100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

User avatar
dr.gog
Posts: 4945
Joined: 09/09/2007 12:52
Location: S@nitet-X
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#1 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by dr.gog »

http://avaz.ba/vijesti/bih/329402/zelen ... 00-vojnika
Udruženje organizatora otpora, veterana rata, dobrovoljaca, prvoboraca i branioca Bosnae "Zelene beretke" uputilo je javnu podršku članu Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću koji je jučer, tokom zvanične posjete Beogradu, kazao kako će se međunarodna politika BiH voditi isključivo u Sarajevu.

"Čestitamo Izetbegoviću na njegovom državničkom stavu i na odbrani naše domovine u već dogovorenom srpsko-hrvatskom scenariju za umanjenje državnosti naše nam jedine domovine. Vaša opredijeljenost prema patriotizmu za BiH je pokazala neprijateljima naše domovine da je Sarajevo glavni grad i da se u njemu odlučuje budućnost BiH, a posebno trebaju napokon zlonamjerni pojedinci da shvate da su prošla vremena kada se upravljalo iz Beograda i iz Zagreba na našim sudbinama", kaže se u saopćenju.

Ono što želimo još javno reći, onako kao smo stajali iza našeg vrhovnog komandanta rahmetli Alije Izetbegovića, poručuju iz "Zelenih beretki", tako stojimo i iza tebe, Bakire Izetbegoviću, sa više od 100.000 iskusnih vojnika - veterana rata - navodi se na kraju saopćenja Udruženja organizatora otpora, veterana rata, dobrovoljaca, prvoboraca i branioca "BOSNAE - ZELENE BERETKE".
U vremenima opšte duhovne i socijalne bijede, a nakon dvije decenije od kraja rata, na Balkanu još egzistiraju "udruge" i "pokreti" koje svako malo izbace bombastičnu nebulozu koja dokazuje da su "još tu ako zatreba". Na moju žalost, i tužno sjećanje na poginule momke iz ZB, nekadašnje vojno krilo SDA, obučavano krajem 1991. u Dalmaciji, nakon toliko godina postalo je maligni ostatak jedne zatucane desničarske klike koju srpski fašisti popularno nazivaju- balijama. Jeste šamar reći tu riječ jednom pripadniku ABiH, pa i meni lično...Ali kad ih gledam i čitam ova idolopoklonička ljubljenja šupka propalom partijskom vođi, koji je dinastijski naslijedio svoga jednako kolebljivog i nesigurnog oca po principu sećijske demokratije, dođe mi zlo.

Da racionališem ovu budalaštinu, pomalo je i zabavno, mada znam da bi me te kockaste glave sutra nalomile palicama, kao u dobra stara vremena MOS-a kada su nabildani debili na Bakirov mig odrađivali prljave stvari. Sa sve iskaznicama AID-a, jel...

Sjećam se svoje ekipe Bosnae xx. Jedan proćerdao arapske pare u propalu fašističku radio stanicu, drugi postao narkoman, treći radi za 700 KM, četvrti , po izgledu pravi krmak, krade pod stare dane u Italiji, peti umro od heroina, šesti između zatvora i suđenja i dalje dila i krade, sedmi ima dvoje djece i radi k'o konj da preživi, osmi već deset godina radi na određeno i pati ga geler i reuma. Sjećam se onih najhrabrijih iz drugih ekipa koje sam upoznao- svi su poginuli trčeći na četničke Sijače ili su likvidirani u vojno-kriminalnim obračunima. Najbolji danas u rahatluku leže u grobovima i srećom nemaju pojma kakvo ljudsko smeće poteže njihova imena pod svoju privatnu firmu.

Mit o ZB mi je razbijen još 1992 kada sam shvatio da nas većina nikada nije bila ni u ZB, ni u PL. I kao takvi smo potonuli u dostojanstvenu anonimnost. Ali ostala su "udruženja". Kojih se ježim. Koji sve više nalikuju na siledžije preko Une i Drine. Koji ugodno žive od penzija od po 1200 KM, nepostojećim činovima propalih jedinica i slave u koju vjeruju djeca iz sarajevskih mahala, koja bi danas "ubijala četnike". Kojima su oni "bili u ratu", i samim tim polubogovi, lažni heroji.

