Djevojke i psi (paščad,cuke,đukele itd..)

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
Tigar33
Posts: 9
Joined: 16/10/2013 21:49

#1 Djevojke i psi (paščad,cuke,đukele itd..)

Post by Tigar33 »

U takvom sam okruženju i društvu da imam masu primjera koje čujem od svojih drugara, manje drugara i uopšte poznanika kad su u pitanju djevojke i psi, pa da krenem redom.

Većinom se to odnosi "bolje da voda frajera nego cuku, samo vodaju cuku, kupaju ga timare, a nigdje muškarca, pa ima ona cuko joj bolje liže onu stvar, pa ima i još bezobraznije, kaže i spava sa psom daj ga izvedi, a bolje da frajera ima da je ispunjava nego đukela".
Kako joj nije mrsko ustat pa ga vodat da on piša i s..e, bolje da usvoji dijete ako već hoće obavezu nego što oko đukele vodi brigu, hrani ga kupa ga itd, isto bi imala obaveza, ali bi imala dijete i nešto konkretno.

Šta vi mislite o ovom ??
User avatar
matsuda
Posts: 484
Joined: 13/07/2011 18:55

#2 Re: Djevojke i psi (paščad,cuke,đukele itd..)

Post by matsuda »

Rekao bih ti da trošiš pamet bezveze, ali očigledno da ne trošiš ništa....
Tigar33
Posts: 9
Joined: 16/10/2013 21:49

#3 Re: Djevojke i psi (paščad,cuke,đukele itd..)

Post by Tigar33 »

matsuda wrote:Rekao bih ti da trošiš pamet bezveze, ali očigledno da ne trošiš ništa....
Nisam ja problem ovdje, nego moguće da si se i sam susretao sa ovakvim razmišljanjima, pa nam daj reci svoje mišljenje, da li trošim, naravno da da ali na pametnije stvari ne na đukele.
User avatar
febo_acm
Posts: 10239
Joined: 10/02/2009 17:00
Location: SARAJEVO

#4 Re: Djevojke i psi (paščad,cuke,đukele itd..)

Post by febo_acm »

Ima samo jedan odgovor na ta pitanja. Seljacki/papanski balkanski mentalitet... Nista drugo. I ne vrijedi trositi rijeci na to.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
dorkcic
Posts: 754
Joined: 19/12/2008 20:26

#5 Re: Djevojke i psi (paščad,cuke,đukele itd..)

Post by dorkcic »

Ja bih pobjegla iz tog "okruženja i društva" glavom bez obzira kad bih čula takve izjave. Fuj, glavu bih okretala od njih na ulici. Takve gadarije samo od bolesnih umova dolaze.
Srećom, ja sam u takvom "okruženju" da nikad ni od koga nisam čula takve gluposti, pa čak ni "bolje da dijete voda nego kera". Valjda znam odabrat društvo, šta li.
pakica_
Posts: 6200
Joined: 22/08/2011 17:23
Location: rajvoSa

#6 Re: Djevojke i psi (paščad,cuke,đukele itd..)

Post by pakica_ »

ja takve seljake stresem k'o malu rakijicu i ako bas prekardase, napuckam kerove na njih :lol: :lol:
mislim, sta se koga tice ko sta vodi :-) znam masu primjera gdje ljudi imaju i djecu i kerove, pa nikom' nista ne fali.. kupaju i hrane i jedne i druge :lol: isto tako znam onih koji ne mogu imati djecu, pa imaju kucne ljubimce jer im fali neko/nesto da im popuni prostor kako u kuci, tako i u srcu.. a Boga mi znam i puno djevojaka koje imaju kerove i koje imaju momke (koji isto tako imaju kerove)
tako da, ako je meni klincu cejf da copor vodim sa sobom, to nije nicija prcija da ih se tice.. mozda me kuci ceka troje djece, pa izasla s pascadima da odmorim mozak :lol:
e svasta na dunjaluku, alaselamet :-) :-)
User avatar
Cholina_Lokica
Posts: 11119
Joined: 20/10/2008 23:16
Location: ...

#7 Re: Djevojke i psi (paščad,cuke,đukele itd..)

Post by Cholina_Lokica »

Po pravilu to kazu oni koji ne vodaju ni pasce, ni dijete, a ni partnera :D Jednom go'podja nekakva nadje shodno da mi kaze bolje ti je da vodas dijete nego skevriju, odgovor bio koliko vidim ti ne vodas ni jedno ni drugo, odgovora nije bilo, samo zaledjena blijeda faca :-)
Locked