]
oho,ho,pa sto nekome smeta ko tetu prEtische ili koga teta prEtische,ha,njen zivot,njen izbor
- fantom slobode
#48 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
[/quote]ljubav_aha wrote:Evo prEtisno sam.Vidju sada, goram.fantom slobode wrote:black wrote:
prEtisne se 'citiraj'
Je li ko prEtisno ovu tetu iza nje sa dva braka?[/quote]
oho,ho,pa sto nekome smeta ko tetu prEtische ili koga teta prEtische,ha,njen zivot,njen izbor
Ma ne smeta, ako teta dopusti neka je prEtisnu, sazada...Pitam samo, treba upratiti tetu, izvanjajem se temu.
-
#49 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
naravno, onda nadji dzukelu, u punom smislu te rijeci i ,i sreci nema kraja...ela_69sa wrote:teta je u pravu 100% bez ikakve dileme na svom vlastitom primjeru tvrdim to .... samo treba biti kucka i to u punom smislu te rijeci ..........
de ne kvari finu djecu!
-
#50 Re: Igraj iskreno il budi kucka?!
sve kuje, na koncu , vode pseci nacin zivota