Pitam ja "Udruženje": Pa jebem vam tursko ustaško znamenje, od ustaše Daidže, do fašiste Erdogana i smotanog Alije i njegovih prodanih "generala" koji su nas zavaljivali.... Gdje nas je to 100.000 koji smo budale da imitiramo neke nove bošnjačke SS divizije, kako bi Bosna imala muslimanskog Firera? Kome vi ba prijetite i kome se dokazujete, j***m li vam izmišljenu press službu? Kako vas nije stid da se uvlačite bilo kome u guzicu? Zar vas nije strah Boga kada vidite more bijelih nišana naše braće suboraca koji su poginuli da bude mir,a ne da vi danas kopirate četnike i njihovu propagandu koja isto tako ima " hiljade za Kosovo ako zatreba"?. Što niste gurali svoju djecu pred snajpere VRS, već u ambasade, dok su mahalci i jalija ginuli za "jedinstvenu".

Otkud vam pravo da tako glupim pričama nabacujete loptu kretenima tipa Dodika, Vučića, ustašoida..da naše komšije misle da prosječni bošnjo jedva čeka da iskopa kalašnjikov i oplete po Srbima i Hrvatima? Fuj!

Pa ni srbijanska Bezbedonosno Informativna Agencija ne bi smislila bolje skakanje u usta zaglupljenom bošnji. A u tome su špijuni i novinari četničine Vučića i kriminalca Dodika jako maštoviti.

Pitam se još, ima li smisla što ja budala još uvijek sa ljubavlju čuvam svoj ljiljan i kapu, dok vi klepate pare, marišete neistomišljenike, i glumite stranačku vojsku pored živih boraca ABiH kojima se živo jebe za vaš fanatizam i koncept fildžan-države gdje su Caco i Ćelo gazije,a Alija Otac nacije....

Ne znam, muka mi je. Žao mi je mojih drugova koji su pokupli gelere, izgubili mladost, živce i danas žive od prvog do prvog, dok Švrakići i SDA mladež vozi BMW-ove, bilda, radi po državnim firmama i tekbira pod turskim zastavama slaveći tuđu zemlju kao svoju majku.

Neka je mir i spokoj nad mojom poginulom braćom Beretkama,a kriminalcima i spletkarošima neka sudi Bog.

U naše ime, Švrakiću, ti ne govoriš. :bih:
User avatar
General War
Posts: 24423
Joined: 18/09/2013 22:04

#2 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by General War »

Odkad u Beretkama 100 000 boraca :?
User avatar
Tito_i_Partija
Posts: 11051
Joined: 11/03/2014 15:56
Location: Kod Sebije na pregledu

#3 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Tito_i_Partija »

Odlican post. Treba ga isprintat' pa Svrakicu na kucna vrata zalijepit'.
User avatar
Edin H.
Posts: 47031
Joined: 08/10/2004 22:36
Location: Tirana

#4 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Edin H. »

Moraju i Beretke negdje izbiti koji dinar (pardon sada je u opticaju vise nepostojeci njemacki novac) za rad udruzenja, ne zivi ni udruzenje od have.
aldinjo
Posts: 5019
Joined: 03/07/2011 02:49

#5 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by aldinjo »

Kakav huškački i zlonamjeran naslov! I onda se čude što na Izborima ubjedljivo izgube!?
User avatar
GandalfSivi
Posts: 18326
Joined: 09/09/2006 00:38
Contact:

#6 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by GandalfSivi »

Volio bih reci da nije dobar lik, ali zna on vrlo dobro sta radi. Kopira od hrvatskih satorasa, na frku uzima levate.

Tuzna istina je sto nemamo udruzenje pravih boraca (onih iz blatnjavih rovova, onih obespravljenih, onih koji se nisu borili za fotelje) koji bi svrakicima pokazali gdje pripadaju...
Novak20
Posts: 13975
Joined: 11/02/2014 18:55
Location: Taboo(t) teme i brisani postovi

#7 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Novak20 »

GandalfSivi wrote:Volio bih reci da nije dobar lik, ali zna on vrlo dobro sta radi. Kopira od hrvatskih satorasa, na frku uzima levate.

