o tome i ja govorim...imao sam nekada kod njih 20 mbps i preselim bukvalno 200 metara vazdušne linije dalje i nisu mi mogli isporučiti više od 10 mbpsjarobot wrote: ↑15/03/2024 09:22Nije dostupno svim korisnicima , možda 5 do 10 posto , sve ostalo je bakar i ko je prko 1 km od ce ntrale osuđen je na 10 mbps ili ko ima sreće na VDSL max do oko 50 mbps . Ne znam zašto se trudi onaj gore da dokaže nešto što nije potpuna istina.
Na oko kilometar od centrale imao sam 25/2 i velike probleme sa televizijom ,svaki drugi dan morao sam restartovati ruter i box zbog kočenja i trzanja slike a ligu šampiona je bila negledljiva na areni od štpanja slike , srećom poskupiše pa smo se razdružili
bh telecom i njihova infrastruktura je dno, a da ne pričam da im je rad s korisnicima ostao u socijalizmu...daj papir i dođi na šalter za bezveznu informaciju koju je trebao znati radnik na info liniji
a fakat sam htio uzeti Moju TV L jer se nama korisnicima najviše isplati mijenjati svake 2 godine operatera jer dobiješ pogodnost kao "novi" korisnik pola godine ili godinu plaćanja pola cijene paketa ili plaćanja većeg paketa po cijeni manjeg.
najgluplje se držati jednog te istog provajdera i zato treba navijati da bude što veća konkurencija u svakoj mahali