CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
SAMIRBH
#1 CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
Pozdrav
Nedavno mi isticala registracija za auto, standardno kao i svake prethodne godine u Sarajevo osiguranju sam predavao za registrovanje (polica i dr.) i oni su izdavali policu , ove godine predao na isti način kod iste osobe, donosi mi njihov zaposlenik od Sarajevo osiguranja policu na kojoj piše CENTRAL OSIGURANJE, reko otkud central nikad čuo za ovo osiguranje, kaže sad su oni glavni
Zna li neko od Vas o čemu se ovdje radi?
Nedavno mi isticala registracija za auto, standardno kao i svake prethodne godine u Sarajevo osiguranju sam predavao za registrovanje (polica i dr.) i oni su izdavali policu , ove godine predao na isti način kod iste osobe, donosi mi njihov zaposlenik od Sarajevo osiguranja policu na kojoj piše CENTRAL OSIGURANJE, reko otkud central nikad čuo za ovo osiguranje, kaže sad su oni glavni
-
530i
- Ned071
#3 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
Hercegovacka mafija. Peraci HDZ pokranih para. Ivan Sevo i ta krim klika.. Ne bih da im je polisa 10 maraka...
-
vauvau
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#5 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
Kod mene su oba auta na VGT
A boli briga tvog kolegu, on za svaku policu procenat i vozdra
A boli briga tvog kolegu, on za svaku policu procenat i vozdra
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
bice neka pljacka
- karanana
#7 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
Uposlenik sarajevo osiguranja sredjuje policu za central osiguranje? Oni glavni? Znaci tako se rusi sarajevo osiguranje a gradi privatno mafijasko pare-peruce.
- basicm
#8 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
Taj tvoj ima bolji procenat kod tog centrala pa ti uvalio.
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
-
ins
#9 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
SAMIRBH wrote:Pozdrav
Dragan Čović i središnjica HDZ BiH ti se zahvaljuju na donaciji...
-
zrakomlat
#10 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
Šifra: Hercegovina osiguranjeBlack swan wrote:bice neka pljacka
- problemnatravunu
#11 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
Hajde sve nekako, ali kad procitam ko su osnivaci osiguravajuce firme, mnogo sta mi nije jasno (U osnovnom kapitalu društva, koji iznosi dva miliona KM CEPS-Centar za poslovne studije Kiseljak učestvuje sa 1,4 miliona KM, a Centar Gradnja sa 600 hiljada KM. )
Zar jedna privatna viša škola ima toliki kapital, pokriće, novce da se ukljuci u posao sa osiguranjem.... ne znam , nisam ekonomista, volio bi čuti nekog ekonomistu glede toga!
Ili drugim riječima, taj bizMis sa privatnom višom školom-fakultetom je izuzetno unosan i profitabilan...
Ne kontam, nema logike
Zar jedna privatna viša škola ima toliki kapital, pokriće, novce da se ukljuci u posao sa osiguranjem.... ne znam , nisam ekonomista, volio bi čuti nekog ekonomistu glede toga!
Ili drugim riječima, taj bizMis sa privatnom višom školom-fakultetom je izuzetno unosan i profitabilan...
Ne kontam, nema logike
- sema911s
#12 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
@ problemnatravunu
vidi naravno da je unosan, koliko je nas dalo tih famoznih 5000KM za taj fakultet, pomnozis sa nekim X i dobijes super cifru, onda dovedes nekog Z profesora i dogovors sa drzavnim fakultetom da otaj dodje kod njih za finu sumu novca, to se procuje i ti budes makro tom profesoru, ah da na to sve sto radis nema PDV, pored fakultetskih diploma ubacis i srednje skole,. prosjek je oko 2700KM,. Bacis oko na broj medicinskih radnika koji je otisao u Njemacku i dobije jopet finu cifru.
vidi naravno da je unosan, koliko je nas dalo tih famoznih 5000KM za taj fakultet, pomnozis sa nekim X i dobijes super cifru, onda dovedes nekog Z profesora i dogovors sa drzavnim fakultetom da otaj dodje kod njih za finu sumu novca, to se procuje i ti budes makro tom profesoru, ah da na to sve sto radis nema PDV, pored fakultetskih diploma ubacis i srednje skole,. prosjek je oko 2700KM,. Bacis oko na broj medicinskih radnika koji je otisao u Njemacku i dobije jopet finu cifru.
-
530i
#13 Re: CO - CENTRAL OSIGURANJE vs SARAJEVO OSIGURANJE
NAravno da je unosan kad sve te štamparije diploma to lijepo naplaćuju...