Tuzna istina je sto nemamo udruzenje pravih boraca (onih iz blatnjavih rovova, onih obespravljenih, onih koji se nisu borili za fotelje) koji bi svrakicima pokazali gdje pripadaju...
Još je tužnije što postoji 1001 udruženje boraca.
User avatar
uglavnomja
Posts: 19904
Joined: 28/07/2012 15:59

#8 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by uglavnomja »

dr.gog wrote:
...

U naše ime, Švrakiću, ti ne govoriš. :bih:

:thumbup:

sad se ne sjecam bas najbolje detalja
njih su cetvorica bila u godinama za mobilizaciju, babo i 3 sina


ovaj iz zelenih beretki je po zanimanju upravo samo i jedino - beretkas ... mislim najstariji, najekstremniji i naj :run:

u ratu je koliko znam bio na makarskoj rivijeri, oko zaostroga, ono prim'o ranjenike ... ili mu je to babo bio?

neko je bio u turskoj
a neko mislim u ambasadi u zagrebu?

ako je sta pogresno, sorry :oops:


na stranu prica o srpskom svatu :zzzz:






procitati komentare ispod informacije o 570.000 boraca arbih :D

https://www.faktor.ba/vijest/zavrsen-re ... ata-237490
Ima Bosne_Bice Bosne
Posts: 4137
Joined: 07/02/2009 03:56
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#9 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

uglavnomja wrote:






procitati komentare ispod informacije o 570.000 boraca arbih :D

https://www.faktor.ba/vijest/zavrsen-re ... ata-237490
Procitaj ti jos jednom tu informaciju.

To nisu sve pripadnici ARBiH. U taj broj je ukljucen i HVO.

Ja licno smatram da je broj i jednih i drugih bio daleko manji, a ovi spiskovi su kotoznakako uvecani,
User avatar
uglavnomja
Posts: 19904
Joined: 28/07/2012 15:59

#10 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by uglavnomja »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
uglavnomja wrote:






procitati komentare ispod informacije o 570.000 boraca arbih :D

https://www.faktor.ba/vijest/zavrsen-re ... ata-237490
Procitaj ti jos jednom tu informaciju.

To nisu sve pripadnici ARBiH. U taj broj je ukljucen i HVO.

Ja licno smatram da je broj i jednih i drugih bio daleko manji, a ovi spiskovi su kotoznakako uvecani,
:thumbup:

podaci su za fbih, ukljucuju armiju i hvo, vojsku i policiju:
kafe kuharice, sekretarice, vozace, motorizovanu golf 2 brigadu za dovlacenje vode (preko reda naravno) komandatima, obezbjedjenje ambasada ... i ostale nosioce temelja odbrane zemlje, halke i trezora

tekst i jeste stavljen zbog besmisla tog broja.

kad (ako) jednog dana izadju ti spiskovi vidjece se dobro poznnata stvar: oni najglasniji (koji su se najvise okoristili) u stvari nemaju nikakve veze sa ratom, tacnije niti su ga vidjeli niti osjetili,dobrim dijelom nisu ni bili u bh, a kamoli u rovu
Novak20
Posts: 13975
Joined: 11/02/2014 18:55
Location: Taboo(t) teme i brisani postovi

#11 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Novak20 »

Povelika izborna baza za nastavak agonije.
User avatar
pici
Posts: 43594
Joined: 19/07/2007 23:17
Location: zbrinut u kupleraju...
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#12 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by pici »

dr.gogec sve sto postira je od mene :thumbup:
User avatar
Streptokok
Posts: 3459
Joined: 27/10/2014 08:18

#13 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Streptokok »

ne kontam. trebali bi sada svi bakiru okrenuti leđa u trenutku udruženog napada iz srbije i hrvatske?

ipak ne, ovo je vrijeme za zbijanje redova.
User avatar
triconja
Posts: 16211
Joined: 29/04/2012 07:04

#14 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by triconja »

Cuj 100k vojnika, a vjetar malo jaci puhne odmah se aktiviraju reume :lol: :lol: :lol:
User avatar
dr.gog
Posts: 4945
Joined: 09/09/2007 12:52
Location: S@nitet-X
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#15 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by dr.gog »

Streptokok wrote:ne kontam. trebali bi sada svi bakiru okrenuti leđa u trenutku udruženog napada iz srbije i hrvatske?

ipak ne, ovo je vrijeme za zbijanje redova.
Pa shvati, svako ko je redovno pratio "izjave i saopštenja/priopćenja" satelitskih vođa Srbije i Hrvatske u BiH zna šta nam vođe komšija misle. Ne i narod, daleko bilo. Nije stvar u zavađenosti naroda, već u malignoj mitomaniji koja opstaje kroz tihu podršku Srbije onima koji javno negiraju državnost Bosne i Heregovine. To je specijalni rat kojem je izložen Bakir Izetbegović, i taj rat tehnički oblikuju stručna lica institucija Srbije.
Poenta rata je postići relativizaciju počinjenih zločina, teške privredne pljačke, etničkog čišćenja i naravno najgoreg- postići poništenje lošeg imidža Srbije, tj. njenog rukovodstva devedesetih. Opet tu odvajam narod, jer ne priznajem kolektivnu krivnju.

Izetbegović odlično zna šta mu rade. On nije naivan čovjek. Ali nema harizmu, nema efektivnu političku moć, i ne umije naći način da kulturno ali efikasno kontrira lažnim prijateljima BiH, ublehama tipa vrhunskog demagoga Vučića. Bakir nema odgovor na demagogiju nacionalizma, čak sa njim i koketira kako bi zadržao mir u kući. Lično sumnjam da posebno drži do halabuke i ulizivanja ostatka nekadašnjih ZB.

I najviše od svega, ne mogu da ne pomenem koliko žalim što je Bog uzeo velikog meštra medija i analitike, Irhama Čeču, koji je nažalost kratko bio Baketov savjetnik. Da je Čečo živ, ne bi zmije sa RTRS i P.o.skoka uspjele kreirati svoje nakazne sličice i spinove. U ovakvoj ružnoj situaciji, najpotrebnija je hladna glava i visoka inteligencija. A foteljaški specijalci neka ne zvekću zahrđalim kalašima, jer ih isti takvi spremno čekaju, samo da nam jedu živce i truju omladinu.
User avatar
General War
Posts: 24423
Joined: 18/09/2013 22:04

#16 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by General War »

dr.gog wrote:
Streptokok wrote:ne kontam. trebali bi sada svi bakiru okrenuti leđa u trenutku udruženog napada iz srbije i hrvatske?

ipak ne, ovo je vrijeme za zbijanje redova.
Pa shvati, svako ko je redovno pratio "izjave i saopštenja/priopćenja" satelitskih vođa Srbije i Hrvatske u BiH zna šta nam vođe komšija misle. Ne i narod, daleko bilo. Nije stvar u zavađenosti naroda, već u malignoj mitomaniji koja opstaje kroz tihu podršku Srbije onima koji javno negiraju državnost Bosne i Heregovine. To je specijalni rat kojem je izložen Bakir Izetbegović, i taj rat tehnički oblikuju stručna lica institucija Srbije.
Poenta rata je postići relativizaciju počinjenih zločina, teške privredne pljačke, etničkog čišćenja i naravno najgoreg- postići poništenje lošeg imidža Srbije, tj. njenog rukovodstva devedesetih. Opet tu odvajam narod, jer ne priznajem kolektivnu krivnju.

Izetbegović odlično zna šta mu rade. On nije naivan čovjek. Ali nema harizmu, nema efektivnu političku moć, i ne umije naći način da kulturno ali efikasno kontrira lažnim prijateljima BiH, ublehama tipa vrhunskog demagoga Vučića. Bakir nema odgovor na demagogiju nacionalizma, čak sa njim i koketira kako bi zadržao mir u kući. Lično sumnjam da posebno drži do halabuke i ulizivanja ostatka nekadašnjih ZB.

I najviše od svega, ne mogu da ne pomenem koliko žalim što je Bog uzeo velikog meštra medija i analitike, Irhama Čeču, koji je nažalost kratko bio Baketov savjetnik. Da je Čečo živ, ne bi zmije sa RTRS i P.o.skoka uspjele kreirati svoje nakazne sličice i spinove. U ovakvoj ružnoj situaciji, najpotrebnija je hladna glava i visoka inteligencija. A foteljaški specijalci neka ne zvekću zahrđalim kalašima, jer ih isti takvi spremno čekaju, samo da nam jedu živce i truju omladinu.
Bakir izetbegovic je DIO "specijalnog rata"...nicemu on nije izlozen,a ni drugi politicari nisu nista bolji. Koliko smo se hiljada puta uvjerili kako jedni drugima pomazu da "politicki" prezive, a u medijima obratna slika, reko bi covjek da ce sutra zapucati.
Bakir ima dovoljno moci i harizme da makar nazove Erdogana da se ovaj javi sa saopcenjem za UZP...kurko nista, Bakir moze povuci SDA kadar iz parlamenta i podpredsjednika PC svaki put kad zalaju i izazvati OHR da reaguje...kurko, nista od toga....a sto li. :roll:
User avatar
rumenige_brajtner
Posts: 2088
Joined: 17/07/2008 10:03

#17 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by rumenige_brajtner »

Streptokok wrote:ne kontam. trebali bi sada svi bakiru okrenuti leđa u trenutku udruženog napada iz srbije i hrvatske?

ipak ne, ovo je vrijeme za zbijanje redova.
nabije na qrac i bakira i zelene beretke. eto, jel u redu? mogu i ta govna iz srbije i hrvatske se isto tako natakarit, sve je to dio jedne te iste bagre. jebem im komplet familiju.
User avatar
rumenige_brajtner
Posts: 2088
Joined: 17/07/2008 10:03

#18 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by rumenige_brajtner »

General War wrote:
dr.gog wrote:
Streptokok wrote:ne kontam. trebali bi sada svi bakiru okrenuti leđa u trenutku udruženog napada iz srbije i hrvatske?

ipak ne, ovo je vrijeme za zbijanje redova.
Pa shvati, svako ko je redovno pratio "izjave i saopštenja/priopćenja" satelitskih vođa Srbije i Hrvatske u BiH zna šta nam vođe komšija misle. Ne i narod, daleko bilo. Nije stvar u zavađenosti naroda, već u malignoj mitomaniji koja opstaje kroz tihu podršku Srbije onima koji javno negiraju državnost Bosne i Heregovine. To je specijalni rat kojem je izložen Bakir Izetbegović, i taj rat tehnički oblikuju stručna lica institucija Srbije.
Poenta rata je postići relativizaciju počinjenih zločina, teške privredne pljačke, etničkog čišćenja i naravno najgoreg- postići poništenje lošeg imidža Srbije, tj. njenog rukovodstva devedesetih. Opet tu odvajam narod, jer ne priznajem kolektivnu krivnju.

Izetbegović odlično zna šta mu rade. On nije naivan čovjek. Ali nema harizmu, nema efektivnu političku moć, i ne umije naći način da kulturno ali efikasno kontrira lažnim prijateljima BiH, ublehama tipa vrhunskog demagoga Vučića. Bakir nema odgovor na demagogiju nacionalizma, čak sa njim i koketira kako bi zadržao mir u kući. Lično sumnjam da posebno drži do halabuke i ulizivanja ostatka nekadašnjih ZB.

I najviše od svega, ne mogu da ne pomenem koliko žalim što je Bog uzeo velikog meštra medija i analitike, Irhama Čeču, koji je nažalost kratko bio Baketov savjetnik. Da je Čečo živ, ne bi zmije sa RTRS i P.o.skoka uspjele kreirati svoje nakazne sličice i spinove. U ovakvoj ružnoj situaciji, najpotrebnija je hladna glava i visoka inteligencija. A foteljaški specijalci neka ne zvekću zahrđalim kalašima, jer ih isti takvi spremno čekaju, samo da nam jedu živce i truju omladinu.
Bakir izetbegovic je DIO "specijalnog rata"...nicemu on nije izlozen,a ni drugi politicari nisu nista bolji. Koliko smo se hiljada puta uvjerili kako jedni drugima pomazu da "politicki" prezive, a u medijima obratna slika, reko bi covjek da ce sutra zapucati.
Bakir ima dovoljno moci i harizme da makar nazove Erdogana da se ovaj javi sa saopcenjem za UZP...kurko nista, Bakir moze povuci SDA kadar iz parlamenta i podpredsjednika PC svaki put kad zalaju i izazvati OHR da reaguje...kurko, nista od toga....a sto li. :roll:
apsolutno :thumbup:
User avatar
Bloo
Globalna šefica
Posts: 50448
Joined: 16/01/2008 23:03
Location: Korriban

#19 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Bloo »

General War wrote:
dr.gog wrote:
Streptokok wrote:ne kontam. trebali bi sada svi bakiru okrenuti leđa u trenutku udruženog napada iz srbije i hrvatske?

ipak ne, ovo je vrijeme za zbijanje redova.
Pa shvati, svako ko je redovno pratio "izjave i saopštenja/priopćenja" satelitskih vođa Srbije i Hrvatske u BiH zna šta nam vođe komšija misle. Ne i narod, daleko bilo. Nije stvar u zavađenosti naroda, već u malignoj mitomaniji koja opstaje kroz tihu podršku Srbije onima koji javno negiraju državnost Bosne i Heregovine. To je specijalni rat kojem je izložen Bakir Izetbegović, i taj rat tehnički oblikuju stručna lica institucija Srbije.
Poenta rata je postići relativizaciju počinjenih zločina, teške privredne pljačke, etničkog čišćenja i naravno najgoreg- postići poništenje lošeg imidža Srbije, tj. njenog rukovodstva devedesetih. Opet tu odvajam narod, jer ne priznajem kolektivnu krivnju.

Izetbegović odlično zna šta mu rade. On nije naivan čovjek. Ali nema harizmu, nema efektivnu političku moć, i ne umije naći način da kulturno ali efikasno kontrira lažnim prijateljima BiH, ublehama tipa vrhunskog demagoga Vučića. Bakir nema odgovor na demagogiju nacionalizma, čak sa njim i koketira kako bi zadržao mir u kući. Lično sumnjam da posebno drži do halabuke i ulizivanja ostatka nekadašnjih ZB.

I najviše od svega, ne mogu da ne pomenem koliko žalim što je Bog uzeo velikog meštra medija i analitike, Irhama Čeču, koji je nažalost kratko bio Baketov savjetnik. Da je Čečo živ, ne bi zmije sa RTRS i P.o.skoka uspjele kreirati svoje nakazne sličice i spinove. U ovakvoj ružnoj situaciji, najpotrebnija je hladna glava i visoka inteligencija. A foteljaški specijalci neka ne zvekću zahrđalim kalašima, jer ih isti takvi spremno čekaju, samo da nam jedu živce i truju omladinu.
Bakir izetbegovic je DIO "specijalnog rata"...nicemu on nije izlozen,a ni drugi politicari nisu nista bolji. Koliko smo se hiljada puta uvjerili kako jedni drugima pomazu da "politicki" prezive, a u medijima obratna slika, reko bi covjek da ce sutra zapucati.
Bakir ima dovoljno moci i harizme da makar nazove Erdogana da se ovaj javi sa saopcenjem za UZP...kurko nista, Bakir moze povuci SDA kadar iz parlamenta i podpredsjednika PC svaki put kad zalaju i izazvati OHR da reaguje...kurko, nista od toga....a sto li. :roll:
Ako mislite da je on u čitavoj ovoj haranzi, nevinašce koje se ne zna odbraniti i ne zna šta ga je snašlo, gadno se varamo. On je dio toga, radi vlastitog opstanka na vlasti. Možda je ograničen (sumnjam) da sam aktivno učestvuje u dogovorima oko lažiranih zakuhavanja, ali vjerujem da njegovi savjetnici nisu.

U ovome su svi oni zajedno, samo sa jednim ciljem - ostanak na položajima moći.
furlan
Posts: 1160
Joined: 05/11/2004 13:13

#20 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by furlan »

Frajer i njegova ekipa vezu zastave haman preko 25 godina sa razbijacima drzave i sada mu ko biva treba dati podrsku. Nidze veze.
User avatar
hrasno38
Posts: 31487
Joined: 21/11/2004 23:42
Location: Sarajevo
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba
Contact:

#21 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by hrasno38 »

uglavnomja wrote:
dr.gog wrote:
...

U naše ime, Švrakiću, ti ne govoriš. :bih:

:thumbup:

sad se ne sjecam bas najbolje detalja
njih su cetvorica bila u godinama za mobilizaciju, babo i 3 sina


ovaj iz zelenih beretki je po zanimanju upravo samo i jedino - beretkas ... mislim najstariji, najekstremniji i naj :run:

u ratu je koliko znam bio na makarskoj rivijeri, oko zaostroga, ono prim'o ranjenike ... ili mu je to babo bio?

neko je bio u turskoj
a neko mislim u ambasadi u zagrebu?

ako je sta pogresno, sorry :oops:


na stranu prica o srpskom svatu :zzzz:


procitati komentare ispod informacije o 570.000 boraca arbih :D

https://www.faktor.ba/vijest/zavrsen-re ... ata-237490
Stari Svrakic zdusio u Tursku.....najstariji sin nije izlazio iz Hayata......srednji bio u nasoj ambasadi u Zagrebu a najmladji bi sa Hamom Kresevljakovicem u Milanu. Najvece bukadzije iz Zelenih beretki su uglavnom svoje guzove smjestili na sigurna mjesta
User avatar
uglavnomja
Posts: 19904
Joined: 28/07/2012 15:59

#22 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by uglavnomja »

hrasno38 wrote:
uglavnomja wrote:
dr.gog wrote:
...

U naše ime, Švrakiću, ti ne govoriš. :bih:

:thumbup:

sad se ne sjecam bas najbolje detalja
njih su cetvorica bila u godinama za mobilizaciju, babo i 3 sina


ovaj iz zelenih beretki je po zanimanju upravo samo i jedino - beretkas ... mislim najstariji, najekstremniji i naj :run:

u ratu je koliko znam bio na makarskoj rivijeri, oko zaostroga, ono prim'o ranjenike ... ili mu je to babo bio?

neko je bio u turskoj
a neko mislim u ambasadi u zagrebu?

ako je sta pogresno, sorry :oops:


na stranu prica o srpskom svatu :zzzz:


procitati komentare ispod informacije o 570.000 boraca arbih :D

https://www.faktor.ba/vijest/zavrsen-re ... ata-237490
Stari Svrakic zdusio u Tursku.....najstariji sin nije izlazio iz Hayata......srednji bio u nasoj ambasadi u Zagrebu a najmladji bi sa Hamom Kresevljakovicem u Milanu. Najvece bukadzije iz Zelenih beretki su uglavnom svoje guzove smjestili na sigurna mjesta

to je to, strateska borba od prvog dana, cilj i ideje :thumbup:
od radnje za popravak tv do do tv kuce
User avatar
Matzan
Posts: 7008
Joined: 16/01/2015 13:25

#23 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Matzan »

Koliko me pamćenje služi, davali su Švrakići isto tako bezrezervnu podršku kad onomad uhitiše slobodnog umetnika Fahra od Gusinja... Čak su najavljivali i neke proteste, a uznik Tornjak rekao da ne treba.
User avatar
Qler
Posts: 23608
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo

#24 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by Qler »

Sretno im...
User avatar
uglavnomja
Posts: 19904
Joined: 28/07/2012 15:59

#25 Re: 100.000 Švrakića za Bošnjačkog Firera

Post by uglavnomja »

Matzan wrote:Koliko me pamćenje služi, davali su Švrakići isto tako bezrezervnu podršku kad onomad uhitiše slobodnog umetnika Fahra od Gusinja... Čak su najavljivali i neke proteste, a uznik Tornjak rekao da ne treba.
ma jah ... svasta oni najavljuju, proteste i antproteste ...

sjecam se kad je ovaj najstariji hotijo zabranit koncert dugmeta :D isto nesto najavljiv'o .. zb folovi, blokade :lol: :lol:
Post Reply